Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,371

Etiketler
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

Kesin küsmüştür bizlere...

Eskiden her haftasonu bende kamp yaparlarken, şimdi ne gelen var ne giden diyordur Poyrazlar mekanı (kısaca KT diyebiliriz)...

Hep Bülentin yüzünden zaten bu ayrılık gayrılık... ;D

Arkadaşım sen rahat ol yok yazmasın diye ben sürekli gidiyorum daha bu pazar oradaydım kahvaltı ettik.Ama sen gelince (tarif ettim) sana altın anahtar verecekler.

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4]

Isıtıcının ne kadar önemli olduğu ortada,alkol sobası da yetmiyor,ben üstümde ince birtane swet le duruyorum ama bayanlar bildiğiniz gibi :smiley:

[attachment=5]

IMG_0480.jpg

IMG_0485.jpg

IMG_0492.jpg

IMG_0495.jpg

IMG_0498.jpg

enverdede' Alıntı:
Bülent, bu Poyrazların Pazar günkü durumu'mu?Çok güzel.

Enver dede evet Pazar günkü hali ama şimdi pek kar yok,gerçekten çok güzel ,belki her gün onun arkasında ki tepelere bakmak ve bu kadar yakın olmak insanda bıkkınlık verebilir gibi bir düşünce oluşturuyordur ama benim için öyle değil ben tam 6-7 sene Doğançay a gittim, sayısını bilmediğim kadar aynı yerlere tekrar tekrar gittim ama hiç sıkılmadım.
Bakın bu fotoğrafta bu sabah ki Poyrazlar tepeleri,kahvaltımı bu manzaraya karşı yaptım.İşyerimizin oraya bakması büyük bir lütuf benim için.

[attachment=2]

DSCF0260o.jpg

Sevgili Bülent çok güzel fotoğraflar. Kartepe'nin popülerliği yok oldu birden. Keyfini çıkarın. Kesinlikle gezmeleri sonraya ertelemeyin. Elde olmayan olaylar öyle bir etkiliyorki yaşamımızı, sonunda ''Öyle bir geçer zaman ki'' oluyor :smiley:)) Selam ve sevgiler.

Bülent Bey, İyi geziler diliyorum. Doğançay neresi?

Sayın Arı Doğançay Adapazarı ndan Bilecik yönüne döndüğünüzde,20 km sonra sol tarafta karşınıza çıkan güzel bir ilçe(Cavid hocamın uyarısıyla düzeltiyorum bizim zamanımızda köydü sanırım şimdi belde),tren istasyonunun güzelliği Sait Faik in öykülerinde bile geçer ve hala o kadar güzeldir,doğa açısından ard arda dökülen 3 tane şelalesi ile meşhurdur ama bana göre çevresi çok daha güzeldir,karavanlarla gidilip kamp yapılacak gibi olsa söylerdim ama günübirlik gidilip yada az arabayla gidilip kalına bilinir,tesis filan hiçbirşey yok.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=65615.0

TAyfur hocam hiçbir şartta gezmelerimi ertelemem özel durumlar olmadığı sürece kar yağmur nem hiç farketmez.

Kenan hocam öyle fotoğraf koydunuz ki baharda gezenbilir in yapacağı geleneksel açılış gezisini zor bekleyeceğiz.

Bir ziyaret zamanı geldi de geçti bile gibi duruyor... ;D

Gel bakalım gel bakalım Sakarya ya gel bakalım :D

Kar yağsın Mehme(Camper_02) hocamında yoğun bir şekilde isteği var yani buralarda kar olursa haber vereceğim.Ama her zaman kamp yaptığımız yer değilde daha ilerlerde yol kenarında yaparız çünkü oralar benim fotoğrafta gördüğünüz gibi daha güzel manzara vaadediyor.Üstelik yaz kadar kalabalık değil yani Poyrazların en güzel kardan adamını yapmamıza hiç bir engel yok.

Poyrazlar'da Kardanadam+mermerde sucuk....Bence güzel fikir. Kutsiyetide cabası.

okcular' Alıntı:
Poyrazlar'da Kardanadam+mermerde sucuk....Bence güzel fikir. Kutsiyetide cabası.
Bu saydıklarınız 'a dönüşte termal havuzda enaz bir saat'i de katarsak.Bolu-Gölcükte günübirlik te yabana atılmaz bu iş için.Donmuş gölün manzarasıyla.

enverdede' Alıntı:
Bu saydıklarınız 'a dönüşte termal havuzda enaz bir saat'i de katarsak.Bolu-Gölcükte günübirlik te yabana atılmaz bu iş için.Donmuş gölün manzarasıyla.
Bolu-Gölcük günübirlik de olabilir. Ben bir gece karavan konaklamsını önereceğim. İlk gün Gölcük manzaralı mangal keyfi, İkinci gün dönüşte, en az iki saat termal havuz keyfi.

İnceden ısınıyor topik...
Termal havuzlar mangal keyifleri okeye dönmeler...
Bakalım bir şey çıkacak mı buradan... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,784
Kayıtlı Üye Sayımız
166,598
Kaydolan Son Üyemiz
emerer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.