Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bahcecim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 258
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 53,266
Ynt: Ne Yapmalı Ne Etmeli Bu Mevsimde Nereye Gitmeli ?

karavanlı gezilere normal aracla katılmamız mumkunmu sayet linkte bahsedilen kamp yerinde kalmak ne kadar uygundur.
(normal aractan kastım araziye uygun aractır)
henuz karavan sahibi olmayan ama olmak isteyen birisi olarak bu gezilere mumkun oldugunca katılmak isterimki karavancılıgı sıcagı sıcagına ysayabileyim.
selamlar

Etiketler

alpino' Alıntı:
karavanlı gezilere normal aracla katılmamız mumkunmu sayet linkte bahsedilen kamp yerinde kalmak ne kadar uygundur.
(normal aractan kastım araziye uygun aractır)
henuz karavan sahibi olmayan ama olmak isteyen birisi olarak bu gezilere mumkun oldugunca katılmak isterimki karavancılıgı sıcagı sıcagına ysayabileyim.
selamlar
bence aracınıznı özelliklerini ve resimlerini yeni bir başlıkta yazın biz de size fikirler verelim bizde proje çok

drares' Alıntı:
Arkadaşlar umutsuzluğa kapılmak yok! aşağıdaki topikte bir çalışma var... ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50060.msg563878;boardseen#new

Evet umutsuzluğa mahal yok bize küçücük bir kıvılcım yetti arttı bile. ;) :D umutları yeşerten bir linkte benden. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48581.0 Herkese keyifli geziler dilerim.

karavanlı bir gezide sizlere katılmaktan mutluluk duyarım umarım zaman ve mekanda uyar.
ilginize tesekkurler

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50060.new;topicseen#new

başlığı altında 13-14 Mart 2010 tarihinde yapacağımız gezinin ayrıntıları yer alıyor. Gerçi şimdiden çatlak sesler çıkmaya başladı ama bir umut işte. Belki gideriz.

bahcecim' Alıntı:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=50060.new;topicseen#new

başlığı altında 13-14 Mart 2010 tarihinde yapacağımız gezinin ayrıntıları yer alıyor. Gerçi şimdiden çatlak sesler çıkmaya başladı ama bir umut işte. Belki gideriz.

Gideriz gideriz. Bir yer bulur gideriz.

Arkadaşlar (dagciark28 ve bahcecim ) avatar resimleriniz yüzünden gözlerimde sorun oluştu biri sağdan diğeri soldan iki farklı avatar ilginç olmuş.Ama benim gibi görme zorluğu çekenler sizleri her zaman karıştırabilir. ;) :D :D

arkadaşlar uzun yıllardır gittiğim muhakkak bazı arkadaşlarımızında bildiği istanbul kilyos taki demirciköyde bulunan uzunya isimli balıkçıyı ve bu bölgeyi günü birlik pazar vakit gecirmesi olarak önerebilirim.
aynı zamanda burası karavanlar içinde çok uygun bir yer , buraya bir günü birlik gezi tertip ederseniz katılmaktan zevk alacağımıda belirtmek isterim.

Bu cumartesi ve pazar günü içi KERPE gezisi var, yaklaşık 15 - 16 araç yola çıkılacak.

Yola çıkış saat 08.00 OPET' Mehmetçik tesislerinden.

O sebeple demirciköy bir başka pazara kalsa ??

bahcecim' Alıntı:
Bu cumartesi ve pazar günü içi KERPE gezisi var, yaklaşık 15 - 16 araç yola çıkılacak.

Yola çıkış saat 08.00 OPET' Mehmetçik tesislerinden.

O sebeple demirciköy bir başka pazara kalsa ??

neden olmasın zaten ben demirciköyü önerirken hemen bu hafta için önermemiştim ileriki haftalarda alternatif olmasını dusunmustum.
bahsettiğiniz 15/16 arac ne turdendir(karavan,arazi vs)?

Alp bey rahat olun benim ki connect hem de kısa tavan varın gerisini siz düşünün :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR