Navara Kullananlar

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 517,835

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

red34' Alıntı:
problem değil buradan da yazabilirim... 05322454128.. görüşmek üzere.....

bülent bey'le yaptığım telefon konuşmasına istinaden,
ortamın sanal olmasına rağmen daha evvel kurulmuş ilişki ve dostlukların ne kadar düzeyli ve sağlam olduğu,destek hoşgörü ve yardımlaşmanın en üst sınırda gerçek dünyaya aktarıldığını bir kere daha anladım.
bu vesile ile Bülent bey'e forum kurucularına,ve katkıda bulunan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Benide aranıza kabul ettiğiniz için bir kere daha tşk ederim,
 

Ynt: Navara Kullananlar

özgür bey biz tşk ederiz... ;) bir nebze yardımcı olduysak ne mutlu bize....kolay gelsin......
 

Ynt: Navara Kullananlar

hoşgeldiniz Özgür bey; şimdiden aracınız hayırlı olsun...
Nissan yetkili servislerde yapılan her işlem ortak database kayıt ediliyor ve tüm yetkili servislerden tüm detayı ile görülebiliyor..
 





Ynt: Navara Kullananlar

fishfounder' Alıntı:
Arkadaşlar hepinize merhaba,
İstanbul,kalamış'tan aranıza yeni katıldım.
38 yaşında evli şuan için 8 aylık bir belçika kurdu sahibi amatör balık avı en büyük hobisi olan yeni üyenizim.

her ne kadar ilk tanışma konusunda soru sorulması adetten değilsede,affınıza sığınarak,

hobi kullanımı amaçlı 'camlı kasasında köpeğimi ve 3,20 bot&motorumu rahatlıkla taşımak',korkmadan her dilediğim noktadan balık tutabilmek amaçlı olarak 2006 model 4*4 LE bir nissan navara sahibi olmak üzereyim.
forumda bu konu üzerine herşeyi okudum ve daha evvel bu konular hakkında en ufak bir bilgiye sahip olmamam dolayısı ile eskiye göre ama çok daha bilgiliyim sayenizde,

Özgür bey
Hoşgeldiniz siz geldiniz sitede yazışma selamlaşma başladı keramet sizdeymiş sanırım. Ama evet gerçekten şunu söylemeliyim sitedeki tüm arkadaşlar araçlarına gönüllerini vermiş ve daha iyisiiçin uğraşan arkadaşlar oyüzden gönül rahatlığıyla şunu söyleyebilirimki servise gittiğinizde öğrenemeyeceğiniz konuları , problemleri bile buradan çözüme kavuşturabilirsiniz. Tekrar hoşgeldiniz.


SERHAN ÖZÇELİK
www.elementtrade.com
 

Ynt: Navara Kullananlar

serhan bey merhaba,
foruma üye olmadan açıkcası bazı çekingelerim vardı lakin ilk mesajdan sonra tüm sıcaklığınızla kabul görmek hem çok sevindirici hemde gurur verici.
çok kısa süre evvel navara'ma çok yaklaştım.lakin oluşan yeni gelişmeler 45 gün içinde bütçemi daha arttırabilme imkanı tanıdı bana.dolayısı ile çok büyük bir terslik olmaz ise yaz ortası aranıza navara kullanıcısı olarak katılacağım.
tabi bu arada Bülent Abi'den navara hakkında inanılmaz bilgiler almaktayım ve araca gün ve gün 'henüz almamış olsam bile :smiley:' daha da aşık oluyorum :D
ilginize ve yardımlarınıza çok teşekkür ederim.
 

Ynt: Navara Kullananlar

tuncel' Alıntı:
selam gözükara abimiz bu ahmet abiye nasıl ulaşabiliriz bende Antalya'lıyım ???
Tuncel arkadaşım Ahmet ustanın telefonu yazılmış sanırım bu arada ben Adanalıyım eğer Adanada birşeye ihtiyacın olursa yardımcı olmaya çalışırım
 

Ynt: Navara Kullananlar

arkadaslar selam, bir arkadas fullbox soruyordu. ben kendi aracima fullbox aldim euroline4x4 firmasindan. fiyat,iscilik,boya kaliteleri falan cok iyi tavsiye ederim size. www.euroline4x4.com dan ulasabilirsiniz. bu arada fenerli arkadaslara tekrar gecmis olsun:smiley:)
 




Ynt: Navara Kullananlar

Tüm forumdaşlara : Merhaba,

Bir Navara kullancısı daha.Hafızam yanıltmıyorsa 2007 nin Haziran ya'da Temmuz ayında Maslak Sportur'dan 4x4 LE AT modelini satın aldım.Aynı tarihlerde bir kaç yakın arkadaşımın'da Navara sahibi olmuş olması her ne kadar kararımı etkilemiş olsa'da nihai kararımı tüm kamyonetleri (Nissan,Ford,Isuzu ve Mitsubishi) denedikten sonra vermiştim.
Gerek asfalttaki yol tutuş karakteristiği , gerekse'de istediğim hafif arazi koşullaırnda ki (Kumsal,hafif off-road&kar)becerisi & kasanın iç&dış şıklığı da kararımı bu modelden yana vermemi sağladı.

Mert
 

Ynt: Navara Kullananlar

Hoşgeldin Mert,
Her ne kadar forum sesszi gibi görünsede önceleri böyle değildi :smiley:
Sefere çıktık geliyoruz herkes kaybolmuş, Bülent Abi sen olmayınca kimse yazmıyor , ya da arkadaşlar artık arabaları pek çıkarmıyorlar ondan paylaşacak birşey yok :D
 

Ynt: Navara Kullananlar

Sinbad' Alıntı:
Hoşgeldin Mert,
Her ne kadar forum sesszi gibi görünsede önceleri böyle değildi :smiley:
Sefere çıktık geliyoruz herkes kaybolmuş, Bülent Abi sen olmayınca kimse yazmıyor , ya da arkadaşlar artık arabaları pek çıkarmıyorlar ondan paylaşacak birşey yok :D

Turgay bey ,

Merhaba ve teşkkürler nazik karşılama için :smiley:
 

Ynt: Navara Kullananlar

yok cnm sıkıntı yok herkes iş peşinde ondandır yoksa buralardayız..... ;) herhangi birşey varsa hemen yardımcı oluruz Turgay kardeşim.... ;D sen döndünmü yoksa seferdemisin halen... ???
 



Ynt: Navara Kullananlar

Abi bir hafta on gün içerisinde dönmüş olurum, Portekiz yükleyip İspanya tahliye edeceğiz, ikisinden birinde ayrılacağım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,516
Mesajlar
1,519,153
Kayıtlı Üye Sayımız
172,175
Kaydolan Son Üyemiz
disciyolda

SON KONULAR



Geri
Üst