bakirciahmet
Yeni Üye
Ynt: Navara Kullananlar
evet 600 tl wermiştim. Fakat yurt dışından buldum dün gece ararken ve bu sabah siparişini werdim 420 euro fiyatla kepenk sistemli olanı
teşekkür edrim
Kapaklara ELEMENTTRADE olarak bizden ulaşabilirsiniz. detaylı bilgi için www.onurgokakin.com yada www.elementtrade.com adresinden kapakları daha detaylı inceleyebilirsiniz.bakirciahmet' Alıntı:SELAMLAR ARKADAŞLAR AĞABEYLER BENDE BİR NAVARA KULLANICIYSIYIM 2 SENEDİRFAKAT BURAYI YENİ GÖRDÜM
BEN ARAZİDEN ÇOK ŞEHİRLİ NAVARAKULLANMAKTAN YANAYIM YANLIZ TEK EKSİĞİM KASAYA KATLAMALI KAPAK NEREDEN NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ?
red34' Alıntı:özgür bey aramıza h.geldiniz...navara ların kronik bir rahatsızlığı yoktur başta bunu belirteyim ..kullanıcı hatasından olursada o başka....
ama arabanızı alırken anadolu yakasındaki yüzbaşıoğlu servise giderek aracınızı kontrol ettirebilirsiniz...güvenli ve sağlam bir servistir ...gerekirse benim adımıda verebilirsiniz adım Bülent Aytemiz ....serviste bostancıda ve bana da yakın bir yerde ..gerekirse bende yardımcı olurum ama hiç düşünmeden YÜZBAŞIOĞLU na gidin gerisini onlar hallederler......
red34' Alıntı:özgür bey aramıza h.geldiniz...navara ların kronik bir rahatsızlığı yoktur başta bunu belirteyim ..kullanıcı hatasından olursada o başka....
ama arabanızı alırken anadolu yakasındaki yüzbaşıoğlu servise giderek aracınızı kontrol ettirebilirsiniz...güvenli ve sağlam bir servistir ...gerekirse benim adımıda verebilirsiniz adım Bülent Aytemiz ....serviste bostancıda ve bana da yakın bir yerde ..gerekirse bende yardımcı olurum ama hiç düşünmeden YÜZBAŞIOĞLU na gidin gerisini onlar hallederler......
red34' Alıntı:özgür bey ... serviste danışmada YASEMİN HNM yada HAKAN PAR var onlardan biriyle görüşebilirsiniz benim adımıda verin ...tlf larıda 0216 3610303 hatta servise gittiğinizde bana haber verin bende gelirim tanışmış oluruz ....servis istasyonuma cok yakın görüşmek üzere........