Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,866
Ynt: Navara Kullananlar

.

10.jpg

11.jpg

10.jpg

Etiketler

Turgay kardeşim slmlar nasılsın... :D forumda problem yok ortalık biraz gereksiz yere gerildi arkadaşlarda cevap vermemek adına galiba sustular.... ::smiley: olmaması gerekn şeyler bazen malesef olabiliyor... valla bizlerde problem sıkıntı yok diğer sayfalarda turluyoruz her hafta sonu bir parkur var güzelde bir grup kurduk seni bekliyorum gel herkesle tanıştıracağım seni de.....önümüzdeki hafta ankara dayız otistik cocuklar için bir yardım programı ayın 23/24/25 in de de iğneada dayız güzel bir proramımız var baya dolaşıyoruz anlayacağın....dönünce sende dahilsin programlara haberin olsun.... ;) fazla kafanı şişirmiyeyim gözlerinden öperim kendine dikkat et.... ;D amaaa bizi de resimsiz bırakma..... ;D

Turgay Bey merhaba fotolar çok güzel bol bol gönderirseniz yok demeyiz hatta bence ayrı bir başlık açsak süper olur.
Bu arada saygıdeğer eşiniz ilede tanıştık Kars'ta kendisinede çok selamlarımızı iletirseniz sevinirim. Görüşmek üzere.
Ahmet

Teşekürler Ahmet Bey,
Selamınızıda iletirim, umarım memleketimizi beğenmişsinizdir. Yaptılarınız içinde bir kez daha teşekkür ederim. Bende Kars'ta olmayı çok isterdim ama malum işim nedeniyle olamadım. Umarım yine böyle bir etkinlikte karşılaşırız da bende birşeyler yapabilirim.
Elimdeki makinem çok iyi olmadığı için başka başlık altında paylaşmayı düşünmedim, ama olabilir, Gine gibi yerlere gittikçe resimler ve paylaşırım, zira şimdi Fransa'ya gidiyoruz ve Gine kadar ilgi çekici resimler alacağımı sanmıyorum.

aman kardeşim sen sağ salim dön resimler mühim değil ... ;) keyifler nasıl işler yolundamı... ???

Abi ayın 30'u Bissau'dan kalktık o günden beri sallanıyoruz, iyi hava yedik, anlayacağın süperiz :D
Üstüne birde biz kalktıktan hemen sonra darbe olmuş onu öğrendik, tam oldu, 2 gün geç kalksaydık Gineli olurduk herhalde ;D
Önümüzde Fransa İtalya seferi var sonrası belli değil, belki İsrail Hindistan olur sonrada ben ayrılırım zaten.
Sen nasılsın Abi, herşey yolundadır umarım ?

iyidir Turgay kardeşim buralarda asayiş berkemal... ;) aman dikkat et ya..hayır oralarda kalacaksın seni cıkarmaya geleceğiz birde... ;D aman gözünü seveyim bir tane kardeşimiz var ona da birşey olmasın ... ;)

Sinbad' Alıntı:
Teşekürler Ahmet Bey,
Selamınızıda iletirim, umarım memleketimizi beğenmişsinizdir. Yaptılarınız içinde bir kez daha teşekkür ederim. Bende Kars'ta olmayı çok isterdim ama malum işim nedeniyle olamadım. Umarım yine böyle bir etkinlikte karşılaşırız da bende birşeyler yapabilirim.
Elimdeki makinem çok iyi olmadığı için başka başlık altında paylaşmayı düşünmedim, ama olabilir, Gine gibi yerlere gittikçe resimler ve paylaşırım, zira şimdi Fransa'ya gidiyoruz ve Gine kadar ilgi çekici resimler alacağımı sanmıyorum.

Turgay Bey,
Memleketiniz güzel tabiki birde sıcakkanlı insanlar olunca tadına doyum yok. Sağolsunlar Tarık ve Fako ağbi ( picasso :D) çok iyi insanlar bizler ile çok çok ilgilendiler .Kısmet olursa sizinlede tanışırız inşallah ,bende çok isterim.
Selamlar

Eyvallah Bülent Abi sağol, öyle bir durum olsada renkten kurtarıyoruz nasılsa, bana dokunmazlar diye düşünüyorum ;D

SELAMLAR ARKADAŞLAR AĞABEYLER BENDE BİR NAVARA KULLANICIYSIYIM 2 SENEDİR :smiley: FAKAT BURAYI YENİ GÖRDÜM :D BEN ARAZİDEN ÇOK ŞEHİRLİ NAVARAKULLANMAKTAN YANAYIM YANLIZ TEK EKSİĞİM KASAYA KATLAMALI KAPAK NEREDEN NASIL TEMİN EDEBİLİRİZ?

Fotoğraf-0002.jpg

Fotoğraf-0003.jpg

Fotoğraf-0006.jpg

Fotoğraf-0014.jpg

Hoşgelin bakirciahmet,
Benim kapağa sahibinden.com'da 600 lira veren arkadaşsın yanılmıyorsam; İstanbul'da birkaç yer var kapak bulabileceğin hatta biride bu foruma üye, Onlardan fiyat alabilirsin, bak bakalım ne kadrmış fiyatları ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.