Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,881

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

Merhaba,
Foruma yeni katılan arkadaşlar olmuş; weldone, redincolor, hoşgeldiniz.
Bülent Abi nasılsın, senin dif n'oldu; takıldıysa deneme fırsatın oldu mu?

Turgay kardeşim slm nasılsın nerelerdesin... ??? haberler sende... :D buralarda asayiş berkemal... ;D benim diff daha gelmedi aşagı yukarı mayıs 15 gibi geliyor 20 sine kadar takarız kısmetse sana o zaman bilgileri verebilirim .... ;) kendine iyi bak yolunuz acık olsun deniziniz sakin olsun olsun diyelim.. ;D

Sağolasın Abi,
Gibraltar'a doğru gidiyoruz, kısmetse yarın sabah çıkarız akşamada limandayız. Sonra ver elini Afrika ;D
Şansıma gemide net var, arada bağlanıp okuyorum yazdıklarınızı, havalarda ısındı ya artık bol bol araziye çıkarsınız bana da buradan takip etmek kalır :'(

afrikalı kardeşlerime de slm larımı ilet.... ;D bence sen oralarda parkur bak Türkiye de rota kalmazsa oralara takılırız ... :D sen merak etme ben senin içinde turlarım buralarda..... ;) gemide internetin olması iyi olmuş rahat rahat haberleşiriz artık.... ;)

evet Turgay abi kaytardın diye sevinme sakın fotoğrafları bekliyoruz ona göre ;D

Elbette kardeşim :smiley: Tabi dışarı çıkabilirsem; malum tankerdeyim ve liman kalış sürelerimiz normalinde bir günü geçmiyor, artık çıkamazsam eski resimlerden eklerim, o kadar çok gelip gittimki buralara memleketin fahri hemşerisi olucam desem yeridir ;D

Merhabalar :smiley:) Diğer firmamın ( Evsan Sigorta Ltd. ) işleri ile uğraşmak zorunda kaldığım için epeydir Gezenbilir i ziyaret edemedim. Ama memnuniyetle görüyorum ki herkes iyi çok şükür...Geziler ve sohbetler devam :smiley:) Bizde ise yeni gelişmeler var . Hılux ve Ssangyoung a kapak taktık.Bu iki araç modeli için ilk defa denedik. Başarılı bir uygulama olduğu için sizlerlede paylaşmak istedim.Uygulama diyorum çünki bu modeller için ABD de üretim yok. Serhan resimleri de ekleyecek birazdan .Arkadaşlarınız arasında isteyen varsa bilgileri olsun . Müşterilerimiz ile de görüştürüp referans verebiliriz.
Bu arada bobber severler varsa aranızda bir arkadaşım da bu işlerle uğraşıyor yaptıklarını blog ta sergiliyor isterseniz bi ziyaret edin http://deryaatmaca.blogspot.com
Şimdilik hoşçakalın :smiley:) Canan Bıyıkhan
Önemli not : Muğla Araç Muayene İstasyonu Aracına kapak taktık.Tek TÜV belgesine sahip kapak bizimki olduğu için tercih ettiler. Başı sıkışan olursa Tolga bey'e yönlendirebiliriz. İstanbul da da araç muayenelerini veya her türlü sigorta ( hayat ve elementer ) yaptığımızı tekrar hatırlatmış olayım. Vereceğimiz rakamlarda da iddalıyız :smiley:)

red34' Alıntı:
peki ya sepetler ne oldu desem... ;D ve tabiki merhaba..... ;)

Sepetler için yaptığımız çalışmaları size yollamıştık. Hatta rüzgar veya takılma olmasın diye hella ları yatar duruma da getirebildiğimiz bir çalışmaydı. Ancak...sizi memnun etmek ne mümkün :smiley: Bence önce siz biraz çalışıp nasıl birşey istediğinize karar verin.Biz geliştirelim veya uygulayalım ne dersiniz ? Sevgiler Canan

estafurullah ... :smiley: ortada yanlış anlama var bence ... gelen çizimlerden son sıradakini beğendiğimi belirttim bana sadece maliyeti ne olur dedim cvp gelmedi....hatta paslanmaz siyah boru dendi o daha iyi olur dedim ..dedimde kesin sonuç yada çizim gelmeyince bekleme moduna girdik....şimdi söyleyin bakalım cevap vermesi gereken kim.... ;) kısacası ben cizimin son halini malzemenin paslanmaz olup olmadığını vede bana maliyetini bekliyorum halen.... ??? sevgiler kolay gelsin.......

red34' Alıntı:
estafurullah ... :smiley: ortada yanlış anlama var bence ... gelen çizimlerden son sıradakini beğendiğimi belirttim bana sadece maliyeti ne olur dedim cvp gelmedi....hatta paslanmaz siyah boru dendi o daha iyi olur dedim ..dedimde kesin sonuç yada çizim gelmeyince bekleme moduna girdik....şimdi söyleyin bakalım cevap vermesi gereken kim.... ;) kısacası ben cizimin son halini malzemenin paslanmaz olup olmadığını vede bana maliyetini bekliyorum halen.... ??? sevgiler kolay gelsin.......

O zaman ben sizi bilgilendireyim ...
paslanmaz siyah boru (elektrostatik toz boya ) sepet şeklinde far takmak üzere yerleri var (Sabit model ),ancak tesisat yok : 1300.-TL.+Kdv
üzerinde tesisat olur ise : + 250.- tl

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri