Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,897
Ynt: Navara Kullananlar

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar... :smiley: valla ben de dün tuv deydim bende öyle bir problem olmadı sadece lastiklere taktılar onuda yırttık ... :smiley: şase numarası cam önünde amaaa illa şasedeki gömülmüş olanı arıyorlar ....koruma deseniz bende de var ama sizinki herhalde üstünü kapatmış söktürün tekrar takarsınız yoksa baya uğraştırıyorlar size şimdiden kolay gelsin diyelim.... ;)

Teşekkürler, tam olarak şasenin neresinde olduğunu biliyormusunuz? Kendim kazıyarak ortaya çııkartabilirsem zamandan kazanmış olucam.

Etiketler

redincolors' Alıntı:
Selam,
Şu an takılı olan lastikler sanırım fabrika çıkışlı olan goodyear wrangler 255/65/17

Şenol bey,son soru :smiley:
Hangi koşullarda kullanmayı düşünüyorsunuz.
Arazi koşullarındamı (hafif-ağır)
Yoksa,senede 3-5 kamp
Nasıl ?

265/70 R 17 en yakın gibi duruyor fakat,bakmadan,ölçüp-biçmeden net bişey söylemekte doğru olmaz. :smiley:

sağ ön tekerin bulunduğu bölgede olacak altına bir yatın orada bulursunuz eğer yanılmıyorsam ..... ::smiley: üstü kapanmış olabilir kazıyın biraz ortaya cıkar........

Aslında benim için yeni bir araç olduğundan dolayı nasıl ve ne kadar kullanırım henüz tahmin edemiyorum :smiley: şimdilik "yılda 3-5-10 kamp" dersek sanırım en yakını olur.

öncelikli olarak siz tuv den bir kurtulun hayırlısı ile... ;) sonrasına bakarız.....nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama eğer istanbul tarafında iseniz problem değil bize katılırsınız her hafta sonu biryerlere gidiyoruz ....eğer sıkılmazsanız ailenizle birlikte sizi de bekleriz.......

red34' Alıntı:
öncelikli olarak siz tuv den bir kurtulun hayırlısı ile... ;) sonrasına bakarız.....nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama eğer istanbul tarafında iseniz problem değil bize katılırsınız her hafta sonu biryerlere gidiyoruz ....eğer sıkılmazsanız ailenizle birlikte sizi de bekleriz.......

Çok teşekkür ederim, kendimi tanıtayım; adım Önder, Ümraniye'de oturuyorum, 35 yaşındayım, bekarım.
Forumlardaki haftasonu gezilerine baktım, ilk fırsatta katılacağım :smiley:

redincolors' Alıntı:
Aslında benim için yeni bir araç olduğundan dolayı nasıl ve ne kadar kullanırım henüz tahmin edemiyorum :smiley: şimdilik "yılda 3-5-10 kamp" dersek sanırım en yakını olur.

Öncelikle isim karışıklığı için pardon,karışıklık oldu :smiley:
Sevgili Önder kardeşim;
Bu durumda benden tavsiye,hemen karar vermeyin.
İlk olarak bizimle birlikte bazı gezilere katılın,arazi şartlarını v.s görün (1 kere geldinizmi,sonrasını tahmin etmek güç değil aslında ;D )
Ardından,ona göre karar verelim,lastiğinizin karekterine v.s ;) benim tavsiyem bu yönde olacaktır.
Bunun sebebi ise,gereksiz ikinci bir maliyet ile karşılaşmamak. ;)

evet ya ...bu aklıma gelmemişti .... :D evet Önder kardeşim sen bize takılırsan bir bakıma yanacaksın ama olsun kader der geçeriz..... ;D bizi seveceksin çamuru seveceksin macerayı seveceksin vs vs...neyse şimdiden gözünü korkutmayalım senin.... ;D

Arkadaşlar şase nosu ön sağ kapının ortasına denk geliyor nedense aşırı önem veriyorlar 94 model toyota hilux pikabımın bir harfi eksik diye ruhsatı yenilettirdiler birindede VW golf ün motor kaputunun süngerlerinin altından çıktı baya uğraştırmışlardı beni

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR