Ok bülent beyred34' Alıntı:sepet navara ya göre olmalı aman bu konuyu atlamayalım arkadaşlar....
Sinbad' Alıntı:Merhaba,
Bir aksilik olmazsa bu gece Petkim'de gemime katılıyorum, her ne kadar sizlerle, çıkan aksilikler nedeniyle etkinliklere katılamadıysamda 3-4 ay sonra döner dönmez dikiz aynanızda olacağımdan emin olabilirsiniz; ne de olsa tecrübeliler önden gider değil mi ;D
Arabanızdan çamur eksik olmasın, (Bülent Abi'nin deyimiyle) pabuçlarınıza da zeval gelmesin,
Selametler
Turgay
Sinbad' Alıntı:Sağolasın Serhan Kardeşim/Canan Hanım ( kimin yazdığını bilsem ;D )
Görüşmek üzere
Kapalı değil bu deneme çizimi olduğu için öyle oldu sepet tamamen tel olacak . ok sisler sabit problem yok , önlerine koruma kolay ama malzeme hafif olacak derseniz ben 1mm siyah boyanmış paslanmazdan düşündüm sağlam olması açısındanred34' Alıntı:konsept olarak olabilir amaaaa sislerin önünde tel olmalı ki taşlardan etkilenmesin ...sisler sabit olacak geri yatması yok....malzeme neden imal edilecek hafif olmalı...ve sepetin alt kısmı kapalımı yoksa tel halindemi olacak.....
red34' Alıntı:yaw Erkanım stt/ at / mt vs vs bu lastikler bizi kesmiyor haberin ola.....pazar günü bir daldık pir daldık batan batana....
Mert milli oldu tampon bıraktı.. ;D daha neler neler ....bence sen bana acilen abd den lastik bakmaya başla bu böyle olmuyor .... ;D değerli katkılarını bekliyorum...
![]()