Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,911

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

Merhaba,

Bir aksilik olmazsa bu gece Petkim'de gemime katılıyorum, her ne kadar sizlerle, çıkan aksilikler nedeniyle etkinliklere katılamadıysamda 3-4 ay sonra döner dönmez dikiz aynanızda olacağımdan emin olabilirsiniz; ne de olsa tecrübeliler önden gider değil mi ;D

Arabanızdan çamur eksik olmasın, (Bülent Abi'nin deyimiyle) pabuçlarınıza da zeval gelmesin,

Selametler

Turgay

Bülent bey
Bu resimlerdeki mantık üzerinden gitmek uygun mu?

sepet.jpg

sepet1.jpg

sepet4.jpg

sepet2.jpg

sepet3.jpg

Sinbad' Alıntı:
Merhaba,

Bir aksilik olmazsa bu gece Petkim'de gemime katılıyorum, her ne kadar sizlerle, çıkan aksilikler nedeniyle etkinliklere katılamadıysamda 3-4 ay sonra döner dönmez dikiz aynanızda olacağımdan emin olabilirsiniz; ne de olsa tecrübeliler önden gider değil mi ;D

Arabanızdan çamur eksik olmasın, (Bülent Abi'nin deyimiyle) pabuçlarınıza da zeval gelmesin,

Selametler

Turgay

Sana hayırlı kazasız belasız yolculuklar olsun Allaha emanet ol.

Sağolasın Serhan Kardeşim/Canan Hanım ( kimin yazdığını bilsem ;D )

Görüşmek üzere

Turgay kardeşim sana hayırlı yolculuklar diliyorum kazasız ;D belasız dön seni bekliyoruz bıraktığın yerde...

konsept olarak olabilir amaaaa sislerin önünde tel olmalı ki taşlardan etkilenmesin ...sisler sabit olacak geri yatması yok....malzeme neden imal edilecek hafif olmalı...ve sepetin alt kısmı kapalımı yoksa tel halindemi olacak.....

red34' Alıntı:
konsept olarak olabilir amaaaa sislerin önünde tel olmalı ki taşlardan etkilenmesin ...sisler sabit olacak geri yatması yok....malzeme neden imal edilecek hafif olmalı...ve sepetin alt kısmı kapalımı yoksa tel halindemi olacak.....
Kapalı değil bu deneme çizimi olduğu için öyle oldu sepet tamamen tel olacak . ok sisler sabit problem yok , önlerine koruma kolay ama malzeme hafif olacak derseniz ben 1mm siyah boyanmış paslanmazdan düşündüm sağlam olması açısından

red34' Alıntı:
yaw Erkanım stt/ at / mt vs vs bu lastikler bizi kesmiyor haberin ola..... :eek: pazar günü bir daldık pir daldık batan batana.... :D Mert milli oldu tampon bıraktı.. ;D daha neler neler ....bence sen bana acilen abd den lastik bakmaya başla bu böyle olmuyor .... ;D değerli katkılarını bekliyorum... ;)

:D :D Abi nerelere daldınız öyle,yokmu foto moto bişey,merak ettim bak. :D
Mert'in tampona üzüldüm bak,ama bu işler böyle,bırakmadan olmuyo ;D
Anlaşıldı abi,önümüzdeki sezona konuştuğumuz gibi inşallah ;)

yanılmıyorsam sayfa adı SPONTANE GELİŞEN KEMERBURGAZ GEZİSİ olacak Erkanım ...bütün resimler orada............

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar Turgay Abi... Döndüğünde bizim araçları yükseltip bir etkinlik yaparız ;D ;D

Eyvallah Berk kardeşim,

Yapmamız ve ödememiz gereken miktar belli olunca bana buradan ya da mail yoluyla ulaşırsın,

turgaysubasi@hotmail.com mail adresim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

SON KONULAR

Geri