Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,892

Etiketler

Ynt: Navara Kullananlar

Selam, burası uygun yer midir bilemiyorum, yanlışım olursa kusurabakmayın.
Bir hafta önce 36000 km'de 2007 model bir Navara LE satın aldım ve sanırım birkaç bin km sonra lastikleri değiştirmek zorunda kalıcam, yükseltme kiti kullanmadan takabileceğim en büyük lastik tipi/markası/boyutu hakkında tavsiyelerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

Günaydın :smiley:

Şu anda takılı olan lastik ebadını verirseniz,bi bakalım.(yanılmıyorsam 255/70 R 16 takılı olması lazım )
16" mi yoksa 17" mi taklı,bunlar önemli çünkü ;)

Merhaba arkadaslar.2007 navara LE A/T kullanıcısıyım..siteye yeni katıldım...hepinize keyifli surusler diliyorum.

welldone66 aramıza hoşgeldin... :smiley: arabanın resimlerinide yayınlarsan seviniriz ...eh birazda kendinden bahsedersen iyi olur anlayışın için tşkler............

red34' Alıntı:
welldone66 aramıza hoşgeldin... :smiley: arabanın resimlerinide yayınlarsan seviniriz ...eh birazda kendinden bahsedersen iyi olur anlayışın için tşkler............

Hosbulduk Bülent bey,.adım Şenol ,48 yasındayım,İstanbulda yasıyorum.arabamın resimlerini en kısa sürede yayınlayacagım.Saygılar

Şenol bey istanbul da olmanız daha da güzel oldu... :smiley: hafta sonları sizde gezilerimize katılabilirsiniz tabii arzu ederseniz.... ;) vede herşeyden öncesi de araba ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa seve seve forumdaki bütün arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır...tekrar hoşgeldiniz görüşmek üzere.....

CDM-SUBARU' Alıntı:
Günaydın :smiley:

Şu anda takılı olan lastik ebadını verirseniz,bi bakalım.(yanılmıyorsam 255/70 R 16 takılı olması lazım )
16" mi yoksa 17" mi taklı,bunlar önemli çünkü ;)

Selam,
Şu an takılı olan lastikler sanırım fabrika çıkışlı olan goodyear wrangler 255/65/17

Bu arada bir sorum daha var :smiley:
Muayene için TÜV'e gittim ama şase numarasanı bulamadıkları için geri gönderdiler, "alt koruma yapıldığı için görünmüyor, bul geri getir" dediler, nerede olduğunu bilen var mı? Teşekkürler...

günaydın arkadaşlar... :smiley: valla ben de dün tuv deydim bende öyle bir problem olmadı sadece lastiklere taktılar onuda yırttık ... :smiley: şase numarası cam önünde amaaa illa şasedeki gömülmüş olanı arıyorlar ....koruma deseniz bende de var ama sizinki herhalde üstünü kapatmış söktürün tekrar takarsınız yoksa baya uğraştırıyorlar size şimdiden kolay gelsin diyelim.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR