Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi o konuda çok mahçubum sana, bir türlü yakına gidemedik, kardeşimee hala Avrupa hattında, O'nunda gemisini çekmediler henüz. Geldiğimde konuşu ona göre bir karar veririz, istersen direk sipariş veririz
Önemli bir karar arifesinde sizlerden yardım bekliyorum.
Şu an kullanmakta olduğum mütevazi 307 SW'mi satıp özüme dönme arifesinde eşimle bir türlü anlaşamıyoruz.
Ben eski ve sıkı bir Nissan Skystarcı olarak Nissan Navara diyorum eşim Toyata Hilux diyor neymiş efendim daha şık duruyormuş(bu hanımların şıklık anlayışını bir türlü anlayamadım ya neyse)
login aramıza hoşgeldin ... öncelikle durumun baya zor çünki karşında eşin var... ama gel sen direnişine devam et..... ;D ben 8 senedir nissan navara kullanıyorum ve kesinlikle navara diyorum...sebebine gelince....öncelikli olarak sadece ve sadece arabanın yakıtını koyuyorsun ve servislerinide aksatmıyorsan başka bir derdin olmuyor...bu önemli.....görüntü olarak ise hiluxü tartışmaya bile gerek yok navara nın yanına bile yaklaşamaz ve piyasa da malesef tutulmadı ...tabii bu benim gözlemlerim.....navara arıza bile yapmıyor ...daha başka ne diyebilirim ..... kafanı fazla ütülemeden haddim olmayarak sadece navara yı düşün derim... kolay gelsin...... ;D
Arkadaşlar pazar günü bazı arkadaşlarla sabah güzel bir kahvaltı sonrasında biraz arazi yaptık umarım resimleri beğenirsiniz..
7 araç 6 atv olarak çamurlardaydık ))