Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,214

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

hımm sayfa yerinde amaaa arkadaşlar yok.. ;) neyse yinede herkese günaydın diyelim... ;D bakalım kimler uğrayacak bugün... ;D

biraz geç oldu ama günaydın arkadaşlar ;D Bülent abi bu konu önceden böyle değildi yahu :-\ ;D

haklısın Aykut .. ;) herkesin kendine göre işi var normaldir...biz nöbetçiyiz nasıl olsa... ;D

evet nöbette bekliyoruz biz nasıl olsa eskisi gibi canlandırmak lazım bu konuyu ;D

bende gelım muhabbete artık navaralıyım nasılsa ;D

e herhalde yaa... ;D gec bile kaldın Tolga... ;) biliyorsun seni sözcü ilan ettim artık sorulara sen cevap veriyorsun canım.. ;)

barbaros abinin arabayı ben aldım aykutcum ;D

hayırlı olsun abi allah kaza bela vermesin allah bol bol çamurlamayı nasip etsin ;D

ee eski navaracılardan kim var ya..!! bir Tolga birde ben.... ;D bana göre bu senenin en flaş transferi Tolga dır.... ;)

bende navara sahibi olmasamda navaracıyım ve bende katılıyorum bülent abi bu sezonun en iyi transferi tolga abi 8) bu arada sen festivale gitmedinmi abi :smiley:

Merhabalar,
Tolga arkadaş aracın hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli kullanımlar dilerim.
Bülent Abi sen iyice yalnız kalmışsın bu topikte, millette yaz rehaveti var anlaşılan, bomboş kalmış sayfa. Geçende İstanbul'a geldim, istasyonun önünde senin canavarı görmeyince uğramadım, 2 gün sonrada dönmek zorunda kaldım, Abi senin halin keyfin iyidir umarım?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR