Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,207
Ynt: Navara Kullananlar

Aykut kardeşim yok olur mu öyle şey baş tacısın, kusuruma bakma. Ama biliyorsun ben uzun zamandır gemideydim, birkaç kez daha Bülent Abiyle bu tür bir konuşmamız olmuştu; millet nerede falan diye, o yüzden yine öyle söyledim.

Etiketler

estafurullah abicim şakasına söyledim zaten sen nasılsın neler yapıyorsun nasıl gidiyor :smiley:

Sorma Aykut, kaç yıl sonra ilk kez izni yaza denk getirdik onda da herşey ters gidiyor. 2 hafta önce arabaya çarptılar kasko firmasıyla uğraşıyorum, izin bitti bitecek hala dosya işleme konmadı. Birde üstüne kolumdan ameliyat oldum, deniz havuzu da böylece iptal etmiş olduk, bu sıcakta evde pinekliyorum, keşke gemide kalsaydım :(

teşekkurler turgay bey bu arada geçmiş olsun

günaydın arkadaşlar.. ;) Turgay kardeşim geçmiş olsun ya ..hayırdır sana nazar değdi galiba... ;) aman kendine dikkat et kardeşim..kolun nasıl oldu şimdi iyimisin bari... ??? valla sayfaya elimden geldiğince uğramaya calışıyorum işlerim yoğunlaşmaya başladı onun içinde ara sıra geliyorum buraya amaaaa yerime Tolga yı sözcü tayin ettim... ;D eh Turgay da döndü Aykut ta burada gözüm arkada kalmaz daha ne olsun cocuklar... :D

bu arada Turgay arabada fazla birşey varmı.. ??? yada benim yapabileceğim birşey olursa haber ver lütfen....

Sağolasın Abi,
Kolumun durumu yarın sargılar açılınca belli olacak. Arabaya da park halindeyken sağdan çarptılar; her iki çamurluk, ön tampon, lastik ve jantta hasar var. Başlansa bir hafta sürer ama bir sigorta firmasından dolayı bir türlü başlanamadı; Axa Sigorta'nın ne kadar büyük bir firma olduğunu anlamış oldum böylece. Bilmiyorum arkadaşlar hangi firmayla çalışıyorlar ama bana soracak olursanız Axa'dan uzak durun derim, şikayet telefonunu açan yok, ne maillere cvp veriyorlar ne de geri arama yapıyorlar, sadece iyi not aldıklarını söyleyebilirim.

ewt abi hep değiştiricem diyorum unutuyorum ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR