Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,204
Ynt: Navara Kullananlar

bülent abi senın şöle bi resmın war bende ;D

DSC_0084.jpg

DSC_0085.jpg

DSC_0086.jpg

Etiketler

Sağol Serhan iyiyim şimdi.
Tolga resimlerin çok güzel, içindeki canavarda tabi :D
Abi sizin bu derdinizden İstanbul'a taşınıcam o olacak sonunda, iç geçirmekten bir hal oldum, kullanamsaamda arka koltukta kasada bir yerde ben de gelirdim gezilerinize ;D

selam , konu yine sakinleşmiş anlaşılan ;D Arkadaşlar allah kısmet ederse cumartesi istanbuldan kuşadasına doğru yola çıkacağız yenikapıdan feribotla bursaya geçmeyi düşünüyoruz yolda dikkat edeceğimiz bir şey varmı malum kaç senedir o yollardan geçmedim ayrıca başka önerileriniz varsada önerilere açığım tekrardan iyi forumlar dilerim..

balıkesir / manisa arasında zaman zaman yol tek şeride düşüyor o kadar Aykut cum diğer bölgeler rahat ve akıcı ben daha 2 saat evvel izmir den geldim problem yok sana iyi yolculuklar iyi tatiller diliyorum.....

teşekkürler bülent abi haftasonu olması sebebiyle bir yoğunluk bekliyorum ama inşallah aşırı derecede olmaz

valla cuma ve c.tesi günleri hafta sonu olması sebebi ile biraz yoğun oluyor aman dikkat Aykut.... :-[

Herkese Günaydın,
Bülent Abi İzmir'e gelmişsin ama haberimiz olmamış, üzüldüm, keşke haberimiz olaydı :(
Aykut Bülent Abi'ninde dediği gibi yol genelde temiz, sadece Balıkesir Akhisar arasında yol çalışmasının olduğu yerlerde biraz sıkıntı yaşarsın, birde gece radarı uygulamasına da başladılar haberin olsun, yola gece çıkacaksan görünmez olurum sanma ;)

Turgayım sen neredesin.. ??? izmir tarafındaysan önümüzdeki hafta tekrar geleceğim ararım seni ...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.