Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,783
Ynt: Navara Kullananlar

Tamamdır Abi ;)
Bu arada 2 gün önce aracı servise bırakmaya gittiğimde birde yeni navaraya bakayım dedim; belki takas yaparım diye düşünüyordum ama açıkçası değişiklikler, özelliklede iç görünümü benim hoşuma gitmedi. Baktığım araç 4x2 otomatik olandı ama görevli 4x4 le ile sadece koltuk altı kutuları gibi aksesuar farklılığının olduğunu söyledi, inceleyenler oldu mu bilmiyorum ama eskisini iyileştirmek bir yana bence daha da kötü olmuş, plastik kalitesi eskisinden kötü, navigasyon standart olacak diye haberler çıkmıştı; yine yok. Müzik sisteminin üstüne güneşin yansımasından koruma amaçlı olduğunu düşündüğüm bir kıvrım koymuşlar göze çok çirkin geliyor. Usb bağlantısı ipod girişi olur diyordum o da yok, sadece bir aux girişi eklemişler. Benim görebildiğim sadece bluetooth, katlanır aynalar ve kapı aydınlatmaları standart olmuş bide sizinde bildiğiniz gibi 190 beygir 450 nm'lik güçlendirilmiş motor.

Etiketler

günaydın arkadaşlar.. :smiley: valla Turgayım gecen gün ben servise uğramıştım yeni modellere bende baktım benim araba onların yanında daha güzel duruyor.. ;) dış görünüm olarak ön tampon tek parca olmuş görünüm fena değil..iç kısmında fazla değişiklik yok plastik aksam navara nın en zayıf yanı malesef eğer kollamazsan cizik içinde kalıyor dikkat etmek gerek...35/40 tork biraz kuvvetlenmiş motor diyebiliriz...ama bence acele etme asıl 230 beygirleri cıkacak önümüzdeki sene eğer yanılmıyorsam o zaman daha sıhhatli karar verebilirsin...gel sen kardeşini dinle... ;D bana şu an sıfır verseler zaten almam benim araba anca kendine geldi ...taktık takıştırdık biraz daha keyfini cıkarmam gerek arb tamponumda geldi haftaya onuda takarım işlem hemen hemen tamamlandı ...artık zevk zamanı.. ;D aslında sen yanımda olsan seninde arabayı bitirirdik kısa zamanda ve sana da cok yakışırdı ... ;) kısmet diyelim .... ;)

bu arada unutmadan söyliyeyim benimki artık 2 kişilik... :eek: arka koltukları söktüm acaip şirin oldu içi .. ;D kocaman bir alanım var artık ...herşeyi koyabiliyorum içeri..tamir takımları tornavida seti montlar ıvır zıvır herşey rahat rahat sığıyor alt sepetlerde baya malzeme alıyor lastik hava seti bile içeride sepette yerini aldı.. ;D

bülent abi bana şu arb kilidin kodunu öğrenebilirmisin ön ve arkanın..... gevherın abisine getirticem yurtdısından

Tolgacım bildiğim kadarı ile navara da ön kilit yok sadece arka kilit var diye biliyorum .. artı arabanın üretim yeri neresi .. ??? şöför tarafında dış tarafta cama gömülü yerde üretim numarası var öncelikli olarak ona bakman lazım o numarayı bana verebilirsen ben tarkan dan ( TAR OTO ) alabilirim ...üretim yerine göre kilit kodu değişiyor bilgine....

tmm bülent abi ben aksamüstü sana gönderirim numarayı sorabılırsen cok sevınırım .... bızım navaralarda arka kılıt takmazsan önün ağırlığından dolayı ön defransıyelı kırıyomussun ve kırdıgın anda 6000 tl kaçıyo ;D onun ıcın ılk iş arka kilidi yapıcam ;D

walla öle bülent askıda kalınca butun yuk öne gidiyomus kıran cok warmış yanı ;D askıda kalınca hıc gaza basmıcan kilit yoksa dıyo atilla usta ;D hele bide 37 falan takarsan affı yok diyo ;D

bu arada simdi internetten arastırdım bızım arabaların on difransıyeli kuçuk oldugu ıcın kılıt takılmıyomus suanda..... arb acıklama yapmıs ustunde çalışıyoruz die yakında gelebilir yanı ön kilitte ;D

valla sen olmasan bunları öğrenemezdim Tolga cım ellerine sağlık tşkler....veee yırttık desene...ama benimkiler 37 yaa ne olacak şimdi... ;D dayanacağız başka çare yok demek.... ;)

bulent abı arkada kılıt oldugu ıcın sıkıntı yok sende arka kılıdı acmazsan kırıyomus ;D

red34' Alıntı:
günaydın arkadaşlar.. :smiley: valla Turgayım gecen gün ben servise uğramıştım yeni modellere bende baktım benim araba onların yanında daha güzel duruyor.. ;) dış görünüm olarak ön tampon tek parca olmuş görünüm fena değil..iç kısmında fazla değişiklik yok plastik aksam navara nın en zayıf yanı malesef eğer kollamazsan cizik içinde kalıyor dikkat etmek gerek...35/40 tork biraz kuvvetlenmiş motor diyebiliriz...ama bence acele etme asıl 230 beygirleri cıkacak önümüzdeki sene eğer yanılmıyorsam o zaman daha sıhhatli karar verebilirsin...gel sen kardeşini dinle... ;D bana şu an sıfır verseler zaten almam benim araba anca kendine geldi ...taktık takıştırdık biraz daha keyfini cıkarmam gerek arb tamponumda geldi haftaya onuda takarım işlem hemen hemen tamamlandı ...artık zevk zamanı.. ;D aslında sen yanımda olsan seninde arabayı bitirirdik kısa zamanda ve sana da cok yakışırdı ... ;) kısmet diyelim .... ;)

Süpersin Abi :D
Yakında senin canavarı nerede ve nasıl göreceğiz inan merakla bekliyorum. Zaten ben modifiyeye de bilerek başlamadım, senin araç şeklini bulsun ondan sonra "Aha bende bunun aynısından istiyorum" deyip ona göre başlatıcam ;D
Benim araca gidip baktığıma bakma Abi sen, benim işim belli olmaz, navarayı almayı da hiç aklımda yokken 30 dk içinde karar vermiştim, bir bakmışsın yarın foruma s2000 aldım yazmışım... mesela :D

günaydın arkadaşlar.. :smiley: valla Turgay cım herkesin tercihine saygı gösteriyorum benim yolumda bu diyorum gecinip gidiyoruz ... ;D sende tanırsın belki bizim adana dan Duran kardeşim var oda navara aldı sonra sattı gitti ufak araba aldı onuda sattı gitti tekrar navara aldı vee en sonunda onuda sattı.. ;D benim başım döndü onun dönmedi valla.... :D araba işi birazda kısmettir biliyorsun ben navarayı seviyorum araba da yapılacak en son tampon ve vinç işi kaldı birde kaucuklu boya operasyonum var çizilmelere karşı ondan sonra işlem tamamdır. off-road işini seviyorsan bu işleride yapmak zorundasın arabaya arka kilit taktık arabanın gidişi değişti eskiden yengec gibi gidiyordum ( bizim Cem öyle diyor ) şimdi keçi gibi valla ....kısacası bu işi yapıyorsan bazı operasyonlarıda gercekleştireceksin...yaptığım masraf 25.000 tlyi buldu ama keyfinide cıkarıyorum artık... ;) onun için sende bence tam kararını ver ona göre bir calışma yapalım senin içinde ne dersin... ;) ama sana da benim ki gibi bir navara yakışır kardeşim.... ;)

Şaka yapıyorum Abi, bundan ufağına sığamam zaten ben, izindi ameliyattı derken 100 kiloyu geçtim zaten ;D
Abi ben yükseltme kitinin siparişini verecektim biliyorsun, hatta Berkle beraber verecektik ama olmadı, şimdide benim önümde uzun bir Brezilya işi var o yüzden askıya almak zorunda kaldım, 1-2 yıl kalabilirim orada, yoksa bir dakika durmazdım. Abi en doğrusu senin yaptığın, zevkin neyse ona göre aracını modifiye ediyorsun, benden başka arkadaşlarda özeniyordur sana eminim :smiley:

yok özenecek birşey yok Turgayım... benimki sadece zevk için yapılan şeyler...ve isteyen herkese de yardımcı olurum problem değil yeterki navara ları olsun... ;) bu arada o kiloları vermeye bak sonra başına iş acarsın valla aman dikkat.....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR