Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,207

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

Tolga abi bol atraksiyonlu bir avatar lazım sana farlara kadar kuma batmış veya arabanın dötünün boyumuzdan fazla havada olması gibi ;D ;D ;D

tolgaya Belgrad'da bol çamurlu avatar çektim ama, demekki daha farklı birşeyler istiyor ::smiley:

25 metrelik snorkelle boğazı geçmeyi planlıyor bence sonra fotoğraf çekip onu avatar yapacak söylemedi demeyin ;D ;D

Arkadaşlar ELEMENTTRADE olarak daha önce size bahsettiğim BAGAJİÇİ Boxlarımız tamamlandı. Hatta resimleri gönderiyorum size fikirlerinizi bekliyorum.
Serhan ÖZÇELİK

IMG00125-20100708-1107.jpg

IMG00126-20100708-1107.jpg

IMG00128-20100709-1452.jpg

IMG00129-20100709-1452.jpg

IMG00133-20100709-1453.jpg

pekii bu kutular metaldenmi imal ediliyor ve bagaja nasıl monte ediliyor diye sorsam .. ??? ve kapasitesi ne kadar ...izolasyon ne durumda... ::smiley:

red34' Alıntı:
pekii bu kutular metaldenmi imal ediliyor ve bagaja nasıl monte ediliyor diye sorsam .. ??? ve kapasitesi ne kadar ...izolasyon ne durumda... ::smiley:
Kutular metalden imal ediliyor ancak komple lazer kesimle yapılıp bükülerek şekillendiriliyor dolayısıyla kaynak noktası çok az ve kapakların altında fitiller var ve herkapak bağımsız kitlenebiliyor 2 parça gibi görünsede aslında tek parçadan imal edildiği için ortadaki ayıraç çıkartılabiliyor ( uzun mazemeler için ava giderken tüfek vb. malzemeleri koymak için) bagaja delmeden monte ediyoruz sizde bakflip kapak var hatırladığım kadarıyla o kadağın baglantı aparatları boxında bağlama aparatları oluyor.Elektrostatik fırınlanmış siyah boyanıyor. Kapasite olarak litre hesabını daha yapmadım ama genelde kullanılar öne konulan boxlardan daha fazla yer kazandırıyor.

Dediğin kadar kullanışlı görünüyor gerçekten Serhan ellerinize sağlık. Peki kimse sormamış ben sorayım; maliyeti nedir kutuların :smiley:

Sinbad' Alıntı:
Dediğin kadar kullanışlı görünüyor gerçekten Serhan ellerinize sağlık. Peki kimse sormamış ben sorayım; maliyeti nedir kutuların :smiley:
Nasılsın turgay Bieşyler okudum ameliyat falan umarım şimdi bir problem yoktur ??
Gerçekten Çok kullanışlı bi malzeme oldu turgay
1- Statik siyah Boyalı -- 600tl
2- Polirea Kaplamalı -- 850tl

Umarım fiyatlar uygundur ????

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR