akt' Alıntı:tek kelime ile süper ellerinize sağlık 8)
Kutular metalden imal ediliyor ancak komple lazer kesimle yapılıp bükülerek şekillendiriliyor dolayısıyla kaynak noktası çok az ve kapakların altında fitiller var ve herkapak bağımsız kitlenebiliyor 2 parça gibi görünsede aslında tek parçadan imal edildiği için ortadaki ayıraç çıkartılabiliyor ( uzun mazemeler için ava giderken tüfek vb. malzemeleri koymak için) bagaja delmeden monte ediyoruz sizde bakflip kapak var hatırladığım kadarıyla o kadağın baglantı aparatları boxında bağlama aparatları oluyor.Elektrostatik fırınlanmış siyah boyanıyor. Kapasite olarak litre hesabını daha yapmadım ama genelde kullanılar öne konulan boxlardan daha fazla yer kazandırıyor.red34' Alıntı:pekii bu kutular metaldenmi imal ediliyor ve bagaja nasıl monte ediliyor diye sorsam .. ??? ve kapasitesi ne kadar ...izolasyon ne durumda... :
tuncel' Alıntı:çok güzel olmuş güle güle kullanın.
Nasılsın turgay Bieşyler okudum ameliyat falan umarım şimdi bir problem yoktur ??Sinbad' Alıntı:Dediğin kadar kullanışlı görünüyor gerçekten Serhan ellerinize sağlık. Peki kimse sormamış ben sorayım; maliyeti nedir kutuların