Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,191

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

lastıklerle birlikte yaklaşık 8-8,5 inç yükselmiş oldu standart halinden turgay bey ;D

walla öle oldu erkan abi 1-1.5 saate yanındayım ;D

Tolgacım güzel olmuş güle güle kullan acaba bana yaklaştınmı.. ??? lastik sürtmesini hallederiz problem değil ...spacerla ilgili değil o iş ben döndükten sonra onuda hallederiz sıkıntın kalmaz ... ;) olan Gevher e oldu inip binerken zorlanıcak desene... ;D valla Barbaroscum haklısın iş Tolga ya kaldı artık...sayfa ona emanet.. ;)

aracınız çok güzel olmuş ,lastikleriniz cooper stt herhalde ölçüleri nedir birde sürtme sorununu yükselterekmi aştınız ?

selam. benim aracım nissan rally raid yeni discovery cooper stt 285,75,16 ölçülerinde lastikler taktım asfaltta sürtmeden dolayı bir problem yaşamadım yanlız geçen gün dağ yoluna çıkarken keskin dönüşlerde sürtmeler oldu aracımı yükseltirsem bu sorunu aşacağımı düşünüyorum yükseltme için neler yapmam gerekiyor ?

tuncel kardeşim yükseltme işi afaki bir olay...devamlı olarak off-road yapıyorsanız gereken bir olay.. yok arada sırada giriyorsanız sadece çamurluk içinde kesme işi yapılarak dertten kurtulabilirsiniz..yok her hafta dağ taş geziyorum diyorsanız o zaman ya yerli işi yükseltme yapılacak ..yada daha profesyonel olan yurt dışından özel kit getireceksiniz...yurt dışından gelecek kit aşagı yukarı 4.000 euro civarında yok bu rakam beni aşar derseniz yerli (ki ben buna cakma yükseltme diyorum) yukseltme operasyonu yapacaksınız...bu işte şaseyle kaporta arasına takoz koyarak halledilebilir...nerede olduğunuzu bilmediğim için birşey diyemiyorum kısaca şehir önemli eğer istanbulda iseniz Tolga kardeşim size yardımcı olacaktır çünki o daha yeni yükseltme operasyonu yaptı...bılmem yardımcı olabildimmi ..? ama bence biraz bekleyin size en gec gece cevap yazılır ona göre karar verirsiniz...cok acilse ben istanbul anadolu yakasındayım ben size bu taraftan yardımcı olurum....

bülent abi cevap için teşekkürler, abi şimdi avrupa kitlere o kadar masraf edemem sanayide yaptırabileceğim bir şekilde bir şeyler olursa daha iyi olur arka makaslara takoz kolayda ön tarafa nasıl bir işlem yaptırmak gerekiyor ???

ön taraftada yanılmıyosam sızın arabalarda tansıyon cubukları war onlardan yukselıyo eger ayarı en sondaysa mecbur daha uzun tansıyon cubuklarıyla değiştirmek gerekiyo diye biliyorum navara larla skystar ların cok farklı bı yapısı war

2 dev yanyana ;D

Resim 014.jpg

Resim 015.jpg

Resim 013.jpg

34 BA 713 o ne kadar güzel bir tampondur öyle maşallah hayırlı olsun ;D

bülent abinin tampon cok şık ya kısmetse bende yaptırıcam demir tampon.... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR