Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,183

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

Barbaros kardeşim sagol.. ;) Tuncel kardeşim antalyadaymış Ahmet ustada işi var biraz ona gidecek ...arada yardımcı olmaya çalıştım...tşkler..........

red34' Alıntı:
Barbaros kardeşim sagol.. ;) Tuncel kardeşim antalyadaymış Ahmet ustada işi var biraz ona gidecek ...arada yardımcı olmaya çalıştım...tşkler..........
Saygılar Bülent abi özledik seni valla

kardeşim saol ..:smiley: bende sizleri özledim ama işler cok sıkışık bir hafta sonu ayarlayabilirsem gelmek istiyorum bakalım kısmet artık....

red34' Alıntı:
sağolasın bülent abi ahmet ustanın yanına gittim benim aracın kaportadan biraz aldık şimdilik teker sürtmesi yok üç gündür uludağdaydım hafif bir test sürüşü yaptım fotoları yarın yüklüycem :D

0532 451 16 67 ist avrupa yakasına yolunuz düşerse mutlaka haber verin abilerim :smiley:

günaydın arkadaşlar.. :smiley: Tuncel derdin bittiyse problem yok keyfine bak herhangi bir derdin olursada Ahmet usta ya ugra sıkıntın kalmaz kardeşim.. ;) artık resimlerini bekliyoruz hadi bakalım.... :D

günaydın ;D

DSCN4012.jpg

DSCN4047.jpg

DSCN4023.jpg

Tuncel arabanda sende yakışıklı cıkmışsınız tsk ler... :D devamını bekliyoruz haberin ola.... ;)

oo Tolgacım nasılsın ya... ;) yaw herkes arazide.. toplanmışsınız bakıyorum bodrum da..:smiley: benim orjınal yükseltmeyle ilgili bir iki birşey soracaktım ama onlarda tatilde herhalde.... :D sen ne durumdasın arabanın virajlardaki tepkisi ne ... ??? biraz anlat bakalım Tolgacım.... işi biraz daha abartmaya karar verdim bilmem anlatabiliyormuyum.... ;D

bülent abi hiç bi sıkıntısı yok arabanın tavsıye ederım ama senın araba abartı olcak bıraz kupadanda yukseltınce dengesı kacarmı bilmiyorum.... bodruma indik viraj performansı super hıc degısmedı dıyebılırım.... kupadan yukseltırsen lastıklerı napcan bulent abı 38 den asagı kurtarmaz o arabayı bu sefer ayna mahrutı ıster ;D isterde ister ;D

günaydın arkadaşlar... :smiley: Turgayım nasılsın ya özledim valla seni..görüşemedik bir türlü... ;) ya bir yandan kaşıntım tutyor bir yandan da kendimi frenliyorum iki arada bir derede kaldım... :D ama son kararım 2 sene daha bununla devam sonrası abd den full bir ford getirmek onunla ilgili araştırmalara başladım aşagı yukarı 15 inç yükseltme olacak şekilde hazırlıklara başladık bakalım kısmet artık....ufak ufak para biriktirmem gerek... ;D şimdiki arabada da biraz oynama olabilirmi diye düşünüyorum ama Tolga kardeşimin dediği gibi sonrasında bir sürü ek ihtiyac cıkacak onuda gözüm kesmiyor ..olacağı böyle bir süre devam etmek galiba... ;) Tolga bijon kilidi bende haberin ola eğer gerekyorsa haber ver sana vereyim yok lazım değilse tarihin tozlu yapraklarında yerini alacak ..... ;D vee arabada problem olmamasına sevindim aman sen yine de dikkatli ol kardeşim.... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR