Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,188

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

günaydın arkadaşlar.. :smiley: Tuncel kardeşim rica ederim bu sayfadaki bütün arkadaşlara yardımcı olmak görevdir benim için...dediğim gibi bulunduğun şehri belirtirsen daha cok yardımcı oluruz sana....evet arkadaşlar devler yanyana geldi ve resimlendi... ;D artık kimseyi tanımıyoruz... ;D desemde inanmayın... ;D Aykut kardeşim saol tşk ederim ..Turgay artık sıra sende senin şu araba işini halledelim diyorum ne dersin kardeşim... ;) bu arada TEKİLA TANRISI sen yaşıyormusun ya.. ??? özledim seni bak ona göre.... :D ben yine izmir tarafına gidiyorum işi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurum haberiniz ola.....amaaaa akşama kadar buralardayım.....

abi ben Antalya'dayım , benim torsiyon çubuklarının ayarı son noktasında ,bu torsiyon çubuklarının daha uzununu bulabilirmiyiz yoksa yaptırmakmı gerekiyor .

Tuncel sen antalya daysan bizim siteden Ahmet usta var orada ona gitmen gerekiyor o sana yardımcı olur her konuda ...yada bizim Barbaros var diğer sayfalarda Barbaros kardeşimi bul ve ona özelden msj at benimde selamımı söyle sana hemen Ahmet ustanın tlf nunu verir...gerisinide Ahmet usta halleder...torsiyon cubukları son ayardaysa onların uzatılması gerekiyor ama yine de Ahmet ustaya görün o işi halleder kardeşim....sonucuda bana bildirirsen sevinirim....kolay gelsin....

tuncel' Alıntı:
abi ben Antalya'dayım , benim torsiyon çubuklarının ayarı son noktasında ,bu torsiyon çubuklarının daha uzununu bulabilirmiyiz yoksa yaptırmakmı gerekiyor .
Tuncel bey madem Antalyadasınız uğrasanıza Ahmet ustanın yanına akdeniz sanayi sitesi 5008 sokak kromodi

birde Barbaros kardeşime yardım cağrısı atalım... ;D Ahmet ustanın tlf nu lazım arkadaşlar ....Tuncel kardeşimi yönlendireceğiz haberiniz ola.........

red34' Alıntı:
... bu arada TEKİLA TANRISI sen yaşıyormusun ya.. ??? özledim seni bak ona göre.... :D ...

Abi yaşıyorum yaşıyorum da seni özledik be abi :smiley:
Şu senin İzmir temposu biraz düşsünde görüşelim Bülent Abi ;)

Tolgacım yeni hali ile çok daha yakışıklı olmuş, kapalı olmasıda kasanın ayrı bir hava katmış... şimdi kendini bulmuş makina:smiley:
en kısa zamanda sana yeni avatar çekmemiz lazım... ;)

Tuncel sana telefon ve adresi bulduk gerisi sana kalıyor... ;) sonucları bize bildirirsen sevinirim.....

red34' Alıntı:
Tuncel sana telefon ve adresi bulduk gerisi sana kalıyor... ;) sonucları bize bildirirsen sevinirim.....

yardımların, desteğin ve paylaşımların taktire şayan Bülent abi... ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR