Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,181
Ynt: Navara Kullananlar

Daha kıyıpta asvaltan düşürmedim arazide defender 110 la devam
2.5 TDI 4X4 LE PLATİNUM 2010 model daha 3 aylık

navara.jpg

Etiketler

Sağolasın Bülent Abi iyiyim, ameliyattı fizik tedaviydi derken tatili yedik bitirdik, bir iki haftaya kadar Brezilya yolcusuyum.
Şanssızlıklar bir türlü peşimi bırakmadı yoksa hem araçla ilgilenip hem de sizinle birkaç aktiviteye katılmayı isterdim. Yazdıklarınızdan takip edebildiğim kadarıyla iyi eğleniyorsunuz :(
Abi sen İzmir'e geldin gittin yine haberim olmadı farketmedim sanma, ama vakit bulsan bir şekilde haber verirdin biliyorum, neyse sağlık olsun elbet görüşürüz :smiley:
Bu arada başıma geleni sizlerle paylaşayımda benim gibi böyle acı bir tecrübe edinmeyin: İzmir'de servisteyken aracımın ruhsat sayfalarını kaybettiler. Başta biz almadık falan dediler ama ben servise bıraktığıma adım gibi eminim çünkü bırakırken kontrol ettim, bir önceki sefer almıştım ve servise lazım olmuştu, bu defa boşuna beni aramasınlar dedim de keşke öyle düşünmeseydim.
Ruhsatı tekrar çıkarmak 1 günümü aldı, bana da iyi ders oldu, buradaki arkadaşlar aman benim yanlışıma düşmesinler; servisle ne kadar samimi olursanız, ne kadar eski müşterisi olursanız olun yine de bu kadar güvenmeyin.

günaydın arkadaşlar.. :smiley: Turgayım devamlı gidip geliyorum fakat inan başım cok kalabalık fırsat bulamıyorum inşallah seninle bir yerde buluşuruz...kalplerimiz bir olsun yeter kardeşim... tabiki sana gecmiş olsun kolay değil ameliyat işleri.... ;) bu arada ruhsat iş sakat kayıp ilanı verdinmi..? başka amacla kullanılabilir bence servis sahibi kimse yazılı olarak bildir ve nissan Türkiye ye mail at ..6 ay sonra seni trafikten aramasınlar aman dikkat....

Merhabalar,
Bülent Abi zaten önce karakola gidip tutanak ve sonrasında da notere gidip kaybettiğine, bulman dahilinde trafiğe götüreceğine dair taahhütname çıkarıyorsun; sonrasında tekrar muayene tespiti yaptırıp ruhsatı çıkarabiliyorsun. Gazete ilanına gerek yokmuş. Nissan Türkiye'ye durumu anlatan bir mail attım elbette, ama sadece üzüntülerini belirten bir cevap alabildim. "Servis denetlemelerinde bu konuyu dikkate alacaklarmış"...
Markanın servis ağına ve genel merkezine bakar mısın, sürekli aracımızla övünüyoruz şöyle sağlam böyle güçlü diye ama ya asıl önemli olan servis desteği; rezillikten başka birşey değil başıma getirdikleri...

demek ki söylediğin gibi dikkat etmek gerekiyor... ilk defa duydum ya ruhsat kaybedenını de ... :smiley: neyse sana gecmiş olsun diyelim....fazla da kafaya takmaya luzum yok derim.. ;)

wawww güzel olmuş Tolgacım..güle güle kullan yakışmış valla..... ;) benimkilerde çarşamba takılıyor bakalım nasıl olacak.... ???

teşekkür ederim bülent abi ;D değişik bi model yapalım dedık ;D

evet dediğin gibi değişik bir versiyon olmuş.. :smiley: benimkiler klasik ama demir aksamdan olanı olacak bakalım takınca farkı göreceğiz..... ;) hiç olmazsa şaseye baglı olacak ve sağda solda bırakmıyacağız.... ;D

olmamıs dımı bende sökim diyodum zaten sana verımmı ;D

merakla beklıyorum sendende resim bülent abi ;D haftaya sepetı takıyoruz ondan sonrakı haftada kısmetse ön tamponu yapıp sezona hazır ve nazır bı sekılde bekliyoruz ;D

tamamdır Tolgacım bende takim hemen resimlerini koyarım siteye... ;) asıl sen ön tarafı nasıl yapacaksın onu merak ediyorum ...karar verdinmi tamponla ilgili... ??? dediğin gibi hazırlıklar tamamlanınca ekip kış programına hazır demektir... ;)

senın tampondan yaptırıcam bülent abi ;D çakması ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,523
Kaydolan Son Üyemiz
musa kula

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR