Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,197

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

hımmm güzellll sayfa yerinde duruyor demekki asayiş berkemal.. ;D amaaa arkadaşlar tatilde gibi... ;)

eveeeetttttt bugun navarayı yükselttık yaratık oldu bı kaç resım eklıyorum ;D

......

Resim 002.jpg

Resim 003.jpg

teşekkur ederım kursat abı ;D gevherın kafası anca aynaya geliyo ;D

tamponların uclarından cok az aldık surtmeyı kestı yanlız navaralarda tur ayarı yokmus tam tur yapınca on lastıgın arkası şaseye sürttü..... onun için bi çözüm bulucaz... ya spacer yada baska bişey bulcaz.... yrn bulent abıye sorucam onun arabada hıc surtmuyo dıye bılıyorum bunun yukseklıkle pek alakası yok cunku şaseye sürtüyo.... acaba bülent abıde spacer mı takıyodu

Bülent abide spacer var , ondan sürtmüyor heralde. gidişinde nasıl etkiledi rampada vs? vites atışları değiştimi

walla performansta öle aman aman bi düşme olmadı dönerken 130- 140 ı cok rahat gördüm

tolgas' Alıntı:
walla performansta öle aman aman bi düşme olmadı dönerken 130- 140 ı cok rahat gördüm

maximum süratte çok bişey değişmez zaten de asfalltta rampalarda güç kaybı olur, az kayıp zaten normal ciddi büyük bir lastik bu.

Herkese tekrardan merhabaa ;D tolga abi güle güle kullan çok güzel olmuş inşallah önümüzdeki hafta istanbula dönüş yapacağım geçenlerde pathfindera michelin latitude hp lastiklerinden takıldı dünde deneme amaçlı plaja girdim AUTO modunda ön sol lastik kasılınca arkası battı lastiklere güvenemedim vede ehliyetim olmadıgından jandarma vs cagırılmasından korktugum icin hemen 4Lo ya alıp cıkardım ;D şimdilik performansından memnunum asfaltta çok rahat ve konforlu off road koşullarında ise düşüncem şöyle bf goodrichi üreten firma bu lastiklerdede bir şeyler düşünmüşlerdir sanırım ;D

walla rampalarda pek bı sıkıntım olmadı bızım sitenın rampası oldukca diktir sankı aynı gıbı cıktım belkı bırazcık daha fazla gaza basmısımdır

teşekkürler aykut darısı senın arabanın başına ;D

"Yaratık" hayırlı olsun Tolga kardeşim, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Nedir yapılan uygulama, ne kadar yükselttin?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,524
Kaydolan Son Üyemiz
cixman

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.