Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,948
Ynt: Navara Kullananlar

Bülent Bey
Sizin için yapmayı tasarladığımız sepet ekteki resimdeki gibidir. Resimdeki araç siyah diye rengini gri yaptık ama sizin aracınız gri olduğu için pazlanmaz elektrostatik boyalı siyah çok şık durur. Bu arada diğer arkadaşlarında fikirlerini merak ediyorum. ELEMENTTRADE -- Serhan ÖZÇELİK

araç Üzeri sepet 3.jpg

araç Üzeri sepet 4.jpg

araç Üzeri sepet 5.jpg

araç Üzeri sepet 1.jpg

araç Üzeri sepet 2.jpg

Etiketler

çok şık olmuş serhan abi ellerine sağlık . Bülent abi sen ne diyorsun nasıl olmuş ? :-\

valla çizimler vede malzeme iyi de serhan fiyat bana biraz fazla gibi geldi ... :-\ çizimler okeydir istediğim gibi fiyatla ilgili karar vermem gerekecek .....yine de tşk ederim ellerinize sağlık....haberleşiriz .....

bülent bicimantalyada ne istersen yarı fiyatına yapmay hazırız

elementci arkadaşlarımda artık bizi lütfen aileden görün yahu ne bu böyle göz var nizam var demirfiyatı belli işçilik belli rica ederim

Barbaros kardeşim saol tşk ederim.. :D sende olmasan beni savunan yok ya.... ;D bende zaten bekleyelim dedim ...ürüne eyvallahta fiatı biraz yüksek geldi bana da.....

navara 2.5 dci da arka tekerde kullanılan kampana fren bir dezavantaj oluşturuyormu ve hangi sebeple kampana kullanılmış böyle bir araçta?

Merhaba Beyler ,
Görüyorum ki bizden çok şikayetcisiniz. Bülent bey kendine arka çıkacak birini arıyor ,Barbaros bey göz- izan var diye bize fırça atıyor. Biliyormusunuz ;hepiniz haklısınız aslında, dünya hali bu herkes kendine yontar herzaman . Durup bir de empati yapsak ya. Acaba biz bu demiri dışarıdan alsak ,kestirip biçtirsek , üzerini kaplatsak , gerek duyarsak elektrik sistemi çektirsek ,araca monte etsek bi de üzerine garanti versek.... Acaba kaça mal ederdik diye ?
Biz ne sizleri kendimizden ayrı görüyoruz ne de dünyadan bi haberiz. Araçlarınıza bu kadar değer verirken ucuz etin yahnisi sizlere ne derece keyif verecektir ?
Eğer bizden başka bu tarz çalışmalar yapıp , en azından çizim haline getirip görselinize sunan başka bir bayi varsa konuşalım. Yoksa zaten herkes istediği yere ,istediği şartlarla yaptırmakta zaten özgür, bütün demirciler emrinizde . Hepinize iyi haftalar diliyorum .
Canan Bıyıkhan

Arkadaşlar sanırım aracımızı biliyorsunuz tekrar tanıtmamıza gerek yok. Ama artık aracımız 204HP, biliyorsunuz normalde 174HP ama yola basarı 168HP olarak veriyor. Biz az önce ölçtürdüğümüzde 204HP yola basarı 198HP oldu. Aracın performansı ve verdiği tepkiler inanılmaz keyifli oldu. Sizlerede bu konuda yardımcı olabiliriz... Serhan ÖZÇELİK

akt' Alıntı:
serhan abi nedir bu formül yardımcı olurmusun ;D
Tabiki aykut olay yazılım değiştirmekte. Yaklaşık 3 saat süren bir işlem. Ama sonrasında aracın gaz pedalı ayarları, vites değiştirme oranları ( otomatikler için ) tork ve devir oranlarıda değişiyor araca 30HP ekleniyor. Ve bu değişimler aracın izin verdiği tolerans değerlerinde yapıldığı için araçta sıkıntı yaratacak hiçbir tepkiyle karşılaşmıyorsun.

red34' Alıntı:
Şenol bey istanbul da olmanız daha da güzel oldu... :smiley: hafta sonları sizde gezilerimize katılabilirsiniz tabii arzu ederseniz.... ;) vede herşeyden öncesi de araba ile ilgili herhangi bir sorunuz olursa seve seve forumdaki bütün arkadaşlarımız size yardımcı olacaklardır...tekrar hoşgeldiniz görüşmek üzere.....

ilginize tesekkür ederim..hafta sonları gezilerinize iş gereği istanbul dısında olmadığım sürelerde katılmayı arzu ederim..gorüsmek uzere ..saygılar

Güzel olmuş Serhan, elinize sağlık ;)
Bu arada forumda tık yok, ya bir türlü araziden şehre inemediniz ya da herkes navaraları sattı :D
Neyse biz Gine Bissau'dan kalktık yarın Kanaryalarda olucaz, pek dışarı çıkamadım, arızaydı shiftti derken vaktim olmadı, kısıtlı sürede birkaç resim çekebildim bakalım beğenecek misiniz....[attachment=2]

1.jpg

3.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,844
Kayıtlı Üye Sayımız
166,640
Kaydolan Son Üyemiz
Emirkktn

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR