Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,120
Ynt: Navara Kullananlar

Barbaros abi merhaba.
Araçtan çok memnumun. Beklentilerimi şu ana kadar fazlasıyla karşıladı.Tabii daha arazi deneyimim olmadı ama bu pazar bir terslik olmaz ise araziye de çıkacağım.
Sizde durumlar nasıl? Hazırlıklar ne alemde? Vallaha bu hafta yanınızda olamayacağım için içim içimi yiyor :(

Etiketler

berkguray' Alıntı:
Barbaros abi merhaba.
Araçtan çok memnumun. Beklentilerimi şu ana kadar fazlasıyla karşıladı.Tabii daha arazi deneyimim olmadı ama bu pazar bir terslik olmaz ise araziye de çıkacağım.
Sizde durumlar nasıl? Hazırlıklar ne alemde? Vallaha bu hafta yanınızda olamayacağım için içim içimi yiyor :(
sevgili berk hazırlıklar çok iyi gidiyor çok şey kaçıracaksın üzülüyorum senin adına açık büfe bile yaptık kamp alanına sonunda

bu arada küçük bir tavsiye yükseltmeden çok zorlama aracı lastikde öenemli tabi altını çatur çutur vurrusun tecrübe ile sabit ;D ;D

Barbaros kardeşim koca dozerlere bile zincir bulunuyorda seninkine mi yok, sadece tek seçeneğin oluyor o da serme, bir gün gelir lazım olur bu kardeşini hatırlarsın ;)
Berk cuma yola çıkıyorum ama geze geze geleceğim; en geç pazar günü evde olurum, ilk fırsatta da seni ararım tabi telefonunu verirsen :smiley:

berkguray' Alıntı:
Herkese Merhaba,
Uzun bekleyişin sonunda Cuma günü sabahı aracımı teslim aldım. Cumadan beri üstünden inmedim denebilir. İlk depoyu bitirdik :smiley:
İlk günler hem araca hem otomatik vitese alışmakla geçti. Pek off-road tadında bir aksiyon olmadı. Bu nedenle ilk fotolar biraz magazinsel oldu :smiley:
Bu da bizim Düldül

Bütün arkadaşlara günaydın bi süredir sizlere katılamıyorduk yok yazmazsınız herhalde :smiley:
Berk bey hayırlı uğurlu kazasız belasız bol çamurlu sürüşler dileriz.

Emre61' Alıntı:
herkese merhabalar,

foruma yeni üye oldum ismim Emre Cansız İstanbuldan nissan navara kullanıcısıyım aracım 2006 model 4*4 LE modeli şu anda 110.000 km de
bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

1.aracımı şimdiye kadar yetkili servislere götürdüm ama pek memnun kalmadım hem işçilikten hemde parça fiyatlarından tavsiye edebileceğiniz daha özenli ve ilgili servisler varmı?
2.serviste aracımın sol ön aks bilyasında arıza olduğu,set olarak geldiğini bu sebeple çok yuksek bir fiyat söledikleri için değiştirmedim. sadece seyir esnasında biraz uğultu yapıyor. ama değiştirmem gerekecek nerden temin edebilirim veya tamiri mumkun değilmidir.
3.forumdan gördüğüm yükseltme kitlerini istanbulda nerden temin eder ve uygulatabilirim.aracın üstünde su anda kumho asfalt lastikleri var,arazi kabiliyeti bildiğiniz üzere çok kötü,ayrıca cooper st lastiklerinden almayıda düşünüyorum arazide performansı yeterlimidir.

Yardımcı olmaya çalışalım
1. Anadolu yakasımı Avrupa yakasımı sizin için daha uygun??
2. Servislerde tamir söz konusu değil servisteki arkadaşlar genelde değiştirme tavsiye ederler ama bu gibi konularda sağlam ustalar var..
3. Yükseltme kitleri jant lastik ve diğer aksesuarlar için biz yardımcı olabiliriz..
Direkt arazinin tadını almak istiyorum dersen cooper STT deriz. Ama arazide keyif versin normal yol şartlarındada rahat kullanabileyim dersen cooper ST şuanda piyasada kullanabileceğin en iyi lastillerden sayılır.

tekrar herkese selamlar
şimdiden çok teşekkürler

evet ya sorma Turgay ... :smiley: kaşınıp duruyorum .... ;) ama kilitli defransiyelin tadı da başka valla.... bu arada yeni üye olan arkadaşım aramıza hğşgeldin .. ;) servise ihtiyacın varsa beni arayacaksın dertlerin hemen bitecek kardeşim... ;D özel yetkili ne çeşit servis arıyorsan bende mevcut garantili iş anlayacağın.... ;D ev ne tarafta onu söyle sen sadece... :D Turgay dediklerin doğru kılına raslarsan soruyorlar zincir varmı diye... ama bana pek denk gelmedi ama araca baktılarmı da pek ses cıkarmıyorlar ... ;D ama çeşit cok memlekette bir tarihte agustos ayında bana zincir sordu trafik memuru direk olarak cvp vermeden herife patlattım bir tane .. ;D sonuç tutklanma ve mahkeme 3 sene sürdü ve sonuç kocaman bir hiç ..... ;) herif yediği yumrukla kaldı ... ;D daha ne diyim kardeşim.... ;D benden uzak dursunlar birşey istemiyorum ....... bu arada dediğin gibi bagaja alakasızda olsa bir zincir atmak lazım doğrudur katılıyorum sana ......

bu arada değerli arkadaşım Canan hnm ın eniştesi vefat etmiş yeni öğrendim elementci kardeşlerimizin başı sağolsun diyelim....ayrıca kendisini de arayacağım.... kaybınız için üzgünüm.......

red34' Alıntı:
bu arada değerli arkadaşım Canan hnm ın eniştesi vefat etmiş yeni öğrendim elementci kardeşlerimizin başı sağolsun diyelim....ayrıca kendisini de arayacağım.... kaybınız için üzgünüm.......

Başıız sağolsun Allah sabır versin.

red34' Alıntı:

Merhabalar , mesajınızı şimdi okudum . Size ve Sizin aracılığınızla başsağlığı dileyen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

valla zincir mincir yok kardeşim ... ;D sırf gıcıklık olsun diye almıyorum yol değiştirip yine gidiyorum benim için farketmiyor.... ;D galiba yarın akşam yola cıkıcam da saatine karar veremedim kardeşim işleri ayarlayıp düşeriz yollara... ;) 2 gün benim içinde değişiklik olur hemde arkadaşları görmüş olurum eh birde Barbaros kardeşime söz verdim dönemem geriye.. :D

lastik konusunda görüşleriniz için teşekkür ederim. cooper stt yi tercih edicem.
bülent bey avrupa yakasında etilerde oturuyorum. sorunlarımı çözecek bi servis tavsiye ederseniz çok sevinirim.
yetkili serviste ön aks bilyasını 1200tl fiyat vermişlerdi.dün navara parçası satan bir dükkanı aradım 180tl fiyat verdi ama elinde yokmuş,acaba bir yanlış anlaşılmamı oldu yoksa böle bir fiyat farkı olabilir mi?
aracımın resminide eklim barii :smiley:

080409_1855143.jpg

Emre kardeşim aracını kazasız belasız kullan... ;) servislerde malesef sıkıntı oluyor milleti kaz gibi yolmaya çalışıyorlar benim servisim bostancı da nissan yüzbaşıoğlu elemanları da baya iyidir.ayrıca özel serviste var sen nasıl istersen amaaaa bu işleri yapmak için bana p.tesiye kadar müsade et ben dönünce hallederiz problem değil ....karar senin.... ;) evet aracta biraz değişiklik şart gibi görünüyor tabii off-road muhabbetini seviyorsan.. :D antalya dönüşü görüşürüz hallederiz sıkma canını...kolay gelsin.....

şimdilik yükseltme ve lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum daha sonrada vinç takmayı düşünyorum bakalım yavas yavas baslıcaz artık.
çok teşekkür ederim ilgileriniz için
kazasız belasız bol eğlenceli bir Antalya tatili diliyorum sizlere

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR