herkese merhabalar,
foruma yeni üye oldum ismim Emre Cansız İstanbuldan nissan navara kullanıcısıyım aracım 2006 model 4*4 LE modeli şu anda 110.000 km de
bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim
1.aracımı şimdiye kadar yetkili servislere götürdüm ama pek memnun kalmadım hem işçilikten hemde parça fiyatlarından tavsiye edebileceğiniz daha özenli ve ilgili servisler varmı?
2.serviste aracımın sol ön aks bilyasında arıza olduğu,set olarak geldiğini bu sebeple çok yuksek bir fiyat söledikleri için değiştirmedim. sadece seyir esnasında biraz uğultu yapıyor. ama değiştirmem gerekecek nerden temin edebilirim veya tamiri mumkun değilmidir.
3.forumdan gördüğüm yükseltme kitlerini istanbulda nerden temin eder ve uygulatabilirim.aracın üstünde su anda kumho asfalt lastikleri var,arazi kabiliyeti bildiğiniz üzere çok kötü,ayrıca cooper st lastiklerinden almayıda düşünüyorum arazide performansı yeterlimidir.
Yardımcı olmaya çalışalım
1. Anadolu yakasımı Avrupa yakasımı sizin için daha uygun??
2. Servislerde tamir söz konusu değil servisteki arkadaşlar genelde değiştirme tavsiye ederler ama bu gibi konularda sağlam ustalar var..
3. Yükseltme kitleri jant lastik ve diğer aksesuarlar için biz yardımcı olabiliriz..
Direkt arazinin tadını almak istiyorum dersen cooper STT deriz. Ama arazide keyif versin normal yol şartlarındada rahat kullanabileyim dersen cooper ST şuanda piyasada kullanabileceğin en iyi lastillerden sayılır.
tekrar herkese selamlar
şimdiden çok teşekkürler