Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,108
Ynt: Navara Kullananlar

Yaparız tabi; Bostanlı sahil, Yunuslar, birinci ve ikinci kordon, böyle zor parkurlar varken Antalya'ya ne gerek var ;D
Şaka bir yana hele bir geleyim, dağ yolu açıksa at alanına çıkarız, son çıkışımda ağaçlar devrilip yolu kapatmıştı, sende yavaş yavaş rodajı tamamlamış olursun

Etiketler

çok ayıp çoookkkkkkk.... ;D kıskandırmayın bizi yoksa izmir de gezi düzenlemekle cezalandırırım sizi...... :D

Cezaya bak cezaya :D
Berk unutturmada bol bol resim çekelim, yoksa Antalya resimlerine baka baka çatlarız ;D

Bugün kimseden ses çıkmamış, hazırlıklara başladınız anlaşılan. Bülent Abi nasıl gidiyor ne zaman yola çıkıyorsun?

slm kardeşim.. ;) valla kısmetse perşembe gece cıkıcam yola ama kar bastırırsa bilemiyorum duruma göre hareket ederiz artık.. :smiley: gideceğimiz hat hep karlı birde yarın cihan ı arıyacağım belki afyon da buluşacaktık onun durumu ne bilemiyorum..... hele bir perşembe olsun karar veririz artık... ;) işe güce daldık sesimiz bugün cıkmadı doğal olarak.. :D birde bugün kilitli defransiyel işine baktım birazda onunla uğraştım vinç yerine belki kilitli defransiyel takıcam arabaya......

Turgay kardeşim b.sayar değiştiriyorum bana biraz müsade .. ;) güncellemeleri yapacaklar daha sonra devam ederiz.......

Abi sende arabayı uzay üssüne çevireceksin bu gidişle ya hayırlı olsun :D
Kar ne yapar Abi sana, sakin sakin gidersin, hem daha zevkli olur. O yolda aşırı yağışta bir tek Afyon - Konya yolunu kapatıyorlar, diğer yollar daha kötü olsa bile ben hiç kapalı görmedim.
Burada da dünden beri iyi kar yağıyor, siste cabası, temin Kars'tan geldim, tatil öncesi rot-balans ayarlarını yaptırdım aracın, yol kenarında dorseli araçlar kayıp kalmıştı, biraz daha yağarsa yarın memleketçe haberlere çıkarız herhalde :D
Bir de zincirin var mı arabada, kontrollerde gıcığına denk gelirsen zorluyorlar adamı?

Sorduğunda yüzüne gülmemeye ve farkettirmemeye çalış ama, daha çok gıcık olabilir, tecrübe ile sabittir :D

Birde kardeşim hiçbir lastik (belki çivililer) zincirin yerini tutmaz biliyorsun, ihtiyacım olmaz deme ;)

herkese merhabalar,

foruma yeni üye oldum ismim Emre Cansız İstanbuldan nissan navara kullanıcısıyım aracım 2006 model 4*4 LE modeli şu anda 110.000 km de
bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

1.aracımı şimdiye kadar yetkili servislere götürdüm ama pek memnun kalmadım hem işçilikten hemde parça fiyatlarından tavsiye edebileceğiniz daha özenli ve ilgili servisler varmı?
2.serviste aracımın sol ön aks bilyasında arıza olduğu,set olarak geldiğini bu sebeple çok yuksek bir fiyat söledikleri için değiştirmedim. sadece seyir esnasında biraz uğultu yapıyor. ama değiştirmem gerekecek nerden temin edebilirim veya tamiri mumkun değilmidir.
3.forumdan gördüğüm yükseltme kitlerini istanbulda nerden temin eder ve uygulatabilirim.aracın üstünde su anda kumho asfalt lastikleri var,arazi kabiliyeti bildiğiniz üzere çok kötü,ayrıca cooper st lastiklerinden almayıda düşünüyorum arazide performansı yeterlimidir.

tekrar herkese selamlar
şimdiden çok teşekkürler

Emre61' Alıntı:
herkese merhabalar,

foruma yeni üye oldum ismim Emre Cansız İstanbuldan nissan navara kullanıcısıyım aracım 2006 model 4*4 LE modeli şu anda 110.000 km de
bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim

1.aracımı şimdiye kadar yetkili servislere götürdüm ama pek memnun kalmadım hem işçilikten hemde parça fiyatlarından tavsiye edebileceğiniz daha özenli ve ilgili servisler varmı?
2.serviste aracımın sol ön aks bilyasında arıza olduğu,set olarak geldiğini bu sebeple çok yuksek bir fiyat söledikleri için değiştirmedim. sadece seyir esnasında biraz uğultu yapıyor. ama değiştirmem gerekecek nerden temin edebilirim veya tamiri mumkun değilmidir.
3.forumdan gördüğüm yükseltme kitlerini istanbulda nerden temin eder ve uygulatabilirim.aracın üstünde su anda kumho asfalt lastikleri var,arazi kabiliyeti bildiğiniz üzere çok kötü,ayrıca cooper st lastiklerinden almayıda düşünüyorum arazide performansı yeterlimidir.

tekrar herkese selamlar
şimdiden çok teşekkürler

emre merhabalar sadece üçücüsoruna cevap verebilirim istanbulda yaşamadığım için st kullanıyorum bende her türlü yol şartında gayette memenunum lastiklerimden
yükseltme kitlerini yanılmıyorsam tar oto tarkan bey getirtiyor internette bulabilirsin
em

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

SON KONULAR

Geri