Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,102
Ynt: Navara Kullananlar

Emre kardeşim saol tşkler.. ;) bu sayfada bilgilerini değerlendirebileceğin cok arkadaş var hepimiz sana yardımcı oluruz önce yapacaklarının bir listesini hazırla sonrası kolay.. ;D ufak ufak başlarız artık görüşmek üzere.......

Etiketler

Emre kardeşim tekrar merhaba,
Bülent Abi yüzbaşıoğlu iyi diyorsa ve uzak gelmiyorsa değerlendirebilirsin, Bülent Abi bir nevi Navara gönüllüsüdür, her işimize koşar sağolsun ;)
Avcılar'da otururken 2 servise götürüyordum arabayı, biri Görkem ki hiç tavsiye etmem, yanına bile yaklaşma, diğeri de Kuzey, Kuzeyi tavsiye ederim, birkaç kere gittim ve sonrasında hiçbir sorunla karşılaşmadım

Turgay kardeşim güzel övgülerin için tşk ederim saol.... :D bu sayfadaki herkes benim için kıymetli kimin ne derdi olursa koşarım hiç problem değil....bir kişinin problemini bile çözersem ne mutlu bana... ;)

Çözersin Abi, sana daha çok işimiz düşer, konum itibariyle İstanbul neredeyse tek seçenek gibi, senin edindiğin tecrübelerden daha çok faydalanırız.
Bu arada ben tamamıyle Kars'a yerleşmeye karar verdim, en azından önümüzdeki birkaç yıl için Manisa'daki evi kapatıp tüm eşyalarımı buraya taşıyıp daha önce amatörce uğraştığım hayvancılığı biraz daha ilerleteceğim, anlayacağınız bundan sonra ki canlı ya da kesilmiş et, kurbanlık, adak ihtiyaçlarınız için başvuracağınız bir kardeşiniz var, dost indirimimiz vardır bilginize ;D

hayırlısı olsun Turgay senin adına sevindim ... :D ama hayvancılıkta dikkatli olmak lazım haberin ola kardeşim..... ;) arabalarla ilgili bir derdiniz olmaz o konuyu unutun gereken neyse yapılır ... ;) sen bütün dikkatini artık hayvancılığa ver .... :p Kars a geldik mi karnımızı doyurursun artık..... ;D

Yok kardeşim, sadece kendi evimi taşıyorum, yazlık hala duruyor, Dikili'de. Bizimkilerde var, anlayacağın tüm tatillerde yine Ege'de olurum ;)

red34' Alıntı:
hayırlısı olsun Turgay senin adına sevindim ... :D ama hayvancılıkta dikkatli olmak lazım haberin ola kardeşim..... ;) arabalarla ilgili bir derdiniz olmaz o konuyu unutun gereken neyse yapılır ... ;) sen bütün dikkatini artık hayvancılığa ver .... :p Kars a geldik mi karnımızı doyurursun artık..... ;D

Haklısın Abi, ama zaten sülale mesleği gibi birşey. Eskiden buralarda her evin ahırı hayvan dolu olurdu, sırf et süt ihtiyacı için, hayvancılık yapıyorum diyenin sürüsünüde oturup sayamazdın. Bakalım, ya nasip deyip gireceğiz, sürüyü şöyle 200 tosuna çıkarabilsem ne mutlu bana :smiley:
Abi sende benim kafadaysan keyf ettik demektir, gel ne demek afiyetle doyururuz karnımızı :D

Bülent Abi galiba yarın yola çıkıyorsun. Yarın yoğun olursun herhalde. Şimdiden söyleyim dedim. Kazasız belasız, bol çamurlu bir gezi olur inşallah.
İyi eğlenceler. :D :D :D

berkguray' Alıntı:
İyi vallaha abi, en azından yazları görüşme şansımız olur.

Sen arabayı İzmir ve civarı için almadım umarım, garajda çürütme sakın arabanı :D
Hem sende gelirsin kardeşim bu taraflara, bak Bülent Abi şimdiden yerini ayırttı, ilk fırsatta bir doğu gezisi yapacağız ona göre,

Berk saol kardeşim tşk ederim... :smiley: kısmetse yarın gece yoldayım sabaha inşlallah antalya da olurum ... şöyle afyonda bir sucuk muhabbeti yapar devam ederim kısmetse.. ;D off-road a gidiyoruz ama aklımız sucukta... ;D sen birşeyler yaptınmı arabayla ilgili olarak...? şu gezi hayırlısıyla bitsin sizlerin işlere dalalım artık .... :D

teşekkürler turgay abi değerlendiricem tavsiyelerinizi.
foruma baya bir göz attım hakikaten bülent abinin tecrübesi ortada,zaten araçtanda kendini ele veriyor :smiley:

canan hanım başınız sağolsun

bu arada bülent abicim duran geldi antalyaya hayırlısı ile bugün görüştük hayırlısı ile senide bekliyorum yağmur için önlemlerini almayı unuma

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR