Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,095
Ynt: Navara Kullananlar

Bülent , görüşemezsek sana iyi yolculuklar vede iyi bir gezi ( offroad +kamp + muhabbet ) diliyorum :D tüm arkadaşlarada selam iletiyorum , vede acele etmeden keyifli sürüşler diliyorum. ;D
Selamlar

Etiketler

eveeettttt demek bir ben kaldım .. :D Barbaros bu akşam cıkıyorum bende kısmetse sabah oradayım... su geçirmez mont var eh çizmelerde var altımızda da yırtık bir kotumuz var yeter kardeşim ... :D diğer alet edavatta bagajda bundan iyisi can sağlığı diyorlar galiba.... ;D gelince ararım zaten merak etme.... :D akşama kadar buralardayım birşey olursa haberleşiriz.....

Ahmet kardeşim saol tşk ederim ... ;) keşke sende gelebilseydin amaaaa diğer gezilerde beraberiz görüşmek üzere.......

Barbaros, Bülent Abi, Duran sizlere iyi eğlenceler, eminim çok keyfili geçecektir. Fotoğraflarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

her adımı çekeriz Turgay kardeşim merak etme sen .... :D eh p.tesi de yayına geceriz kısmet olursa ... ;) bakalım ne kareler yansıyacak buralara.... ???

red34' Alıntı:
her adımı çekeriz Turgay kardeşim merak etme sen .... :D eh p.tesi de yayına geceriz kısmet olursa ... ;) bakalım ne kareler yansıyacak buralara.... ???

Ehh artık merakla bekliyor olacağız.. hayırlısı inşallah... :D :D

tüm ekibe güzel bir gün geçirmesini diliyorum bol çamurlu günler arkadaşlar döndüğünüzde fotoğraflarınızla burasını şenlendirirsiniz artık :smiley:

red34' Alıntı:
eveeettttt demek bir ben kaldım .. :D Barbaros bu akşam cıkıyorum bende kısmetse sabah oradayım... su geçirmez mont var eh çizmelerde var altımızda da yırtık bir kotumuz var yeter kardeşim ... :D diğer alet edavatta bagajda bundan iyisi can sağlığı diyorlar galiba.... ;D gelince ararım zaten merak etme.... :D akşama kadar buralardayım birşey olursa haberleşiriz.....

Kazasız belasız yolculuklar bol çamurlu sorunsuz iyibir gezi diliyoruz

Merhabalar; adım Sinan
bu güzel dostluk dolu siteyi sahibinden.com'daki ilanı üzerine, yapmış olduğumuz samimi telefon görüşmesindeki Barboros Bey'in (bsayil
M.Barbaros Sayıl) bilgilendirmeleri sonucunda ulaştım... Öncelikle kendisine teşekkürlerimi birkez de buradan iletmek istiyorum.

15 yıldır binek araç kullanıyorum ve bunun 10 yılı (99 model maxima executive 2000-2005 ve yeni kasa 2005-2010 devam ediyor) nissan maxima ile geçti.

Pathfinder abd de ilk çıktığı zaman araştırmıştım ve türkiye geldiğinde ilk testlerinide bizzat yapabilme şansına erişmiştim ... tabiki bir aracı tanımak için onunla uzun zaman geçirmek ve tecrübeye sahip olmak gibisi yok...

fotoğraf hobim'den dolayı zaman zaman dağlara, bayırlara, karlı iklimlere gittiğim için nissan markasına ve pathfinder sempatimden dolayı bir arayış içerisine girdim... forumdaki navara ve pathfinder ile ilgili herkonuyu inceledim... kurulan sıcak dostlukları ve paylaşımları taktir ile izledim. İnşallah bende ileriki günlerde 4X4 bir araç ile sizler ile bir geziye katılırım

geziye katılan ekibe de kazasız, belasız keyif dolu saatler tüketmesini dilerim

İstanbul'dan Selamlar...

Sinan Bey Merhaba ve Hoşgeldiniz,
Bende bu sitenin yeni bir üyesi sayılırım. Çok kısa zamanda birçok konuda çok faydalı bilgiler öğrendim. Sizinde belirttiğiniz gibi çok güzel paylaşımların olduğu bir site. Merak ettiğiniz veya yardım istediğiniz her konuda herkes elinden geldiğince bildiklerini aktarmaya çalışıyor. Ben daha aracımı geçen hafta teslim almama rağmen bu hafta sonu İzmir Off-road grubunun gezisine katılıyorum. Belki araç hakkında yorum yapmak için çok erken ama beklentilerimi karşıladığını belirtmek isterim.
Umarım en kısa zamanda sizde istediğiniz bir 4X4 aracı alırsınız.
Şimdiden hayırlı olsun.

forumumuza hoşgeldiniz bende pathfinder kullanıcısıyım bir sorunuz olursa her türlü yardımcı olmaya çalışırım ;)

Sinan Bey hoşgeldiniz, umarim size yardımcı olabilir ve güzel paylaşımlarda bulunabiliriz.
Berk kardeşim sanada yarınki gezi için şimdiden iyi eğlenceler, aracı iyice çamura bula ve bol bol resim çek. Ben Konya'dayım ve yarın yola çıkıyorum, hafta içi bir ara yanına uğrar bir çayını içerim ona göre ;)

yolun açık olsun turgay abi dört gözle geri dönmeni bekliyorum gelde beraber bir turlayalım sein köyün dağını taşını :D

eveeeeetttttttt kısaca özetleyelim...GİTTİM...YEDİM....DOLAŞTIM.... SIKI DOSTLAR EDİNDİM.....veee döndümmmm.. :D Antalya programı gayet güzeldi arkadaşlar organizasyonda emeği geçen bütün arkadaşlara burada isimleri sayacağım ve yazmayı unuttuğum diğer kardeşlerime şahsım adına tekrar tekrar tşk ederim ......nereden başlasamki... ??? BARBAROS VE CİHAN KARDEŞLERİME ... SEVGİLİ ERKAN KARDEŞİME....SEVGİLİ DURAN VE SEMPATİK EŞİNE .....ANTALYA GRUBUNUN TÜMÜNE.....valla saymakla bitmez kısaca tüm katılımcılara yürekten tşkler.........ve yavaş yavaş resimleride paslıyalım.... ;)

ANTALYA 001.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR