Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,086
Ynt: Navara Kullananlar

devam...

ANTALYA 033.jpg

Etiketler

benden şimdilik bu kadar arkadaşlar ... benim adi makinam.. :smiley: resimleri karışık yerleştirmiş kusura bakmayın diğer resimler arkadaşlar dönünce bol bol resimler gelecek..... ayrıca yaban tv de izci gurubu da cekimler yaptı o çekimleri de en kısa zamanda yaban tv de izleyebilirsiniz....çekimlerde emeği geçen arkadaşlara da tekrar tşk ler....eminim cok güzel çekimler vardır...bende merakla bekliyorum.... gruptaki arkadaşlara yeniden merhaba... :D veeee biz yokken aramıza katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum... ;) görüşmek üzere........

Kmtn' Alıntı:
Merhabalar; adım Sinan
bu güzel dostluk dolu siteyi sahibinden.com'daki ilanı üzerine, yapmış olduğumuz samimi telefon görüşmesindeki Barboros Bey'in (bsayil
M.Barbaros Sayıl) bilgilendirmeleri sonucunda ulaştım... Öncelikle kendisine teşekkürlerimi birkez de buradan iletmek istiyorum.

15 yıldır binek araç kullanıyorum ve bunun 10 yılı (99 model maxima executive 2000-2005 ve yeni kasa 2005-2010 devam ediyor) nissan maxima ile geçti.

Pathfinder abd de ilk çıktığı zaman araştırmıştım ve türkiye geldiğinde ilk testlerinide bizzat yapabilme şansına erişmiştim ... tabiki bir aracı tanımak için onunla uzun zaman geçirmek ve tecrübeye sahip olmak gibisi yok...

fotoğraf hobim'den dolayı zaman zaman dağlara, bayırlara, karlı iklimlere gittiğim için nissan markasına ve pathfinder sempatimden dolayı bir arayış içerisine girdim... forumdaki navara ve pathfinder ile ilgili herkonuyu inceledim... kurulan sıcak dostlukları ve paylaşımları taktir ile izledim. İnşallah bende ileriki günlerde 4X4 bir araç ile sizler ile bir geziye katılırım

geziye katılan ekibe de kazasız, belasız keyif dolu saatler tüketmesini dilerim

İstanbul'dan Selamlar...

sinancım seni burda görmek mutluluk verici umarım faydalı olmuştur bu forum sana

red34' Alıntı:
benden şimdilik bu kadar arkadaşlar ... benim adi makinam.. :smiley: resimleri karışık yerleştirmiş kusura bakmayın diğer resimler arkadaşlar dönünce bol bol resimler gelecek..... ayrıca yaban tv de izci gurubu da cekimler yaptı o çekimleri de en kısa zamanda yaban tv de izleyebilirsiniz....çekimlerde emeği geçen arkadaşlara da tekrar tşk ler....eminim cok güzel çekimler vardır...bende merakla bekliyorum.... gruptaki arkadaşlara yeniden merhaba... :D veeee biz yokken aramıza katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum... ;) görüşmek üzere........

Bülent Hoşgeldin :D

Hem senin fotolardan hemde diğerlerinden anladığım kadarıyla bayağı güzel olmuş gezi çok şükür kazasız belasız bitmiş. En kısa sürede canlı canlı dinlemeye geleceğim inşallah ;).

Selamlar
Ahmet

hoşbulduk Ahmet kardeşim .. :smiley: gezi güzeldi .....Barbaros kardeşim sayesinde problemsiz bir gezi yaşadık buradan kendisine tekrar tşk ediyorum ....eh kahveler hazır ;) bekliyorum....

Bulent Abi, Barbaros, Duran hosgeldiniz.
Hani camur kar, batan arac hic yok, yoksa sadece sehirde mi gezdiniz ;D Saka bir yana epey arac var resimlerde guzel, eglenceli gecmis anlasilan :smiley:
Resimler icin tesekkurler Bulent Abi, Barbaros ile Duran sizden de bekliyoruz.
Tarik Berk sagolun, Manisa'dayim simdi ama yollar berbatti, kar yagis yok ama cukur doluydu, sag on janti yamultmus olabilirim bugun kontrol ettirecegim.
Berk, ilk firsatta da seni ararim ;)

Tüm geziye katılan arkadaşlar hoşgeldiniz sağsalim gelmenize çok sevindik.
Bülent bey resimler çok güzel ve sanırım çok güzel zamanlar geçirdiniz.
Diğer arkadaşlardanda bu güzel günlerin resimlerini bekliyoruz hepinize geçmiş olsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,644
Kaydolan Son Üyemiz
sailortr

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR