Kmtn' Alıntı:Merhabalar; adım Sinan
bu güzel dostluk dolu siteyi sahibinden.com'daki ilanı üzerine, yapmış olduğumuz samimi telefon görüşmesindeki Barboros Bey'in (bsayil
M.Barbaros Sayıl) bilgilendirmeleri sonucunda ulaştım... Öncelikle kendisine teşekkürlerimi birkez de buradan iletmek istiyorum.
15 yıldır binek araç kullanıyorum ve bunun 10 yılı (99 model maxima executive 2000-2005 ve yeni kasa 2005-2010 devam ediyor) nissan maxima ile geçti.
Pathfinder abd de ilk çıktığı zaman araştırmıştım ve türkiye geldiğinde ilk testlerinide bizzat yapabilme şansına erişmiştim ... tabiki bir aracı tanımak için onunla uzun zaman geçirmek ve tecrübeye sahip olmak gibisi yok...
fotoğraf hobim'den dolayı zaman zaman dağlara, bayırlara, karlı iklimlere gittiğim için nissan markasına ve pathfinder sempatimden dolayı bir arayış içerisine girdim... forumdaki navara ve pathfinder ile ilgili herkonuyu inceledim... kurulan sıcak dostlukları ve paylaşımları taktir ile izledim. İnşallah bende ileriki günlerde 4X4 bir araç ile sizler ile bir geziye katılırım
geziye katılan ekibe de kazasız, belasız keyif dolu saatler tüketmesini dilerim
İstanbul'dan Selamlar...
sinancım seni burda görmek mutluluk verici umarım faydalı olmuştur bu forum sana
red34' Alıntı:benden şimdilik bu kadar arkadaşlar ... benim adi makinam..resimleri karışık yerleştirmiş kusura bakmayın diğer resimler arkadaşlar dönünce bol bol resimler gelecek..... ayrıca yaban tv de izci gurubu da cekimler yaptı o çekimleri de en kısa zamanda yaban tv de izleyebilirsiniz....çekimlerde emeği geçen arkadaşlara da tekrar tşk ler....eminim cok güzel çekimler vardır...bende merakla bekliyorum.... gruptaki arkadaşlara yeniden merhaba...
veeee biz yokken aramıza katılan arkadaşlara da hoş geldiniz diyorum...
görüşmek üzere........