Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,189

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

herkese merhaba siteye yeni katıldım 2006 model navara sahibiyim aracıma en az 18" olmak üzere 20veya 22" jant yaktırmak istiyorum istanbulda oturuyorum bana internet adresi yada bilgi alabileceğim başka bi yer verebilirmisiniz yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

günaydın arkadaşlar .. :smiley: 20 / 22 jant mı..? hımmmm caddeciyiz galiba.. ;) valla kızıltoprak tarafında yada cadde deki p.ofis karşısında jant ve lastikci var orada bulabilirsin arkadaşım......anlayamadığım off-road sitesinde jant araman .. ;D neyse sana kolay gelsin.......

Barbaros kardeşim batman da cıkmanda yakışmış sana.... :D arabanda güzel görünüyor yakışır kardeşime diyelim.. ;)

Selim arkadaşım gel sende off-road a boşver 22 inç jantı ... :D sana da güzel bir araba yaparız katılırsın bizlere...ne dersin..?

Elementci kardeşlerim size de günaydın .. :smiley: snorkel den haber varmı acaba ...? Barbaros kardeşim beni denize ve göle sokacak oralarda boğulmayayım sakın yardımcı olun lütfen ... ;D

red34' Alıntı:
Elementci kardeşlerim size de günaydın .. :smiley: snorkel den haber varmı acaba ...? Barbaros kardeşim beni denize ve göle sokacak oralarda boğulmayayım sakın yardımcı olun lütfen ... ;D
Bülent bey merhaba
sipariş ettiğiniz snorkel seti resimde görüldüğü gibidir. Siparişiniz verildi şuanda elimize gelmesini bekliyoruz.

ss730hf_layout.jpg

Hafta sonu geldi daha iyi oluyorum ;) yarın öğleden sonra bi kahve içmeye geleceğim işteyseniz , kabul varmı ;D

aslında benim memleketim TRABZON.ARAZİ VE YAYLALARI ÇOK SEVERİM VE DEVAMLI KÖYE ve YAYLALARA GİDERİM ama büyük jantlar çok hoşuma gidiyor napıyım,biraz abartmış olabilirim 22 hele baya büyük olmuşyanıt için teşekkür ederim....

aranıza tabiki katılmak isterim...... hep navara kullananların forumunu arıyordum bu siteye öyle üye oldum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.