Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,200
Ynt: Navara Kullananlar

bu arada ben kedinin bi resminide atayım size yahu

Photo1.jpg

Etiketler

Herkese Merhaba,
Baktım herkes yavruların fotolarını eklemiş, bende bizimkilerden ikisinin fotosunu ekleyim dedim :smiley:

DSCN29371.jpg

Tarcoo1.jpg

DSC02157.jpg

Vallaha Turgay abi biraz öyle ;D ;D
Bu arkadaşlar dışında 2 kaplumbağa ve 1 papağan mevcut. Tabii pencere önündeki 3-4 kediyi bu listeye dahil etmiyorum ;D

berkguray' Alıntı:
Vallaha Turgay abi biraz öyle ;D ;D
Bu arkadaşlar dışında 2 kaplumbağa ve 1 papağan mevcut. Tabii pencere önündeki 3-4 kediyi bu listeye dahil etmiyorum ;D

Hakkatten barınakmış :D
Ben 2 yavru daha alıcam diye evdekiler şimdiden strese girdi, siz nasıl idare ediyorsunuz, ev curcuna olmuştur ???

Abi kedi dışındakiler çeyiz olarak geldi. :smiley:
Kedimiz ise 15 günlükken araba motorundan çıktı. Kıyamadık onuda aldık. İnsan bir şekilde alışıyor.

Her bölgenin çeyizi farklı oluyor demek, ne güzel. Hayır bilmek lazım önceden, mazallah fil falan gelir çeyizle ;D

maşallah maşallah valla pet-shop acabiliriz bu gidişle.. ;D hepside cok şeker biz en güzeli Antalya dan sonra birde hayvanlar için toplanalım... ;D

Arkadaşlar herkese selamlar.
Nissan navara 4x2 aracım var ve bu aracı özel olarak kullanmaktayım.
K belgeleri hakkında bilgisi olan varmı.
Bu belgenin bizimle ilgisi nedir.
Teşekkürler.

halil1960' Alıntı:
Arkadaşlar herkese selamlar.
Nissan navara 4x2 aracım var ve bu aracı özel olarak kullanmaktayım.
K belgeleri hakkında bilgisi olan varmı.
Bu belgenin bizimle ilgisi nedir.
Teşekkürler.
Daha öncede bu konu ile ilgili söyle bir açıklama yazmıştık umarım sorunuza cevap olur.
Merhaba arkadaşlar,
Ukalalık kabul etmezseniz size bu konuda biraz bilgi vereyim. Ben bu firmayı kuralı 5 sene oldu ama 24 senelik bi otomotiv geçmişim var dolayısıyla trafik müşavirleri ile de yakın çalışmışlığım
Bizimkiler tarzında araçlarda daha aracın ruhsatı ilk tescil edilirken (çıkartılırken ) hususi -yolcu nakli yazıldı ise kimsenin birşey yapmasına gerek yok.
Ancak şu anda sistemde bütün araçlar K1 ve K2 olarak ayrıştırılıyor.
K1... nakliye yapanların aldığı belge.
K2... Şirket araçlarını kendi işinde kullanan firmalar için düzenlenen belge.
Belgeler ulaştırma bakanlığı tarafından düzenleniyor. Trafik ve ruhsat kayıtlarının birebir tutması lazım( ki bu bizde çoğu zaman problem çıkartıyor )
Bu konuda sizlere şöyle yardımcı olabilirim.
Bu tarz sıkıntısı olanlar 0216 466 01 21 den Halis veya Levent Beyi arayıp benim adımı (Canan Bıyıkhan) veya Element ltd.den aldık telefonunuzu demeleri yeterli . Ruhsat değişimi veya ek bişey çıkmazsa 300-350 arasında bitecek.

abi gözünü seveyim en kolay yollar böyle olsun etap felan değiştirmeyelim... ;D ;Dresimler de 10 numara kazasız belasız inşallah...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR