Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,189
Ynt: Navara Kullananlar

selim6186' Alıntı:
aranıza tabiki katılmak isterim...... hep navara kullananların forumunu arıyordum bu siteye öyle üye oldum

selim merhaba hoşgeldin
biz tabi cadde işi olan şeylerden pek anlamıyoruz ma zevkler tartışmaya açık değil tabiki saygı duyarız

Etiketler

Merhaba Selim,
İsimlerini hatırlayamıyorum ama Bağdat caddesinde birkaç yer var, bu tarz arabalara cadde işi modifiye yapıyorlar ama baştan söyliyeyim öyle pekte ucuz değiller :D Yine de olur diyorsan isimlerini ve kontak detaylarını bulmaya çalışırım...

İnternetten de ulaşabileceğin iki yer var

http://www.sgldizayn.net/

http://www.jeepandcar.com/dil.php

Selim kardeşim sen karar ver ben sana navara nın cadde versiyonunu da yaparım ... :D sıkıntı olmaz elimizde yetenekli bir sürü usta var .....son kararını iyi ver ama cadde mi yoksa off-road mu.. ??? gerisi kolay...... ;)

Turgay kardeşim ALLAH senden razı olsun ya ... ;D arabaya bir de buzdolabı operasyonu düşünüyordum ki imdadıma yetiştin.. :D tuttuğun altın olsun valla... ;D bu işide halledicez gibi sayende.....

Arkadaşlar gps sistemini bilen varmı aramızda.. ??? piyasadaki makinelerden hiç birşey anlamıyorum benim derdim bulunduğum yeri bana enlem ve boylam olarak anında verebilecek bir alet lazım ne dersiniz bulabilirmiyim....?

saol kardeşim o zaman gidip bir inceleme yapayım .. :D bakalım denetlemelerden ne cıkacak.. ;D

abi herhangi bir tane al bu işi görür fazla para vermeye gerek yok
bende çok incelemiştim hpsi aynı sadece ücretsiz güncellemeleri hakkında bilgi al yeter abi

red34' Alıntı:
mesele anlaşılmıştır Barbaros .. :D

barboros hepsi ,bulunduğun enlem ve boylamı verir ,doğru ama işin aslı , rota çizebilen model, yani bilmediğin bir orman yoluna daldın ,gps geçtiğin yolları ,noktaladı ,ve sen bunu ismini yazdın gps kaydettin , 2 hafta sonra aynı yolu bir daha aramana gerek kalmaz ,veya siste ,karda ,görüş şartlarının elverişli olmadığı durumlarda çok iş görür ,vay bir arkadaşına mail atarsın rotayı ,oda gezer ,ama bizim kullandığımız navigasyon cihazlarında buna imkan yok bildiğim kadarı ile ,bu seneten dolayı sağlam bir cihaz almakta fayda var ,hem navigasyon yapar şehir içinde, hemde arazide bütün gezdiğin yolları noktalayıp rota haline getirir ;) ;) ;)

işte olay budur cihan... ;) ben bu dediklerini yapacak bir alet arıyorum ama fazla bilgim olmadığı için araştırma yapıyorum acıklamaların aydınlatıcı oldu benim için tşk ler kardeşim.. ;) bu arada keyifler nasıl..?

Bülent Abi cihazı nerede kullanmak istiyorsun, arazide mi yoksa şehirde mi? Karraını verdikten sonra seçeneğin çok olur. Bende bluetooth gps var, bilgisayara bağlayıp oradan mevki alıyorum. Ufak bir netbbokla gerçekten çok kullanışlı oluyor (bende ki dev gibi :( ), tabi internet bağlantısıda şart oluyor, ben cepten giriyorum ama seninde bildiğin gibi artık ülkemizde de mobil internette epey seçenek var.
Bu arada buzdolabını yolladığım sitelerden mi baktın ?

Turgay benim şehirde işim olmaz.. :D dağ ve bayırda kullanılacak...... şimdilik araştırma safhasındayım.... buzdolabına baktım sgl firmasında var ancakkkk arkadaşlar pek soğutma yapılamadığını söylüyorlar gidip firmayla bir görüşme yapıcam ......

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.