Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,179
Ynt: Navara Kullananlar

Abi o zaman benim dediğimi bir düşün,bildiğim kadarıyla internet ortamında ki haritalar çok daha kulanışlı, hatta senin tanıdığın varsa bu sistemi belki cd çaların yerine bile monte ettirebilirsin ;)
Nissan'ında 3 boyutlu arazi haritalı navigasyonu var ama ülkemizde faal değil.

Etiketler

arazi için ise 3g veya wifiyi unutun, sehirlerde bile dogru duzgun çekmiyor..

3g ve wi-fiyi hiç denemedim, oturduğum yerde bile 3g yok. Ama cep telefonundan bugüne kadar bağlantı sorunu yaşamadım, sadece bazen bağlantı iyice yavaşlıyor.

Sinbad' Alıntı:
3g ve wi-fiyi hiç denemedim, oturduğum yerde bile 3g yok. Ama cep telefonundan bugüne kadar bağlantı sorunu yaşamadım, sadece bazen bağlantı iyice yavaşlıyor.

hocam gprs in normal hali yavas zaten..

eger butçe sorun degil ise asagıdaki urun dusunulebilir, hem bilgisayar hemde dahili gps i var.. araç adaptorude var.. ama avrupa fiyatı 750 avro..

http://www.myviliv.com/eng/product/x70ex.asp

Güzelmiş. Satıldığı yerlere göz gezdirdim ama fiyat bilgisi bulamadım, fiyatından emin misin?

Bülent Abi,
Ömer Bey'in yolladığı bağlantıya bir bak istersen, amerika fiyati 590 dolar. Ben almayı düşünüyorum, kardeşime sordurdum şu andan Amerika'da, bulabilirse aldırırım, bulamazsa artık ben gittiğimde kesin alırım. Navigasyon cihazlarından çok daha özellikli ve neredeyse ayni fiyata

baktım Turgay oraya ...cok acelem olmadığı için karar veremedim daha sonra olabilir.. ;) olmazsa sen bir dene ben arkadan gelirim... ;D

Ahmet bey 18.30 a kadar bekledim herhalde işiniz cıktı bende cıkıyorum müsadenizle :smiley: görüşmek üzere........

Tecrübelerimin yarısı arkadaşlarımın tecrübeleridir ;D
Tamam Abi, ben denerim önce sonra sana alırız, iyi akşamlar

ben tabi sadece bülent abinin sorusuna cevap vermiştim detaylı ve özellikli alet sayısı fazlaca var ama gerçekten ihtiyaca yönelikmi bilmiyorum bilmediğiniz rotalatda yol alacaksanız o rakamlara değer tabi ama bildiğiniz bölgede kaybolmaksa amaç çokda gerekli değil

hayırlısı
,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,646
Kaydolan Son Üyemiz
MentorMind

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR