Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,200
Ynt: Navara Kullananlar

Bendede vardı Sivas'tan hediyeydi.
6 aylıkken beni yıkmaya başladı (kangal) ;D
Sonra bi akşam sen tut zincirini kopar,birde git kamyonun altına gir :-[
Çok üzülmüştüm :-[
Çok güzel hayvandı :-[

Sizinkilerinde maşallahı var ama :smiley:

Etiketler

Üzücü gerçekten, bende epey bağlandım öyle kötü bir olay olsa yıkılırım herhalde :(
Bülent Abi yine de gel sen kardeşini dinle kulakları kestir, olmaz olmaz, kaptırırsa canı çok yanar. Ama ehil bir yerde yaptır, zararından çok yararı var inan

Erkan kardeşim üzüldüm bak şimdi... :'( zaten bunlar ırk olarak özgürlüklerine düşkünler ama sahiplerinede cok bağlılar gözleri başka kimseyi görmez ...sadece bulundukları yer önemli şehirde pek yaşayamıyorlar kalabalığa hiç gelemiyorlar....inşallah sana bir yavru buluruz yeniden başlarsın bakmaya.. ;) bizimkilerde kendi çapında ..yine de tşkler......

kulağında ve yüzünde yara bere cok zaten tam karizma oldu .... ;D bir ara bakarım dediklerine katılıyorum aynen......

red34' Alıntı:
Erkan kardeşim üzüldüm bak şimdi... :'( zaten bunlar ırk olarak özgürlüklerine düşkünler ama sahiplerinede cok bağlılar gözleri başka kimseyi görmez ...sadece bulundukları yer önemli şehirde pek yaşayamıyorlar kalabalığa hiç gelemiyorlar....inşallah sana bir yavru buluruz yeniden başlarsın bakmaya.. ;) bizimkilerde kendi çapında ..yine de tşkler......

Bülent abi,yok tamamen benim suçum.
Gençlik,heves ve hayvanın karakterini gözönüne almadan İst'da büyütme saçmalığı yüzünden,güzelim hayvanın kanına girdim resmen :-[

Bu hayvanlara ist'da yazık oluyo abi,aklım başıma geldi ama,güzel bi hayvanın canına maloldu.
O yüzden artık böyle bir hayvanı çok sevmeme rağmen,alıpta büyütme gibi şeylere girmiyicem abi.
Bu havanlar inanılmazlar.Ama buraların hayvanı değiller :smiley:

Ben İzmir'e de götürüyorum, çoğunlukla yazlıkta kalıyoruz ama şehirdeyken evin terasında kalıyor, arada da Spil'e çıkarıyorum. Zaten bütün gün boş olduğumdan hayvan ilgisiz kalmıyor yoksa dediğiniz doğru. Günde 5 - 10 km gezmezse hayvanın ruh hali bozuluyor, hatta ağladığı bile oluyor...

haklısın Erkan işin birde psikolojik yönü var ....onun için iyi düşünmek lazım dediğin gibi..... geniş arazi ve acık alanlar lazım kangallara bizimkini bir bırakıyorum adam bütün gün kayıp bir dalıyor ormana ne yaptığı belli değil .. ;D akşam benim dönüş saatime yakın ortaya cıkıyor beni bekliyor bende bağlamıyorum artık .....normal şartlarda günde en az 30 km yol yapması lazım yoksa hantallaşıyorlar......şehir hayatı pek onlara göre değil.......

abicim ben gibi kedi bakın o zaman hem sokaktan aldım küçücükken kurtardım tek gözüde kördü hemde problemsiz

Barbaros sen iyi etmişsin de ... :D ben pek kedileri sevmem nankör oluyorlar .. ;) ama tercih meselesi ...... sonuç olarak hayvan sevgisi bambaşka... ;)

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=45883.msg506947#new

evet sevgili nissan cı arkadaşlarım yukardaki linkde benimde proje yönetiminde bulunduğum bir konu var
inceleyip ilginizi esirgemezseniz sevinirim doğuda bir çocuğu sevindirmenin bedeli 50 tl isterseniz sizinde içinde olabileceğiniz bir şekilde teslimatyapılacak lütfen arabalarımıza harcadığımız paralarıda düşünerek bu projeye kayıtsız kalmıyalım

hepinize şimdiden teşekkürler

red34' Alıntı:
Barbaros sen iyi etmişsin de ... :D ben pek kedileri sevmem nankör oluyorlar .. ;) ama tercih meselesi ...... sonuç olarak hayvan sevgisi bambaşka... ;)

abi bende sevmem aslına bakarsan ama bu kapıya geldi küçücük tek gözü kör dayanammadım aldım doğru veterinere sonra bırakamadım kaldı kıyamadım şimdide koynumdan çıkmıyor

Benim resimlerim :D
Barbaros, resimlerimi kullanman ayrı bir duygulandırdı ve gururlandırdı, sağolun. Bende burada durumu iyi olanlarla konuşacağım, çoğu bireysel olarak birşeyler yapıyor ama böyle bir etkinlikte de yer almak isteyeceklerdir. Bulduklarımı sana bildiririm.

Sinbad' Alıntı:
Benim resimlerim :D
Barbaros, resimlerimi kullanman ayrı bir duygulandırdı ve gururlandırdı, sağolun. Bende burada durumu iyi olanlarla konuşacağım, çoğu bireysel olarak birşeyler yapıyor ama böyle bir etkinlikte de yer almak isteyeceklerdir. Bulduklarımı sana bildiririm.
;D ;D ;D ;D ;D birlikte elele daha güzel günlere inşallah

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR