Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,209
Ynt: Navara Kullananlar

Vallahi orada adaşım bir usta var....elinden çıkan tamponları bir görsen zaten söker atarsın orijinallerini ;D

Etiketler

evet doğrudur methini duydum da tanışmak için fırsatım olmadı malesef.. :( bu gidişte neden olmasın ..uğrarız kendisine......

Ohooo Allah muhabbetinizi arttırsın, maşallah :D
Ben ayın 22'sinde Kars'tan İzmir'e gidiyor olacağım yoksa hayatta böyle bir etkinliği kaçırmazdım, gerçi size ne kadar ayak uydururdum bilmem ama olsun, işiniz ne beni çeker dururdunuz :D

çekeriz kardeşim ne demek seni dağ başında bırakmayız .. ;D kimse off-road cu doğmuyor Turgay çamura bata cıka öğreniyorsun sonucta.. ;)

Turgay Abi ne yazıkki bayi toplantısı nedeniyle bende o tarihlerde İzmirde olucam.
İzmir'e geldiğinde müsait olursan görüşelim. Bülent abi'den önce bizim bir kahvemizi içersin. ;D

Bülent ABi offroad tecrübesinden değil lastik kondisyonundan dolayı diyorum, yoksa buralar da pek geri kalmaz ;)
Gerçi senin için demesi kolay, o yükseklikle dağ keçisine döndürmüşsün aracı :D
Berk kardeşim evet önce İzmir olacak galiba, gelirim kahveni içmeye, hatta bizde Antalya grubuna inat girne-yunuslar-bostancı in-road yaparız olmazsa :D

valla Turgay kardeşim karlı ve buzlu zeminde de senin avantajın var .. ;) evet ya doğru araba döndü dağ kecisine .. :smiley: bana kalsa 5ila 10 cnm daha yükselticem de denge problemi beni düşündürüyor nissan a da danıştım abi sen bunu sat bir tır çekicisi al dediler.... ;D şimdilik bununla oynayıp duruyoruz sağlık olsun ne diyim.. ;) sizin parkur da fena değil yani .. :D ben bi Barbaros la buluşayımda bakalım neler yapacağız ona göre karar vereceğim ama gitmişken aracı biraz daha yükseltebilirim belki..? bak konuştukça kaşıntım tutuyor ya..... ;D senin lastiklerde ne varki ..? gördüğüm kadarıyla sıkıntı yok gibi tabii resimden görebildiklerim.......

Aracı aldığımdan beri hala aynı lastikler üstünde, yükseltince ebatları değişecek diye bir türlü paraya kıyıp yeni lastik alamadım, yaklaşık 50 bin km'de yaptım, bırak araziyi yakında asfaltta bile güvenli olmayacak

Sinbad' Alıntı:
Aracı aldığımdan beri hala aynı lastikler üstünde, yükseltince ebatları değişecek diye bir türlü paraya kıyıp yeni lastik alamadım, yaklaşık 50 bin km'de yaptım, bırak araziyi yakında asfaltta bile güvenli olmayacak

50 bin yeter,yavaş yavaş düşünmeye başlayın siz :smiley:

Yok, düşünmeye çoktan başladım da karar aşamasında biraz geç kaldım :D
Barbaros, o akşam bende arada bakıyordum foruma da dizinin o gün ve o saatte olduğunu bilmiyordum, artık kim dizinin takipçisi arkadaşlar söylesin ;D

dizi mi ..? hayırdır...arkadaşlar .. ??? ya milleti nasıl uyuşturuyorlar belli değil biri cıkıp yazıyor biri oynuyor evdekilere de ağlamak düşüyor .. ;D ben bu insanları anlamıyorum valla..... işte onun içinde ben kendimi off-road a verdim arkadaşlar ..... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR