Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,240
Ynt: Navara Kullananlar

estafurullah Turgay ne demek ;) dediğin gibi bende baktım fiatlar değişken ama elementin fiatı uygun ve siparişi verdim gelsin hemen taktırıcam sağa sola bakmaya gerek yok.. :smiley: sıra geldi yedek lastik yerine şimdi de onunla ilgili çalışma yapıyorum ya sislerin oraya yada bagaja koyucam gibi lastik jant 35 kilo geliyor .. ;D arabada yer aramaya devam ediyorum.. :D ondan sonra da hedefime vinç işi girecek...........bu işin sonu yok yandık valla.. ;D

Etiketler

Turgay Abi Merhaba,
Bende Karşıyaka'da oturuyorum. Bu taraflara geldiğinde kesin görüşelim. Benim İstanbul ve Antalya programı bayi toplantılarımıza bağlı. :(
Ne yazıkki 2010 başı toplantı tarihi henüz netleşmedi. Denk getirebilirsem bende o tarihte orada olmaya çalışırım. Denk gelirsek Bülent Abimizin kahvesini içmeye gideriz artık :smiley:

kahveler coktan hazır ...siz yeterki gelin istanbul a ;D çekeriz navaraları yan yana.. ;D

Tamam kardeşim,
Yola çıkamadan bir iki gün önce haber veririm ben. Zaten ben İstanbul'a varana kadar sen 3 defa gider gelirsin :smiley:
Bülent Abi seni de rahatsız edeceğiz Allahın emri, öyle kahveyle kurtulur musun bilmem ;)

Gezenbilir ailesi ve NAVARA cı kardeşlerimin yeni yılını kutluyorum.... ;D hepinize bol çamurlu ve heyecanlı bir sezon olsun........ :p

herkesin yeni yılını kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim bol camurlu bol karlı bata cıka bi sene dilerim allah vincinze ve alt takımınıza zeval vermesin .....puahahaha ;D ;D ;D ;D ;D

Güzel bir yıl...mutlu başlangıçlar...sağlıklı günler...huzur dolu yaklaşımlar...ve bereketli paylaşımlar...2010 yılında ve gelecek her yılda sizinle olsun!

sevgili arkadaşlarım bu sayfayı açtığımda hiç umudum yoktu ama çok güzel günlere geldik sizleri tanıdığıma ve beraber tek yürek olduğumuza çok seviniyorum

hepinize iyi seneler diliyorum

22 ocak da antalyada buluşmak üzere

herkese iyi seneler dilerim yeni yılda allah herkese sağlık,mutluluk ve huzur versin insallah camurlu bir yıl dileğiyle :smiley:

Merhaba Abiler Arkadaşlar,
Biraz geç oldu ama anca kendime gelebildim, akşam çok kaçırdım galiba ;D
Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Sizlere ve tüm sevdiklerinize mutlu yıllar...

iyi etmişsin Turgay kardeşim afiyet olsun başın ağrımıyorsa problem yok ... ;D çünki ben yatmadan evvel aspirin içtim..... ;D ;D dur birde sana dönsöz yollıyayım yeni yıl hediyesi olarak...... ;D

2009-2010 SEZON FÄ°NALÄ° 040.jpg

Oooo Abime bak, eğlencenin dibine vurmuşsunuz :D
Bizde dansöz yoktu, daha mütevazi bir eğlenceydi; kar üstünde çevirme yaptık sadece ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR