Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla Turgay senin kar üstü kuzu çevirmen daha cazip onu söyliyeyim hemen ... ;D Barbaros kardeşim boştaydık eğlenceyi değerlendirdik ... ;D kafamıza göre takıldık anlayacağın....
Başım üstüne Abi hele sen gel, olmadı ben şimdiden ayırtayım, süt kuzu mu istersin gıdık (oğlak ) mı, Berk Barbaros derken kadroda kalabalık olacak anca ayarlarız
Turgay kardeşim dur hele dur... acele etmiyelim ben gelicemde tarihi belirlemem gerek masayı sonra düzenleriz ... ;D ama önce sen gelde senin araba işlerini halledelim kardeşim.....
arkadaşlar bir derdim var arabayla ilgili tabii... sık ormanlık arazilere girince ön camı koruma adına üst sepetten kaputun önüne kadar inen ve sabitlenen teller var agac dallarının ön cama çarpmasını engelliyorlar işte ben o tellerden arıyorum ( tabii bu arada adınıda yazarsanız sevinirim ) ve nereden bulabiliriz... cahillik kötü şey kusura bakmayın lütfen .... ;D şimdiden tşkler.............
Bülent Abi sen bu gidişle arabayı "mad max" filminde ki arabalara çevireceksin anlaşıldı
Bırak çalı çırpıyı, burada kar 1 metreyi buldu, şimdi mazot donmasın diye bir tur attım geldim yolda kalan en az 20 araba vardı, senin araca göre tam buralar
valla turgay haklısın .. araba dediğin gibi oluyorda kar yok memlekette .. ;D gece allahtan yağdı vaziyeti kurtardık.... ama istanbul da kar hak getire anca benim evin oralar karlı anca orada eğleniyorum.. ;D
Olsun Abi sen yine de arabanın faydasını görüyorsundur; İstanbul'a az bir kar yağsa bile yollar arap saçına dönüyor. Elementtrade'teki Sertan Bey kar yağınca araba kurtardığım çok oluyor diyordu, sana da denk geliyordur