Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,230
Ynt: Navara Kullananlar

Merhabalar
Herkese tekrardan iyi bir sene ve sizlerin deyimiyle boollll çamurlu yollar diliyorum :smiley:
Çok ayrı bir konu olacak ama A Rh - ( negatif )kana ihtiyacımız var. Bu gün olmaya bilir ama istanbul da olup bu kan grubuna uygun arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Sevgiler Canan Bıyıkhan / Element ltd.

Etiketler

arkadaşların dikkatine diyelim..!!! benimki A rh + malesef ve geçmiş olsun .......

belki zamanlama iyi değil ama..! acaba snorkelden bir haber varmı elementci kardeşlerim.. ;)

istanbul da acemimi arıyorsun coookkkkkkk... ;) ehliyetler pazardan alınıyor burada.....elimizden geldiğince halkımıza yardımcı oluyoruz ama anlayanlara tabii.... ;)

bulent abicim ön koruma ile sepet e karşılıklı iki şer adet kulak yaptır ve gergili vinç teli al abicim iş biter her usta yapar yeterki kaynak makinesi olsun
100 tl yi geçmez maliyeti

evet doğrudur Barbaros kardeşim .. :D hani ben dedim acaba bu işin hazır olanı varmı ... ;) snorkeli taktıktan sonra operasyon yapılabilir vinçe hazırlık için ön korumayı cıkardım seninle Antalya da görüştükten sonra işi hızlandırabilirim cvp için tşk ederim .. ;)

ondan şüphem yok barbaros kardeşim .. :D ben bi hayırlısı ile gelim sonrasına bakarız artık ..... ;)

red34' Alıntı:
ondan şüphem yok barbaros kardeşim .. :D ben bi hayırlısı ile gelim sonrasına bakarız artık ..... ;)
;D ;D ;D

bence şu çadırı yaptıraydın bülent abi önce çok rahatderdin yengeyle
bu işteki en güzelkeyif o abi

red34' Alıntı:

Bülent Bey,ben sizin yerinizde olsam,Barbaros'u dinler,1-2 gün evvel gelip Ahmet usta nın sihirli ellerine bırakırdım aracı :D

Erkan kardeşim haklısın Barbaros u dinlemek lazım .. :smiley: Antalya da olması vede yanılmıyorsam Ahmet usta nında orada bulunması büyük şans ... maliyetler oralarda düşük istanbul da ise ucmuş vaziyette onun içinde bazı işleri yavaşlattım zannedersem orada oturup ciddi bir çalışma yapıcaz korkarım arabayı bırakıp dönücez... ;D çadır işine gelince pek sıcak bakamıyorum bir türlü ısınamadım senelerce askeri çadırlarda dağlarda yatmaktan turşu gibi oldum .. ;) arabanın içinde sıcak koltukları yatırıp uyumak bana daha cazip geliyor... ;) ama kullananlar da memnun olduklarını söylüyorlar tercih meselesi biraz da ama ben bıktım ... ;D herşey kısmet bakarız Antalya ya gidince.......

red34' Alıntı:
Erkan kardeşim haklısın Barbaros u dinlemek lazım .. :smiley: Antalya da olması vede yanılmıyorsam Ahmet usta nında orada bulunması büyük şans ... maliyetler oralarda düşük istanbul da ise ucmuş vaziyette onun içinde bazı işleri yavaşlattım zannedersem orada oturup ciddi bir çalışma yapıcaz korkarım arabayı bırakıp dönücez... ;D çadır işine gelince pek sıcak bakamıyorum bir türlü ısınamadım senelerce askeri çadırlarda dağlarda yatmaktan turşu gibi oldum .. ;) arabanın içinde sıcak koltukları yatırıp uyumak bana daha cazip geliyor... ;) ama kullananlar da memnun olduklarını söylüyorlar tercih meselesi biraz da ama ben bıktım ... ;D herşey kısmet bakarız Antalya ya gidince.......

abicim bu çadır olayı bambaşka bizim askeriyediki veya dağda yattığımız yani daha evvel kullanmış olduğımuz çadırla alakası yok , altımızda sünger yatak olduğu için evdeki yataktan farksız ,birde 12 volt ile çalışan elektirikli battaniyeyi altımıza serdikmi ,kış kamplarında inanılmaz rahat oluyor ,ben 1 senedir kullanıyorum ,hiç bir şeye değişmem ;) ;)

Cihan senimi kırıcam şimdi .. ;) Antalya ya gidince takılıcaz Barbaros a .. :smiley: duruma göre karar vereceğiz .....önemli olan memnun kalmak .......

Cihan kardeşim dediklerinde haklısın katılıyorum sana ... ama rahatsız olan benim sıkıntı da burada ... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR