Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,254
Ynt: Navara Kullananlar

eveeeet Canan hnm sayfamızda güzel bir acıklama yapmış şahsım adına tşk ederim... :smiley: yeni sitenizi merakla bekliyorum kolay gelsin diyelim.... ;) ben şahsen snorkel siparişimi verdim artık top element de... ;D geldiği an takarız ... gelsin artık göller ve derin su geçişleri ... ;D bu işide halletmiş olduk böylece........

Etiketler

BU TİCARİ ARACLARLA İLGİLİ YENİ YONETMELİK NE ANLAMA GELİYOR BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADASLAR.BENİM ARAC RUHSATTA TİCARİ KAMYONET OLARAK GECİYOR MESELA YETKİ BELGESİMİ OLMASI LAZIM NEDİR..BEN BİNEK KULLANIYORUM MUAMELECİLER DE TAM BİLMİYORLAR HERKES FARKLI BİSEY SÖYLÜYOR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMM

ELEMENT TRADE' Alıntı:
SNORKEL .... 250 €
Tüm ürünlerimiz orjinaldir. Araçlarınız da istediğiniz herşeyi yapabilme imkanına sahibiz. :smiley:
Tanışmak dileğiyle ,
Canan Bıyıkhan

snorkelin markası safari mi airtec mi? hilux için var mı?

ömergin yukarki sayfalarda elementtrade n tlf ları var geniş bilgiyi onlardan alabilirsin kolay gelsin ......

gurler bu konuda benim bir fikrim yok ama diğer arkadaşlar sana cvp verebilirler kolay gelsin ........

gurler' Alıntı:
BU TİCARİ ARACLARLA İLGİLİ YENİ YONETMELİK NE ANLAMA GELİYOR BU KONUDA BİLGİSİ OLAN VARMI ARKADASLAR.BENİM ARAC RUHSATTA TİCARİ KAMYONET OLARAK GECİYOR MESELA YETKİ BELGESİMİ OLMASI LAZIM NEDİR..BEN BİNEK KULLANIYORUM MUAMELECİLER DE TAM BİLMİYORLAR HERKES FARKLI BİSEY SÖYLÜYOR.YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİMM
Merhaba arkadaşlar,
Ukalalık kabul etmezseniz size bu konuda biraz bilgi vereyim. Ben bu firmayı kuralı 5 sene oldu ama 24 senelik bi otomotiv geçmişim var dolayısıyla trafik müşavirleri ile de yakın çalışmışlığım ;)
Bizimkiler tarzında araçlarda daha aracın ruhsatı ilk tescil edilirken (çıkartılırken ) hususi -yolcu nakli yazıldı ise kimsenin birşey yapmasına gerek yok.
Ancak şu anda sistemde bütün araçlar K1 ve K2 olarak ayrıştırılıyor.
K1... nakliye yapanların aldığı belge.
K2... Şirket araçlarını kendi işinde kullanan firmalar için düzenlenen belge.
Belgeler ulaştırma bakanlığı tarafından düzenleniyor. Trafik ve ruhsat kayıtlarının birebir tutması lazım( ki bu bizde çoğu zaman problem çıkartıyor )
Bu konuda sizlere şöyle yardımcı olabilirim.
Bu tarz sıkıntısı olanlar 0216 466 01 21 den Halis veya Levent Beyi arayıp benim adımı (Canan Bıyıkhan) veya Element ltd.den aldık telefonunuzu demeleri yeterli . Ruhsat değişimi veya ek bişey çıkmazsa 300-350 arasında bitecek.

Bu arada arkadaşlar ,
Element aynı zamanda size sigorta,2.el araç bulma ,araç kiralama , trafik işlemleri vs. gb her türlü konuda çok rahatlıkla yardımcı olabilecektir . Aklınızda bulunsun lütfen ;)
Telefonlarımızı bir kez daha yazayım 0532 215 19 33/ 0216 360 83 60

merhaba Ahmet bey nasılsınız ..? arabamdan mı tanıdınız ...? bir açıklama olursa sevinirim :smiley: yada tahmin edeyim sizde benim müşterilerimdensiniz arabayı da istasyonda görüyorsunuz ;) attım acaba tuttumu .. ??? herneyse yine de hoş geldiniz ve slm lar görüşmek üzere......

red34' Alıntı:
merhaba Ahmet bey nasılsınız ..? arabamdan mı tanıdınız ...? bir açıklama olursa sevinirim :smiley: yada tahmin edeyim sizde benim müşterilerimdensiniz arabayı da istasyonda görüyorsunuz ;) attım acaba tuttumu .. ??? herneyse yine de hoş geldiniz ve Selam lar görüşmek üzere......

Teşekkürler .Evet müşterinizim :D Kozyatağında oturuyorum zaman zaman Corolla'yı zaman zamanda Land Cruıser 'ı doyurmak için sıkça uğruyorum. ;)
Çay içmeye uğrarım , ama arazidede görüşelim ;D

Selamlar

harika ya ... ;) burada da buluşmamıza sevindim o zaman sizi kahve içmeye bekliyorum kesinlikle......arzide de görüşmemiz farz oldu artık .. :D bu arada unutmadan söyliyeyim 23/24 ocak ta Antalya lı kardeşlerimizle Antalya da buluşuyoruz eğer müsait olursanız sizi de bekleriz ....yok eğer fırsatınız olmazsa istanbul da da buluşabiliriz görüşmek üzere.........

Gerçekten böyle sürprizler çok hoş oluyor ;D Bu sabahta işyeri yakınlarda olan bir arkadaş sokakta duran benim aractan tanıdı beni. Onada söylediğim gibi hobiler aynı olunca insanlardan önce araçlar tanınmaya başlıyor sonra bizler ;D ;D ...süperr..

güzel tesadüfler bunlar .. :smiley: valla o arkadaşıda alıp gelin kahveye sevinirim... onunla da tanışmış oluruz sayenizde......

Berk Kardeşim yakınmışız birbirimize Kars-İzmir ne alaka deme ben aslında Manisa'da oturuyorum, 4 yıl kadara da Karşıyaka'da oturmuştum, seninle sık sık görüşeceğiz gibi ;) Ben Ocağın ilk ya da ikinci haftası İstanbul'da olacağım, hem extremele hemde elementtrade ile görüşürüm hangisi uygun olursa onda yaptırırız olur mu?
Bülent Abi kusuruma bakma lütfen, dün bugün çok meşguldüm adamlara yazıp soramadım, sen de bu arada sipariş vermişsin zaten :(
Abi daha önce de söylediğim gibi ben epey araştırmıştım, aldığın fiyat gayet uygun

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR