Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,269
Ynt: Navara Kullananlar

valla haklısın Turgay ...... ;D bol bol amerika daki off-road cuları izliyorum ....yenilik varmı diye... :D valla benim yakıt problemi pek olmadı istasyon sahibi olmam sebebi ile... ;D ;D amaaaaa aslına bakarsan dediklerin doğru katılırım sana bu tip arabalarda da fazla birşey beklemiyeceksin benim araba 700 km yi görüyor buda benim için yeterli yok eğer basarsan 450 - 500 km yol yapabiliyorsun tamamen kullanma şartlarına bağlı ..... gaz pedalına fazla yüklenme... ;D daha evvel ehliyeti 1 sene kaptırdım bir daha verirsek 2 sene gidecek beim için zor olur .. bu sebeble fazla yüklenmiyorum ben cok sıkışırsam radar cihazını acıyorum sıkıntı olmuyor ben trafikçileri avlıyorum ... ;D

Etiketler

Barbaros haklısın olmazsa Antalya ya geldiğimde bakarız duruma ona göre karar veririz ne dersin ..? cnm kardeşim zaten araba da tipmi kaldı araba oldu bir azman ;D artık aklımıza ne gelirse uygulamaya çalışıyoruz ... :D daha sırada snorkel ve vinç var yavaş yavaş hallederiz problem değil .....

abi her zaman yardımcınım
vincede öyle 1500 usd ler falan verme gelbi gör öyle takıp geçelim

:D Aracı ilk aldığımda radar cezalarına servet ödemiştim sonra bende aynen senin gibi yaptım radar bulucu aldım, ama işin tuhafı araca hiç monte etmedim ve o günden bugüne sadece birkez radara yakalandım, benim cihaz efsunlu galiba :D
Sen o modifiyeye rağmen 700 kilometreyi görüyorsan ne mutlu sana Abi, o değeri yakalayana kadar benim canım çıkıyor; ayağım uyuşuyor, sıkıntıdan patlayacak gibi oluyorum resmen.

bende öyle düşünüyorum Barbaros... ;) gelince bakarız duruma ona göre hareket ederiz ilgi ve alakana tşk ederim sağolasın....istanbul da bütün fiatlar uçmuş bende yavaş hareket ediyorum işime gelirse takıyorum zaten ......

doğrudur asıl maharet cihazda zaten..... ;) yukarıda da belirttiğim gibi 700 km gördüğüm sürece sıkıntı yok.... ;D ama altı olursa alarm veriyorum... :p bende elektrik sistemi bağlı cihazda torpido da yatıyor... :D aşagı yukarı bütün Türkiye yi dolaştım yoldan yana sıkıntım yok kim nerede nasıl radar kuruyor tahmin ettiğim için kolay kolay yakalanmıyorum radara... ;)

Bülent Abi, dediğin gibi iyice araştırma yapıp almak lazım. Bende ilk etapta biraz bekleteyim dedim. Fiyatlar ve özellikler değişken. Sis farı, vinç vb. daha sonra yapacaklarımı düşünmek lazım.

Turgay Abi Merhaba,
Xtreme Liners ile görüştüm. İyi bir ürüne benziyor. Zeminde 5-6 mm, yanlarda 3-4 mm kadar kalınlığı varmış. 5 yılda garanti verdiklerini söylediler. Fiyat konusunda 2-3 araç olabileceğimizi belirttim. En iyi fiyat 800 TL olur dediler.
Açıkcası yaptırmayı düşünüyorum ancak İstanbul'a ne zaman gidebilirim onu kestiremiyorum. En iyi ihtimal Ocak sonu gözüküyor. Şu an arka tarafa bir kapakta almadım. Kasanın bir ay boyunca yağmurda çamurda üzerinde birşey olmadan duracak olması beni düşündürüyor.

tecrübe Berk .. :D acele yok.... :D bence antalya dönüşü istanbul olabilir beraber döneriz... :D seninde dediğin gibi acaip fırıldak bir piyasa var bu durumdan faydalanmak lazım sonuçta keyfimize bakıyoruz....onlar düşünsünler......araba bırak biraz ıslansın kendine gelir.. ;D 1-2 aydan birşey olmaz takılma hiç o konuya......

Berk Kardeşim Bülent Abi'nin de dediği gibi kasanın açık kalmasının bir zararı olmaz, zira oradaki boyada yanılmıyorsam kaportayla aynı. Sen yalnızca koyacağın eşyalara dikkat et. Bende arar bu hafta görüşürüm firmayla, hepimizin aynı anda gitmesine gerek olacağını sanmıyorum. Bu arada Sen nerede oturuyorsun, İstanbul'a uzaksın galiba?
Bülent Abi şnorkel içinde e-bay motors'ta 3 ilan var ve 500 dolar civarı. Benim yükseltme için görüştüğüm bir firma var, yarın ilk iş yazışır sorarım, Kıbrıs'ta onlar adına çalışan iki firmaları var muhtemelen yardımcı olacaktırlar.

Turgay Abi Merhaba,
Ben İzmir'deyim. Bencede aynı zamanlarda gidilmesine gerek yok. Belki yüzyüze görüşüldüğünde biraz daha indirim alınabilir ama çokta aşağı düşeceklerini sanmıyorum. Ben herhalde Ocak sonu yada Şubat ilk haftalarında İstanbul'a gidebilirim. O zamana kadarda arka kasaya gözüm gibi bakarım :smiley:

Turgay kardeşim iş sana düştü :D eğer anlaşabilirsen benim içinde snorkel siparişi verebilirsin bu konuda tam yetkilisin .. ;D bedeli neyse ben sana hemen havale edebilirim tabii senin için mahsuru yoksa ....... ??? olmazsa da haber verirsen başka yerden bakarım kardeşim ... ;)

Merhaba Beyler :smiley:
Uzunca bir süredir yazışmalarınızı takip ediyorum .Aslında sizlerle firma olarak arkadaşlarım yazışıyor ;) ben ise aranızdan bir tek Bülent bey'i şahsen tanıyorum. Bu arada buradan firmamızı sizlere de tanıtma imkanını bizlere tanıdığı için kendisine teşekkür ediyorum :D
Şu Antalya buluşmanız aslında herkesin birbirini sizlerin de bizi tanıması açısından çok keyifli bir fırsat, çünki gördüğüm kadarıyla herkesin amacı hem araçlara yapılan modifikasyonları ,hem de takılan aksesuarları incelerken keyifli arkadaşlıklar kurmak , ama tarih olarak bize ters kalacak sanırım. Umarım bir de İstanbul versiyonunu yaparsınız :D
Bu arada hepiniz bir takım işlemlerin hem sonuçlarını ,hem fiyatlarını merak ediyorsunuz ... Ben Element Trade olarak sizlere, bizim verebileceğimiz fiyatları ve neleri sizlerin adına yapabileceğimizi yazmak istiyorum. Bu arada yeni bir internet sitesi düzenliyoruz ( şimdilik onurgokakin.com ) ??? bakıp fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim. Genel'e açmadan gerekli düzeltmeleri yaparım o zaman.
KAPAK .... Rollbak 1.300 € Bakflip 1.200 €
VİNÇ ..... Warn 1.500 € (Montaj dahil )
ÖN KORUMA ..... 250 €
ARKA KORUMA ...... 200 €
PORT BAGAJ ........ 150 €
S

SNORKEL .... 250 €
Tüm ürünlerimiz orjinaldir. Araçlarınız da istediğiniz herşeyi yapabilme imkanına sahibiz. :smiley:
Tanışmak dileğiyle ,
Canan Bıyıkhan

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR