Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,357
Ynt: Navara Kullananlar

berkguray' Alıntı:
Araç üstü çadırlar ile ilgili bir öneriniz varmıdır? O konuda da bir çok ürün var ama hangisi iyidir bir bilgim yok.

berk bey barboros beyin telefonu varmı sizde ,kendisinin aracında var ,kullanıyor çokta memnun ,bendede var ,bir çok arkadaşımız kullanıyor ,antalya ahmet usta yapıyor ,gayette güzel ,siz barboros beyden bilgileri alın ;)

Etiketler

berkcim elefonum 053 5514765 çadırla ilgili görüşebiliriz hatta yaptıracak olursan burda hazırlarız antalyaya geldiğinde hop aracın üsütüne takarız gider
sahibinden com da benim aracın resimleri var ordan bakabilirsin

gerçekten çok rahat birşey

Şu çadırın resimlerini ben de merak ettim. Barbaros Bey sahibinden.com'da ki ilan numarasını verse de bizde baksak, Bülent Abi sen biliyor musun numarasını?

Barbaros Bey Sağolun. Sahibinden.com'da aracınızı gördüm. Gayet güzel ve kullanışlı gözüküyor. Bu arada numaranız eksik çıkmış galiba. Tekrar gönderebilirmisiniz?

berkguray' Alıntı:
Barbaros Bey Sağolun. Sahibinden.com'da aracınızı gördüm. Gayet güzel ve kullanışlı gözüküyor. Bu arada numaranız eksik çıkmış galiba. Tekrar gönderebilirmisiniz?

0 533 551 47 65

Herkese Merhaba, Bu aralar forumda biraz sessizlik var gibi. Ben sorumlarımla hareketlendiriyim dedim. :smiley:
Bugün ilave aksesuarları görüşmek için araçı alacağım yere uğradım. . Sizlere danışmadan karar vermiyim istedim.
Bagaj havuzu için 400 TL gibi bir fiyat verdiler. Sizce fiyatı uygunmudur?
Birde aracın önüne tampon koruma için fiyat istedim. Servis, trafikte bu parçanın sorun çıkarttığı bu nedenle takılmasını önermediklerini söyledi.
Bir çoğunuzun aracında bu parça mevcut. Herhangibir sorun yaşıyormusunuz?

Berk kardeşim merhaba,
Geçen seferde birkaç önerim olmuştu ama farketmemiştin umarım bu sefer farkedersin ;) Dediğin doğru hemen hemen hepimizde bagaj havuzu vardır ama yararı kadar zararı da olan bir aksesuar ona göre, bence taktırma. Onun yerine kasaya boyama yöntemiyle kaplanan birşey var eğer şartların müsaitse ( 800 lira civarı galiba ) bence onu uygulat. Çünkü zamanla havuzun altında nem ya da su girmesinden hatta burası gibi soğuk bir yerdeysen donmadan dolayı boya bozulması hatta paslanma oluşuyor. Aşağıda vereceğim linki bir incele ona göre kararını ver. Bende havuzu söktürüp uygulatacağım ilk fırsatta. Birde havuz takılırken delip vidalama yöntemi uygulanıyor haberin olsun. Ön korumada bayilerde verdikleri genelde pek kullanışlı olmuyor, modeline göre karar vermek lazım. Ben alırken bayiden koruma demiri yaptırırsam masrafı karşılamalarını istemiştim kabul etmişlerdi, böylece burada ki tecrübeli arkadaşların tavsiyesiyle istediğin bir modeli de yaptırabilirsin.

http://www.xtremeliners.com.tr/goster.asp?sf=anasayfa

Berk cim merhabalar senin çadır işinikonuştum ölçüler tutuyormuş yaptırabiliriz istersen pğazartesi konualım ahmet ustayla bitirelim o işi benim aracın önündeki korumaya bi bak istersen eğer vinç taktıracaksan aynısını burda yaptırabiliriz

eğer bütcen müsait ise geldiğinde burda onuda taktırabiliriz takdir senin

Turgay Abi Merhaba,
İlginden dolayı teşekkür ederim. Dediğin siteyi inceledim. Kullandıkları malzeme kimya mühendisi biri olarak bayağı ilgimi çekti. Gördüğüm kadarı ile poliüretan poliüre karışımı bir sistem uyguluyorlarki poliüretan kaplamalar genelde en dayanıklı kaplamalar oluyor. Malzemenin kimyasal dayanımlarıda yüksek gözüküyor. Bagaj ile işlemi tek seferde en doğrusunu yaptırmak bencede en mantıklısı. Hemen temasa geçtim, yarında bir telefonla bilgi alacağım. Bilgi alır almaz sizlerle paylaşırım.

Barbaros Abi Merhaba,
Sağolasın. Yarın ben seni telefonla ararım. Detayları konuşuruz. Vinç taktırmayı istiyorum, ama adım adım gideyim istiyorum. Daha aracı almadan zaten bayağı bir masraf çıktı. Bu iş tam bir hastalık. Ama şimdilik önceliklerim bagaj, çeki demiri ve ön koruma. Sonrasında zaten yükseltme, lastik değişikliği, vinç, farlar ve diğerlerini de yaptıracağım.

Ön korumayı vinçe uygun şekilde almayı düşünüyorum. Bir kaç seçenek arasında gidip geliyorum. Ancak esas merak ettiğim servisin dediği gibi bu korumalar trafikte sorun çıkartıyormu? Daha doğrusu sizler böyle bir sorun yaşadınızmı? Sonradan birde çıkartmakla uğraşmayayım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,851
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR