Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,404
Ynt: Navara Kullananlar

berkguray' Alıntı:
Barbaros Bey, bu gezide acemilerede yer varmı?
Herhalde gezi zamanı 15-20 günlük taze kullanıcı olucam.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=44481.320;topicseen

buradan adını ekleyebilirsin berk cim

Etiketler

Sağolun Barbaros Bey, Şirketten izin alabilirsem bende sizlerle tanışmayı çok isterim.
Umarım bir terslik çıkmaz. Ben izni konuştuktan sonra verdiğiniz link üzerinden kayıt yaptırırım.
Kayıt için son bir tarih varmıdır?

Erkan kardeşim ben arabama ihanet etmem ... ;D kutuplara desen arabamla giderim..... :p ama diğer arkadaşların düşüncesinede saygı duyarım... benim için problem yok.....eğer uçakla giderseniz off-roadun tadı olmaz bence yine de siz bilirsiniz .. ;)

berk kardeşim günaydın .. :smiley: o nasıl söz herhalde katılabilirsin hatta sen en başta gelmelisin .... ;) eğer müsait olursan seni de bekleriz.......kolay gelsin.......

Günaydın Bülent Bey, Sağolun. Genelde o dönem yıllık staış toplantılarına denk gelir, ama şimdiden onu ocak sonunda yapılması için kulis çalışmalarına başladım :D
Bende aranızda olmayı çok istiyorum. Bu kadar sağlam ekiple yolda kalacağımı düşünmüyorum, benim içinde off-road için sağlam bir giriş olur herhalde.

Erkan kardeşimin yukarıda belirttiği gibi benim için uygun olan 2. seçenek.... yolda da buluşabiliriz antalya da da ben uyarım .......önemli olan diğer arkadaşların düşüncesi tabii.........

sende saol berk kardeşim :smiley: merak etme yolda kalmazsın ....geride kimseyi bırakmayız beraber gideriz beraber cıkarız ..... gerekirse kulis işine bizde destek veririz benden söylemesi.... ;D

red34' Alıntı:
Erkan kardeşim ben arabama ihanet etmem ... ;D kutuplara desen arabamla giderim..... :p ama diğer arkadaşların düşüncesinede saygı duyarım... benim için problem yok.....eğer uçakla giderseniz off-roadun tadı olmaz bence yine de siz bilirsiniz .. ;)

;D Bülent Bey sizi çok iyi anlıyorum ;D

Şimdi ben orada biraz maymun iştahlı olucam. ;D
Kah Vx80, kah vx100 bissürü araç var,hepsinin tadına bakıcam ;D ;D
Ahmet Abi nin araçla biraz şahlanıcaz v.s ;D

O yüzden yani ;D ;D

elementci kardeşlerimiz size de günaydın .. ;D amerika da fiatlar düşmüş haberiniz olsun ... :eek: sizde ne zaman indirim var... ???

Erkan kardeşim desene ortaya karışık söylüyorsun .... ;D ;D ;D fena fikir değil katılıyorum sana..........

Merhaba Arkadaşlar,
Uzun süredir yoktum ama arada sizin mesajları takip ediyordum. Berk aracın şimdiden hayırlı olsun.
Geziyi de gördüm, eğer olurda sefere çıkmış olmazsam bende kesinlikle katılırım. Benim lastiklerle size ne kadar uyum sağlayabilirim bilmiyorum ama nasılsa bizi kurtaracak bir araç bulunur, değil mi Bülent Abi ;)

Turgay kardeşim günaydın :smiley: valla bekleriz seni de iş programın müsaitse buyur gel iyi olur seviniriz.....geride kimse kalmaz merak etme ;) gelen bütün kardeşlerimiz bizim için değerlidir :D ......

berkguray' Alıntı:
Sağolun Barbaros Bey, Şirketten izin alabilirsem bende sizlerle tanışmayı çok isterim.
Umarım bir terslik çıkmaz. Ben izni konuştuktan sonra verdiğiniz link üzerinden kayıt yaptırırım.
Kayıt için son bir tarih varmıdır?

son bir tarh yok sevgili berk sadece istanbul ekibi yol için program yapacak onlarla beraber hareket edersen afyonda diğer illerle buluşup buraya gelecekler
senin içinde hem zevkli hemde kolay olur linkden takip edebilirsin

rkan abi bizi toyotalara satmaz canım ben onu girişte alır navaraya uçururum ha ha ha

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR