Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,398
Ynt: Navara Kullananlar

slm lar abiler yaw bende katılabilirim herhalde kesin bişey diyemiyorum ama olmaz gelemem de demiyorum yılbaşında amasya da yım ufaklık orda asker 15 inde kaplıca diyoruz hanımla ama kesin değil inş gelmeye calısacam saygılar

Etiketler

nissancı dostlarım şu konuya bir el atarsanız çok sevinirim , bir genç kızımızı sevindirelim ,rakam önemli değil ,barbaros destekle görelim navaracıları

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43985.60

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43985.60

[size=10pt][size=12pt]arkadaşlar yukardaki linkte hayat dolu bir kız kardeşimiz için tekerlekli sandalye desteği sağlamak üzere forum açıldı tüm navaracı arkadaşlarımı karınca kararınca yardıma davet ediyorum

şimdiden herkese teşekkürler
[/size][/size]

Barbaros eksik olan para ne kadar onu anlayamadım.. ??? ben katılırım ne bilim 100/200 yada hsp numarası nedir onu bildirin yatırim yada benim adıma sen ver ben gelince sana öderim parayı nasıl istiyorsan uygula .....ben katılırım...kolay gelsin........

red34' Alıntı:
Barbaros eksik olan para ne kadar onu anlayamadım.. ??? ben katılırım ne bilim 100/200 yada hsp numarası nedir onu bildirin yatırim yada benim adıma sen ver ben gelince sana öderim parayı nasıl istiyorsan uygula .....ben katılırım...kolay gelsin........

bülent abicim eksik olan 1500 tl civarı idi ben 500 tl toparladım yarın yatıracağım hesap numarasını sanda bildireyim istersen sende istediğin miktarda katkıda bulun abi saygılar

İş Bankası Çamdibi Şubesi
Şube Kodu : 3414
Hesap No : 0530337

ilgili hesap numarası budur herkese teşekkürler

hsp numarasını yolla sen bana yarın hallederim problem değil.......diğer arkadaşlarıda haberdar etseydin bari ... ???

arkadaşlar sitemize üye bünyamin bey kardeşimiz fikir sahibi ve yardımız yapacağımız kızımızı tanıyan arkadaşımızdır ,hesap numaraları
,kendisinin kullanmadığı hesap numarasıdır sadece bu iş için tahsisi edilmiştir ,yapılan havalaler sitedeki sayfada ,yanında isim yazmadan duyrulacaktır ,

İŞ Bankası Çamdibi Şubesi : 3414 şube kodu
hesap no : 0530337
F. Bünyamin Karasakal

Ayrıca bilgi için : 0555 288 9887 numaralı telefondan ya da 0543 907 78 23 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. Her ikisi de Vodafone numarasıdır. ilk tercihiniz 0555 288 9887 olursa daha kolay ulaşırsınız.

Saygılar.

günaydın arkadaşlar :smiley: kağıtları cıkarın yazılı yapıcam...... ;D yaw ne iştir herkes sus pus oldu.... ???

Günaydın Bülent Abi, Bende dünden birkaç kez foruma girip birşey yazan varmı diye bakıyorum. Dediğin gibi hiç yazı göremeyince bende şaşırdım. Birçok foruma göre çok daha hareketli geçiyor normalde.

Dün bende bankayla uğraştım, sonunda herşey bitti. Son ana kadar hep bir sorun çıkar diye gergindim :smiley:

Bu arada genelde forumlarda bahsedilen hastalık bende erken başladı galiba. Daha araba elime geçmeden araç üzerinde neler yapabilirim diye kafa yormaya başladım.
İlk iş olarak çeki demiri ile başladık:smiley:

günaydın Berk kardeşim .. :smiley: valla bu işe bulaştın bir kere artık kurtuluş yok.. ;) evet dediğin gibi bizim bura hareketlidir ama diğer arkadaşlarda haklı herkes iş peşinde ne yapsınlar piyasa malum koşturmacayla geçiyor günler....... bu arada dediğin gibi erken başladın işe... :D çeki demirini taktırırken proje ve fatura işine dikkat et..!!! aldığın yerden ve takan kişiden muhakkak fatura al ruhsata işleme anında onları istiyorlar projeye uygunmu diye aklında bulunsun diğer yapacağın işleride buradaki arkadaşlara danışabilirsin herkes sana yardımcı olur ......arabayı ne zaman alıyorsun ..? gelince resimleri sayfaya koyarsan sevinirz... ;) Antalya programını ne yaptın ayarlayabildinmi toplantı işini...... ??? görüşmek üzere........kolay gelsin........

Arabamı bir terslik olmaz ise en geç 8 Ocak'ta alıyorum. Çeki demirini arabayı aldığım bayiye yaptırıyorum. Bir sorun çıkarsa başlarına ekşiyebileyim diye. Ama genede dediğin gibi faturayı da isteyeyim.
Araçı aldığım gün herhalde fotoğraf makinesinin hafıza kartı dolar. İlk işim resimleri yüklemek olacak :smiley:
Herhalde gelecek hafta içinde de toplantı tarihi netleşir, ama ben umutluyum. Hatta şimdiden uyku tulumu, çadır vb. eksikliklerimle ilgili arayışlara başladım. Özellikle çadır konusunda,Nissan'ın orijinal aksesuar kataloğunda da bulunan araj bagajına kurulan çadırlar hoşuma gidiyor. Zaten benim için birazda zorunluluk oldu o çadır. Eşim yere kurulacak çadırda kalamaz. Otelde kalındığında da esas muhabbet kaçacak :-[ Ben benzer bir ürünü Türkiye'deki sitelerde daha bulamadım ama herhalde birşeyler ayarlarız o tarihe kadar.
Görüşmek üzere, size de kolay gelsin

berkguray' Alıntı:
Arabamı bir terslik olmaz ise en geç 8 Ocak'ta alıyorum. Çeki demirini arabayı aldığım bayiye yaptırıyorum. Bir sorun çıkarsa başlarına ekşiyebileyim diye. Ama genede dediğin gibi faturayı da isteyeyim.
Araçı aldığım gün herhalde fotoğraf makinesinin hafıza kartı dolar. İlk işim resimleri yüklemek olacak :smiley:
Herhalde gelecek hafta içinde de toplantı tarihi netleşir, ama ben umutluyum. Hatta şimdiden uyku tulumu, çadır vb. eksikliklerimle ilgili arayışlara başladım. Özellikle çadır konusunda,Nissan'ın orijinal aksesuar kataloğunda da bulunan araj bagajına kurulan çadırlar hoşuma gidiyor. Zaten benim için birazda zorunluluk oldu o çadır. Eşim yere kurulacak çadırda kalamaz. Otelde kalındığında da esas muhabbet kaçacak :-[ Ben benzer bir ürünü Türkiye'deki sitelerde daha bulamadım ama herhalde birşeyler ayarlarız o tarihe kadar.
Görüşmek üzere, size de kolay gelsin

araçüstü çadır alın bu iş bitsin ,tecrübelerim ile sabittir ;) ;) ;)

Araç üstü çadırlar ile ilgili bir öneriniz varmıdır? O konuda da bir çok ürün var ama hangisi iyidir bir bilgim yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,852
Kayıtlı Üye Sayımız
166,647
Kaydolan Son Üyemiz
Pw250

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR