Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 545,553
Ynt: Navara Kullananlar

tolgas' Alıntı:
Webasto degilde uzaktan calistirmayi yapmayi dusunuyorum o daha guzel.... Hem motor isinmis oluyo arabaya binip hemen gidebiliyosun motorun isinmasini beklemeye gerek kalmiyo ;D

kampta webastodan cadıra cıkıs almakda zevkli ama :smiley:

Etiketler

ömergin kardeş senin arabanın sağından solundan ses geliyormu ; benim en sevmediğim şey budur... birtek benmi muzdaribim böyle şeylerden birgün kaliperden gelir birgün ıstavrozdan motor takozlarından felan hep böyle şeyler benimi buluyor aceba

omergin' Alıntı:
kampta webastodan cadıra cıkıs almakda zevkli ama :smiley:

bende jenerator war bıtanede ufak yaglı radyatorum war 800watt hamam oluyo hamam ;D ama webastoda guzel bısey haklısın tercih meselesı

Turgay abi 44 dolara buldum 30 dolarda nakliye sanslisin :smiley:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/TURBO-TIMER-CONTROL-NISSAN-FRONTIER-NAVARA-D40-05-09-_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem4cedbc4e6cQQitemZ330406055532QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories#ht_3491wt_728

Tolga, bunda manuel versiyon yazıyor ve başka açıklama yok, öyle yazdığına göre birde otomatiği var :smiley: nedir farkları?

Tolga, bunda manuel versiyon yazıyor ve başka açıklama yok, öyle yazdığına göre birde otomatiği var :smiley: nedir farkları?

mrf46' Alıntı:
NAVARA 4X4 2008 MODEL VAR AMA ARAZİ İÇİN SIFIR Bİ ARAÇ BENCE DURMADAN 4X4 HATASI VERİYOR BALATA YİYOR VE AKS KIRIYOR

arazi müşurları nötr müşurları atp müşuru vs değiiştirdim benimde ekranda hata verip duyuordu... balata yemesi kullanıma bağlı aks kırmasına birşey diyemiyeceğim extreme offroad mu yapıyorsunuz?

belki keçesi felan patlaktır yağ kaçırıyordur benim ön arka keçeleri değiştirdim 100 bin km ye gelince kaçırma oluyor diğer aracımdada değiştirmiştim

Anlayamadığım bir konu var... N viteste araç yokuş aşağı inerken belirli bir mukavemet hissediyorum, normalde hızlanmasını beklerken yavaşlıyor....
Bunun otomatik vitese özgü olmadığına eminim, peki NAVARA'ların hepsi böyle midir? Yoksa bilyelerde ciddi bir bozukluk mu düşünmeliyim?

Selamlar,

Odeh' Alıntı:
Anlayamadığım bir konu var... N viteste araç yokuş aşağı inerken belirli bir mukavemet hissediyorum, normalde hızlanmasını beklerken yavaşlıyor....
Bunun otomatik vitese özgü olmadığına eminim, peki NAVARA'ların hepsi böyle midir? Yoksa bilyelerde ciddi bir bozukluk mu düşünmeliyim?

Selamlar,

Arka difransiyeldeki lsd ye baktirin bi sikinti olmus olabilir... Bir skystarda gormustum ayni olayi lsd den cikmisti

Sinbad' Alıntı:

Abi bendeki otomatik manuellerde kac dk ya ayarlarsan okadar surede kapaniyo.. Otomatiklerde kullanma tarzina gore dk sini kendi ayarliyo. Gazliyosun 5 dk diyo sakin kullaniyosun 1-2 dk diyo otomatigi daha guzel onunda linkini atarim simdi abi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,629
Kaydolan Son Üyemiz
ilyasharem

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR