Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,473
Ynt: Navara Kullananlar

fazla abartmamak lazım abı ;D kantara cıktım 2950 kg geliyo ;D bundaki motorda biyere kadar yanı 174hp tmmda ;D

Etiketler

gerek yok abı naylonları cıkmıs onların bide onla uğraşamıcam artık ;D oldu bence artık oldu ;D fazlası zarar warmı daha dolu navara acaba ;D

tolgas' Alıntı:
gerek yok abı naylonları cıkmıs onların bide onla uğraşamıcam artık ;D oldu bence artık oldu ;D fazlası zarar warmı daha dolu navara acaba ;D

Sen yine yapacak birşeyler bulursun nasılsa, erken konuşma bence :smiley:

Şaseyi yapman akıllıca olmuş, benim şasede de ufak tefek pas kusmaları var, bir iki yeri idareten zımparalayıp sprey boya ile kapattım, ama en kısa zamanda senin yaptığın gibi yapmak şart. 20 kutu dediğin kaç lt, tamamını kullandın mı?

tolgas' Alıntı:

Webaston eksik tolga, tavsiye ederim. Sabah uyandiginda kumandasina basip Kayserinin kisinda sicacik arabaya binmek guzel oluyor.

Sinbad' Alıntı:
Sen yine yapacak birşeyler bulursun nasılsa, erken konuşma bence :smiley:

Şaseyi yapman akıllıca olmuş, benim şasede de ufak tefek pas kusmaları var, bir iki yeri idareten zımparalayıp sprey boya ile kapattım, ama en kısa zamanda senin yaptığın gibi yapmak şart. 20 kutu dediğin kaç lt, tamamını kullandın mı?

Abi litre olarak bakmadim ama onlarin boylari standart abi.... 20 tane tam yetti abi hatta 1-2 tane daha fazla olsaydi iidi.... Gerci sonradan ogrendim bazilari bunu tinerle karistirip yapiyomus ama nu seferde malzeme sertlesiyomus ve zamanla pul pul dokuluyomus...... Tiner koymadan yaptigim icin bukadar fazla gitti ama bu isi 1 kere yapiyosun abi onun icin acimadim ;D

omergin' Alıntı:
Webaston eksik tolga, tavsiye ederim. Sabah uyandiginda kumandasina basip Kayserinin kisinda sicacik arabaya binmek guzel oluyor.

Webasto degilde uzaktan calistirmayi yapmayi dusunuyorum o daha guzel.... Hem motor isinmis oluyo arabaya binip hemen gidebiliyosun motorun isinmasini beklemeye gerek kalmiyo ;D

uzaktan çalıştırmaya benimde ihtiyacım var her sabah 2 dakika bekliyorum ... bide turbo timer olursa süper olur mesela kontağı kapatıyorsun arabayı kitliyorsun gidiyorsun turbo soğuyunca deviri düşünce(30 saniye ile 1 dakika arası ) kendi stop ediyor süper birşey.

http://www.youtube.com/watch?v=Kl9s2EQAxII

ben turbo tımer taktım cok guzel... ebay den aldım .... otomatık calısıyo yanı mesela cok gazlıyosun otomatık 3 dk ya cıkıyo yada sakin kullanıyosun 1dk ya iniyo kendı kendıne otomatık ayarlıyo kendını

!BmF(N5gBWk~$(KGrHqQOKiYEtln4Og!7BLeVfRRJd!~~_12.jpg

montajı nasl kim yaptı güvenlimi garantilimi ben sana parasını vereyim ebaydan nasıl alıyorsan benim yerime alırmısın

yok ben alamam sen kendın al ıstıyosan elektronık alet sonucta yurtdısından alıyosun garantı falan bekleme ben 3 aya yakın kullanıyorum bı sıkıntı yok

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR