Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,471
Ynt: Navara Kullananlar

bugün çektim resimleri yolda biraz ses yapıyor ama yol üzerinde kumlu granüllü balçıklı bir dereye girdim atlerle geçemediğim yerlerden korkmadan geçtim patinaj bile atmadı

Görüntü0241.jpg

Görüntü0251.jpg

Görüntü0249.jpg

Etiketler

çok yakışmış güle güle kullan asfaltta ses sorunu normaldir özellikle ıslak zeminde dikkat et yoksa her virajdan yan yan çıkarsın söylemedi deme ;D

evet arkadaslar yan basamaklar ve camurluk koruyucu barları cok pas yapmıştı... ne yapıcam ne yapıcam dıe dusunurken aklıma pütür atmak geldı..... 20 kutu pütür aldım ve arabanın altına saselere ve lastık içlerine pütür attım cok güzel oldu..... basamaklar cok güzel oldu eskıden çok yakıyodu camurlu oldugunda.... pütür oldugu ıcın artık kayıp duşme riskide kalmadı ;D cem abide sağolsun cok yardım ettı arabanın altının buyuk kısmını o attı ;D iş bittiginde bır baktıkkı kendınede pütür atmış ;D ;D ;D

Resim 010.jpg

Resim 011.jpg

Resim 012.jpg

Resim 013.jpg

Resim 014.jpg

vay güzel ama benimkinde pas yok kasanın altında çiok yapışkan feci birşey var spatula ile çıkmıyor anca çivi gibi birşeylerle çizip kazıyıp çıkartmak lazım çok feci yağlı bir çamur pütür niyetine pası engelliyor hiç değilse ;D

Bnm arabadada pas yoktu sadece basamaklar pasliydi.... Altina atmamin sebebi ilerde paslanmasin diye.... O camur pasi engelliyomu diyosun ;D

bide anlamadığım birşey var kupadan yükseltmenin amacı nedirki zaten şase aşağıda sen kaldırıyıorsun dahada aşağıda kalıyor

darktreys' Alıntı:
bide anlamadığım birşey var kupadan yükseltmenin amacı nedirki zaten şase aşağıda sen kaldırıyıorsun dahada aşağıda kalıyor

sımdı sen arabana buyuk lastık takamıyosunya işte onun ıcın kupadan yukseltıyoruz... nekadar buyuk lastık okadar yerken yukarda difransıyel esıttır arazıde daha az takılma ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR