Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bugün çektim resimleri yolda biraz ses yapıyor ama yol üzerinde kumlu granüllü balçıklı bir dereye girdim atlerle geçemediğim yerlerden korkmadan geçtim patinaj bile atmadı
evet arkadaslar yan basamaklar ve camurluk koruyucu barları cok pas yapmıştı... ne yapıcam ne yapıcam dıe dusunurken aklıma pütür atmak geldı..... 20 kutu pütür aldım ve arabanın altına saselere ve lastık içlerine pütür attım cok güzel oldu..... basamaklar cok güzel oldu eskıden çok yakıyodu camurlu oldugunda.... pütür oldugu ıcın artık kayıp duşme riskide kalmadı ;D cem abide sağolsun cok yardım ettı arabanın altının buyuk kısmını o attı ;D iş bittiginde bır baktıkkı kendınede pütür atmış ;D ;D ;D
vay güzel ama benimkinde pas yok kasanın altında çiok yapışkan feci birşey var spatula ile çıkmıyor anca çivi gibi birşeylerle çizip kazıyıp çıkartmak lazım çok feci yağlı bir çamur pütür niyetine pası engelliyor hiç değilse ;D
sımdı sen arabana buyuk lastık takamıyosunya işte onun ıcın kupadan yukseltıyoruz... nekadar buyuk lastık okadar yerken yukarda difransıyel esıttır arazıde daha az takılma ;D