Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,470
Ynt: Navara Kullananlar

pazar günki gezide en arkada ben vardım sağolsun önümdeki abimiz beni toza boğdu önümü göremeyecek noktaya geldim dün akşam hava filtresini bir kontrol edeyim dedim resmen kahverengi olmuştu çekişten düşüyordu araba gittim yenisini aldım taktım , bundan sonra 1 tane yedek bulundurucam hep , pazar günü kare kasa bir jeep cherokenin v kayışı koptu bide gidip alıp geldiler artık kayışlardanda taşıycam (nasıl takarım orası ayrı mesele ;D ;D ;D )

Etiketler

snorkel tak doğuş usta ;D hem görüntü olarak güzelleşir hemde her hafta filtre değiştirmek zorunda kalmassın ;) Tolga abi yinede gerek yok bence ;D

ya aykut o arabaları kutuplarda gıtsın dıe yapıyolar yapılıs amacı farklı... o dodıklerle bıkere ormana gırıyım 2.sı olmaz ;D bırakırım bıyerlerde ;D

tolgas' Alıntı:
ya aykut o arabaları kutuplarda gıtsın dıe yapıyolar yapılıs amacı farklı... o dodıklerle bıkere ormana gırıyım 2.sı olmaz ;D bırakırım bıyerlerde ;D

gel gel beydağları kurban 44 inclere orman ne arar bey daglarında

tolgas' Alıntı:

Yani ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=77186.new

evet dostlar işte size ibretlik bir hikaye üzülerek paylaşıyorum :mad: :mad: :mad:

http://forum.donanimhaber.com/m_50653852/mpage_1//tm.htm#50705642

yahu bu doğru olabilirmi 1 nissan anahtarı her kapı üstündeki kilitten elle her model yılı yakın aynı model arabalar açıyormuş gittim denedim olmuyor nasıl iştir anlamadım

kardes bunları özürlü ya serviste o kadar araç var çoğuda navara bunu yapsa zaten servis yapardı 1 tane yedek anahtar yapardı hepsini kullanırdı ;D o kadar yazdım oraya olmuyor dedim adamlar hala ısrar ediyor amaç çamur at izi kalsın yarın video yapacam koyacam oraya

şöyleki o sitede çoğu vw'ci hepsi bir şey bildiklerini sanım cetta 150 bin tl ye satılsa gidip o parayı verecek insanlar . Ve İnfiniti Ve Lexus vw ile kıyaslanamaz çünkü onlar mercedes ve bmw gibi premium markalarla eş düzeyde hatta dahada üstündür nokta ;D

aynen kardeşim vw fanatiği hepsi , ben merceyede bindim 4.4 x5 ede vw passatada ama fanatik degilim adamlar farklı yaratıklar ferrari ile 170 tsi dsg jettayı karşılaştıracak kadar ileri gittilkleri oldu

toz toprak

Görüntü0230.jpg

Görüntü0231.jpg

valla alman arabalarının hepsi boş bence alman kalitesi diyor lar falanda infiniti veya lexus farketmez mercedes miş bmw miş audi miş alman markalarından çok daha kaliteli ve prestijli markalar yani fanatiklik değil gerçek bunlar :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

SON KONULAR

Geri