Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 539,477
Ynt: Navara Kullananlar

mrf46' Alıntı:
NAVARA 4X4 2008 MODEL VAR AMA ARAZİ İÇİN SIFIR Bİ ARAÇ BENCE DURMADAN 4X4 HATASI VERİYOR BALATA YİYOR VE AKS KIRIYOR

On aksmi arka aksmi ?

Etiketler

CDM-SUBARU' Alıntı:

Nie ole dedinki abi webasto taksam daha cok kovarsiniz onu uzaga goturme sansida yok ;D 50 metre kablo nasil sesini duydunuz cozemedim bana hic ses gelmiyodu ;D

mrf46' Alıntı:
Bende her ikisinide kırdı birer defa

ya 35 lastık kullanıyorum ... arabayı normalde kullanmıyorum hıc aks kesmedı... bikere ön kovanın ıcındekı pim kırıldı okadar.... ilk defa sızden duydum cok sasırdım

tolgas' Alıntı:
ya 35 lastık kullanıyorum ... arabayı normalde kullanmıyorum hıc aks kesmedı... bikere ön kovanın ıcındekı pim kırıldı okadar.... ilk defa sızden duydum cok sasırdım
İNAN AKS VE DEBRİYAJ BASKIDAN CEKTİĞİM KADARIYLA BİŞEYDEN CEKMEDİM BNDE 2 TANEDE D-MAX VAR ASLAN GİBİ KAYAYA VUR YANİİ.ARTIK BASKI BALATALARI CAKTIRIYORUM YENİSİ YERİNE

darktreys' Alıntı:
bilmiyorum araçla alakalı değildir bu dedikleriniz ya sizde bir problem var yada bakımsız araçlar
VALLA ARACLARIMA BAKTIĞIM KADAR SANIRIM KİMSE BAKMIYORDUR BENDE PROBLEM OLDUĞUNA GELİNCE ORASINI BİLEMEYECEĞİM ISUZU VE CHEROKEE DAYANIYOR AMA NEYSE VARDIR Bİ PROBLEMİM MUTLAKA Bİ SORGULAYAYIM BAKALIM

arka aks kesen ılk navara duyuyorum ;D arka dıfransıyel dana 44 dyolar bızım arabaların ama aksları ölçtük normal 44 lerden daha kalın ;D ön desenız anlıcamda arkanın kesmesı imkansız gıbı bişey ;D neyse geçmiş olsun

tolgas' Alıntı:
arka aks kesen ılk navara duyuyorum ;D arka dıfransıyel dana 44 dyolar bızım arabaların ama aksları ölçtük normal 44 lerden daha kalın ;D ön desenız anlıcamda arkanın kesmesı imkansız gıbı bişey ;D neyse geçmiş olsun
COK TEŞEKKÜR EDERİM BEN VE USTAMDA ŞAŞIRDI COK KAYALIK Bİ ŞANTİYEDE KULLANIYORUM SIKINTI ONDAN DİYECEĞİM AMA DİĞERLERİ COKTA SIKINTI YARATMADI AMA YİNEDE NAVARANIN RAHATLIĞI DİĞERLERİNE BİNMEME ENGEL OLUYORR :D 2012 MARTTA ŞANTİYE BİTİNCE KESİP YARIŞ ARACI YAPACAM İNŞALLAH ZATEN :D

kendinizden biraz bahsedermisiniz ne iş yapıyorsunuz alt yapımı yolmu ne şantiyesi ? meslektaşmıyız yoksa ?

darktreys' Alıntı:
kendinizden biraz bahsedermisiniz ne iş yapıyorsunuz alt yapımı yolmu ne şantiyesi ? meslektaşmıyız yoksa ?
BEN HES YAPIYORUM KAHRAMANMARAŞTA.İNŞAAT İLE İLK TANIŞMAM MUHENDİSLİK YADA MÜTEHATLİK YOK YANİ :smiley: İŞLETME MEZUNUYUM

bu arada arkadaslar navarayı satmayı dusunuyorum..... satılırsa baska projelerım war satılmazsa aynen devam ;D

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-off-road-donanimli-nissan-navara-54620341/detay/

valla ben olsam satmam ama senin bileceğin birşey , bende 1 akü daha takayım diyorum nereye taktın kardeş biraz bilgi verirmisin motor kısmında yer yok paralel çalışan aküler değlmi? alternatör felan koyulmadı yani?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR