Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 544,523
Ynt: Navara Kullananlar

kasada bnm ıkıncı akü... su kontrasından kutular war ıcınde aku ve arb kompresor war

Etiketler

kardeş kendi farları sisler tavandaki 4 lü hellalar bide 2 tane sarı sisi açıyorum bir değişiklik yok fakat dingilin birisi korkuttu elektrik tesisatı çok ısınırsa yanaar araban dedi sen yolda yanan otobüsleri hiç görmedinmi fln dedi en iyisi elektrikçiye gideyim paralel bir 100 lük daha akü taktırayım o zaman rahatlatmış olurum değilmi

akuyle alakası yokkı onun eger sıslere cektırdıgın kablolar yeterınce kalınsa ustunde sıgorta warsa röleleri yeterlı amperde takıldıysa arabanın orj tesısatından voltaj çalmadılarsa hıc bısı olmaz.... ıkıncı akuyu takman sadece kontak kapalıyken ısıkların yanma suresı artar baska hıc bısı olmaz....eger ılk dedıklerımden bırınde hata warsa araban yıne yanar aku takmıssın takmamıssın farketmez

ozaman sıkıntı yok rahat ol gonul rahatlıgıyla yak sıslerını............ sıslerını yarım saat yak kabloları bı tut bakalım ısınma warmı sısınma warsa kabloların kalınlıgı yetersızdır..... testını bu sekılde yapabılırsın

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=40354.msg413687#msg413687

tolga kardes senin aracın eeski resimlerini buldum karıştıtırken belki sende yoktur al

dün servisteydim 174 bin km bakımı yapıldı ve mazot kütüğü arızalıymış 2900 tl + Kdv fiyat vertiler kütük için bakımlar ise 900 tl tuttu :-\

Aykut gecmis olsun yeni sistem dizellerin en buyuk sorunu bunlar malesef max 200 bin diyolar zaten

tolga kardeş bu senin taktığında hem get var hemde ön kit var fakat çok açılı duruyor akis kasmıyormu salıcak 45 50 derece aşağıya bakıyor nasıl taktın öyle bende direk get koysam ne olur seninki gibi , sonrada arkayı kaldırırım

Resim 249.jpg

Dogus resime dikkat edersen daha takilmamis orda ust tasiyici salincaga ben geti koydum cunku ust salincakta tadilat yaptik yani orj de koyamazsin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,850
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
ashi02

Çevrimiçi üyeler

Geri