Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,463

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

NVR01 Biraz konuşsak akrabada çıkarız duran abiyle cabbar amcaya selam söyle uğrarsan yol üstünde gözükara tarım ürünlerindeyim beklerim

NVR01' Alıntı:
Selam lar bugun yine dayanamadım tekir-pozantı yaylasında kar bogazına gittim baya bi kar vardı işte resimler..... yorumları bekliyorum

Mekan süper görüntüler süper iyigeziler birde size sormadan sizin araca bi ön koruma taktık ama nasıl durmuş siz karar verin.

snv ön korumal?.jpg

ı ıhhh olmamış ;D daha yakışıklı birşey olması lazım bence.... bu arada snorkel in resmi varmı acaba sizlerde rica etsem arkadaşlar ....tşkler..............

red34' Alıntı:
ı ıhhh olmamış ;D daha yakışıklı birşey olması lazım bence.... bu arada snorkel in resmi varmı acaba sizlerde rica etsem arkadaşlar ....tşkler..............

Olmamış kısmı bence sis farı korumaları onları çıkartınca daha şık görünüyor.. Yanlışmıyım Bülent bey

sis farları kısmına katılıyorum ;) doğrudur.......snorkelli bir navara yada navara snorkel resmi yada çizimi varmıydı ..? bununla ilgili bir çalışma olabilirmi...?

red34' Alıntı:
sis farları kısmına katılıyorum ;) doğrudur.......snorkelli bir navara yada navara snorkel resmi yada çizimi varmıydı ..? bununla ilgili bir çalışma olabilirmi...?

Tabiki olabilir. İsterseniz snorkel takılacak taraftan aracınızın bir resmini koyun buraya tam yandan çekilmiş olarak bi çalışalım aşağı yukarı sizin araçta nasıl duracak bir görün isterseniz

benim araba hiç yandan poz vermemiş ya pardon ;D baktım bulamadım olanla idare edicez artık ;) gelenler yeterli ne yapalım ... eh snorkelide takarsak artık nehir geçişlerine başlarız ... :p

KERPE  VE  ULUDAĞ 020.jpg

ı ıhhh olmadı ;D renk siyah olmalı bence ;D evet tşk ederim aşagı yukarı böyle olacak ellerinize sağlık .....ocak ayı itibarı ile takılabilir bence mahsuru yok ama öncelik hummer kardeşimizde :D

red34' Alıntı:
ı ıhhh olmadı ;D renk siyah olmalı bence ;D evet tşk ederim aşagı yukarı böyle olacak ellerinize sağlık .....ocak ayı itibarı ile takılabilir bence mahsuru yok ama öncelik hummer kardeşimizde :D

takip ediyorum hummer konuşmalarını hayırlı uğurlu olur inşallah. :D bizde aşağı yukarı böyle duracak demiştik ama :smiley: en azından neye benzeyeceğini görebilmeniz için gönderdik foto yu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri