Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,471

Etiketler
Ynt: Navara Kullananlar

saol kardeşim tşkler :smiley: arkadaşlar bizim için uğraşıyorlar sağolsunlar...........

NVR01 bu gün sizin aracı aldık elimize

Film.jpg

konu acılmışken birde arka kapak üzeri stepne yeri rica etsem ayrıca 2 de yedek bidon yeri desem ayıp olmaz değilmi ..? bunlarla ilgili bir calışmanız varmı..? ne cok şey istiyorum ya ;D tşkler.......

bülent bey
istepneyi yam olatak nereye istiyorsunuz. ve bir kaç model var ne şekilde durmasını istiyorsunuz. ama durmasını istediğiniz yerle ilgili aracın fotolarını rica edeceğiz. Birde bagaj içi istepne demirleri var öyle bişey düşünürmüsünüz.

valla aklımda bir yer yok ama bagaj kapağına olabilir , takmış olduğunuz arka kapak üstü olabilir( ama onda da görüş azalır gibime geliyor ) vs vs ......sizin elinizdeki çözümleri görürsem uygulamaya daha rahat karar verebilirim..............

red34' Alıntı:
valla aklımda bir yer yok ama bagaj kapağına olabilir , takmış olduğunuz arka kapak üstü olabilir( ama onda da görüş azalır gibime geliyor ) vs vs ......sizin elinizdeki çözümleri görürsem uygulamaya daha rahat karar verebilirim..............
RESİMLERDE GÖRDÜĞÜNÜZ ÜRÜNLERDEN GETİREBİLİR YADA BENZERİ ÜRÜNLER ÜRETEBİLİRİZ SİZİN İÇİN

imagesCA57L4E4.jpg

imagesCAMR7SZD.jpg

dizaynlar fena değil amaaaaaa arabanın boyu zaten 5 küsür oldumu sana 6 küsür metre ben nereye park edicem sonra ;D birde acaba ruhsatla ilgili bir problem olurmu ..? ben dışarıdaki çizimleri beğendim ama soru işaretleri fazla birini yapıcaz sonunda :smiley: yada sadece bidonlar için bir fikir verebilirmisiniz tşkler.......sizide cok yoruyoruz ama.. :p

red34' Alıntı:
dizaynlar fena değil amaaaaaa arabanın boyu zaten 5 küsür oldumu sana 6 küsür metre ben nereye park edicem sonra ;D birde acaba ruhsatla ilgili bir problem olurmu ..? ben dışarıdaki çizimleri beğendim ama soru işaretleri fazla birini yapıcaz sonunda :smiley: yada sadece bidonlar için bir fikir verebilirmisiniz tşkler.......sizide cok yoruyoruz ama.. :p

Sanırım sizin araçtada çeki demiri var. ben sizi biraz yorsam şimsi bağaj kapağıyla çeki demiri mesafesi lastik ve bidonlar için uygunsa oraya göre birşey planlamak gerekir. Sizin araçta KAPAKTAN ÇEKİDEMİRİNİN SONNOKTASI ARASI kaç CM bu ölçüyü kullanırsak araç uzamaz zaten çeki demirine kadar yaklaşabiliyorsunuz. Bir de sizde hangi kapak vardı? Eğer rollbak varsa 30 cm kadar bir mesafe var cam arkasında bidonlar için orası kullanılabilir

Yaw bide benim araca el atsak, sayın elementrade. Çok iyi bir fikir veriyor araçlarımıza uygulama konusunda.

1- düz arka beyaz renk fiber kapak nasıl durur merak ediyorum.
2- yükseltme kiti ve büyük lastik ve jant. Bülent bey'inkiler gibi mesela.
3- Birde ön kaput üstü rüzgarlık veya kaşmı demeliyim.

Bunları uygularsanız müthiş mutlu olurum, plizzzz.
Birkaç foto koydum siz uygun olanları seçersiniz.

120809112640.jpg

120809112704.jpg

120809112809.jpg

hımmm güzel bir soru ;D aradaki mesafeyi ölçmem lazım ama arac serviste bakımda gelsin hemen ölçerim sizede haber veririm ;) valla arka kapak katlanan modellerden ama adı ne derseniz :-\...... o zor işte ;D ben arka tarafta olabilir diye düşünüyorum bidonlar için iş ölçmeye ve arabanın gelmesine kaldı tşkler .....

ne demek beyazzz kardeşim önceliğimi bile veririm sana :D karşındaki firma profesyonel olunca rahat ediyor insan ;) bakalım senin arac nasıl olacak merakla bekliyorum ???

Bülent Bey,
Sizin arabadan farklı modifie edilmişte olsa şnorkel kısmı farklı değil, işte aracınız tam böyle olacaktır. Siz taktırnı sizden sonra bakar bizde yaptırırz artık :smiley:

16143_1296846024375_1327104983_867121_2194436_n.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri