red34' Alıntı:nvr01 kardeşim resimler için tşklryanılmıyorsam denize dalmışsın iyide olmuş ;D amaaaaa daha sonra arabayı alt yıkamaya soktunmu ..? bence ihmal etme.....ve arabanın arkasınıda kapatırsan daha şık olur tabii bu benim fikrim ne dersin ..? diğer secenekler içinde jant ve lastikleride katabiliriz
ama karar sana ait ....görüşmek üzere.......
NVR01' Alıntı:
abi Selam ewt aracı hemen yıkattım sorun yok ;D ;D ;D jant lastik işine gelincede şu an cooper stt lastik aldım henüz gelmedi 265 70 17 jant benimde aklımdan geçiyo ama bilmiyorum arka kapak da barbaros abi sökmüş o yollıyacaktı bana ne oldu bilmiyorum vinç de var bende t-maxx 12000 lik ama 2 hafta önce halatı kopardım ;D ;D ;D ;D
bakıma gitti garantiden o gelecek ama daha bi çok şey yapmak istiyorum acıkcası.....saygılar..
gozukara' Alıntı:NVR01senin arabada yükseltme kiti varmı birde hangi köyde çiftçilik yapıyorsunuz ben isahacılıdanım doğankentte çiftçilik yapıyorum
bsayil ' Alıntı:kardeşim valla işler biraz karıştı bu hafta ilk iş onu sana yollamak unutmadım ama yoğunlukdan kaldı kusura bakma