Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,463
Ynt: Navara Kullananlar

daha kesin birşey yok zaman alacak bir proje ;) amerika dan cvp bekliyorum artı vergiler ötv kdv ne olacak onları iyice öğrenmem gerek ama olursa da fena olmaz ;D

Etiketler

bugun köydeydim havada baya bi yagmurluydu araziyi gezdim 1-2 telefonla resim cektim cok kaliteli değil kusura bakmayın arkadaşlar yorumları da bekliyorum...saygılar

adana karataş ilçesi sahilden bir görüntü

nvr01 kardeşim resimler için tşklr :smiley: yanılmıyorsam denize dalmışsın iyide olmuş ;D amaaaaa daha sonra arabayı alt yıkamaya soktunmu ..? bence ihmal etme.....ve arabanın arkasınıda kapatırsan daha şık olur tabii bu benim fikrim ne dersin ..? diğer secenekler içinde jant ve lastikleride katabiliriz ;) ama karar sana ait ....görüşmek üzere.......

red34' Alıntı:
nvr01 kardeşim resimler için tşklr :smiley: yanılmıyorsam denize dalmışsın iyide olmuş ;D amaaaaa daha sonra arabayı alt yıkamaya soktunmu ..? bence ihmal etme.....ve arabanın arkasınıda kapatırsan daha şık olur tabii bu benim fikrim ne dersin ..? diğer secenekler içinde jant ve lastikleride katabiliriz ;) ama karar sana ait ....görüşmek üzere.......

abi slm ewt aracı hemen yıkattım sorun yok ;D ;D ;D jant lastik işine gelincede şu an cooper stt lastik aldım henüz gelmedi 265 70 17 jant benimde aklımdan geçiyo ama bilmiyorum arka kapak da barbaros abi sökmüş o yollıyacaktı bana ne oldu bilmiyorum vinç de var bende t-maxx 12000 lik ama 2 hafta önce halatı kopardım ;D ;D ;D ;D
bakıma gitti garantiden o gelecek ama daha bi çok şey yapmak istiyorum acıkcası.....saygılar..

Güzel bir manzara olmuş karataş'da. Fotolar güzel paylaşım için tşkürler.
Bende nereye gitti bizim vinç diyordum ;D

Birkaç resimde benden, ava gittik bugün. Avladıklarımı da eklemek isterdim ama bir tane bile denk gelmedi :(

131220091388.jpg

valla yakışıklıda cıkmışsın ;) bence çelik halatla uğraşma sentetik halat al hem daha hafif hem daha kullanışlı benden söylemesi ;) aracın kafası çelik halatta 1 cm düşüyor slm lar........

Sinir etti site! Resimleri küçültmeme rağmen hala dosya boyutu büyük diyor, tek tek ekleyeceğim...

1.jpg

NVR01senin arabada yükseltme kiti varmı birde hangi köyde çiftçilik yapıyorsunuz ben isahacılıdanım doğankentte çiftçilik yapıyorum

NVR01' Alıntı:

abi Selam ewt aracı hemen yıkattım sorun yok ;D ;D ;D jant lastik işine gelincede şu an cooper stt lastik aldım henüz gelmedi 265 70 17 jant benimde aklımdan geçiyo ama bilmiyorum arka kapak da barbaros abi sökmüş o yollıyacaktı bana ne oldu bilmiyorum vinç de var bende t-maxx 12000 lik ama 2 hafta önce halatı kopardım ;D ;D ;D ;D
bakıma gitti garantiden o gelecek ama daha bi çok şey yapmak istiyorum acıkcası.....saygılar..

kardeşim valla işler biraz karıştı bu hafta ilk iş onu sana yollamak unutmadım ama yoğunlukdan kaldı kusura bakma

gozukara' Alıntı:
NVR01senin arabada yükseltme kiti varmı birde hangi köyde çiftçilik yapıyorsunuz ben isahacılıdanım doğankentte çiftçilik yapıyorum

slm gözükara çagırkanlı köyünde çiftçilik yapıyorum duran eker babadan tanırsın cabbar eker....saygılar ewt yükseltme kiti de mevcut

bsayil ' Alıntı:
kardeşim valla işler biraz karıştı bu hafta ilk iş onu sana yollamak unutmadım ama yoğunlukdan kaldı kusura bakma

ok abi ayıp ettin olabilir sorun değil hafta içi yollarsın

Selam lar bugun yine dayanamadım tekir-pozantı yaylasında kar bogazına gittim baya bi kar vardı işte resimler..... yorumları bekliyorum

buda bonusu

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri