Navara Kullananlar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bsayil Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4,636
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 546,452
Ynt: Navara Kullananlar

Birde kesin emin olmamakla birlikte 4x4 yıllık kasko maliyeti 2500 lira civarı olmalı, tabi ek aksesuarsız...

Etiketler

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. 4x4'te karar kıldım. Gerekli işlemlere bir an önce başlıyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere

HERKESE SELAMLAR ARKADAŞLAR GÜNAYDIN

Element1.jpg

TEKRAR HERKESE MERHABA
ŞİRKETİMİZ ÖZELLİKLE PİCK-UP ARAÇLAR İÇİN KARGOBÖLÜMÜ KAPAK UYGULAMALARI - PROFESYONEL YÜKSELTME KİTLERİ - VİNÇLER - ÖN ARKA KORUMA TAKIMLARI - BENZERİ AKSESUARI, YENİ ÇIKAN KULLANIŞLI SAĞLAM VE FONKSİYONEL ÜRÜNLERİ YURTDIŞINDAN (USA) GETİREN BİR FİRMADIR.

peki siz kimsiniz arkadaşlar !!! biraz daha acıklama istesek ayıp olmaz değilmi..? kolay gelsin.......

berkguray' Alıntı:
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. 4x4'te karar kıldım. Gerekli işlemlere bir an önce başlıyorum. En kısa zamanda görüşmek üzere

4x4 vergisi 1300 tl 4x2 olan ise 300 tl civarındadır....

ön tampon cok hoş arkada da varmı eger varsa resim alabilirmiyiz bide fiyatı nedir....saygılar

NVR01' Alıntı:
ön tampon cok hoş arkada da varmı eger varsa resim alabilirmiyiz bide fiyatı nedir....saygılar

bu aracın üzerinde gözüken korumaların birebir aynısı yada üzerinde yapmak istediğiniz değişiklikler varsa onlarıda size özel hazırlayabiliriz. siyah yada krom yapılabilir. ön arka koruma takımının fiyatı 450euro dur. arkadan görüntüyüde bakabilmeniz için hemen ekleyeceğiz.

ben tabiki hatırlıyorum :smiley: amacım diğer arkadaşlarında sizleri tanımasıydı... ;) bu arada keyifler nasıl işler yolundamı..?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,855
Kayıtlı Üye Sayımız
166,649
Kaydolan Son Üyemiz
kendinibilmez

Çevrimiçi üyeler

Geri